A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Klugwasser Felícia

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: november 15.)
Testalkat: Egészségesen telt alkatú, látszik, hogy nem veti meg a finom falatokat.
Vonások: Kedves, kislányos, nem különösebben szép, inkább átlagos, alakja ovális.
Szem: Szürkéből zöldeskékbe hajló, meghatározhatatlan árnyalatú, enyhén mandulavágású. Néha szemüveg mögé rejti.
Haj: Vöröses-szőke, hullámos. Kibontva hordja, vagy kendővel hátrasimítja.
Általános öltözet
Hétköznapi cosplay - leginkább így lehetne jellemezni az öltözékét. Általában gondosan összeválogatott ruházataiban mindig van valami, ami egy fantasy, sci-fi, vagy egy mesehős jellegzetes ruházatára, vagy kiegészítőjére hajaz. Ha nem, akkor is emlékezteti őt magát valamire - vagy valakire - az adott öltözék. Mostanában egyre inkább jelenik meg az öltözékében a katonás jelleg kiegészítőkben, színvilágban.
Első benyomás, kisugárzás
Szertelen, rendetlen, de jólelkű. Általában kicsit szétszórt, és lelkesen veti bele magát minden rá kirótt feladatba. Több dolgot csinál egyszerre, mindig van valami dolga, és lelkesen meséli is el, hogy épp mivel foglalkozik. Többnyire előbb beszél, mintsem gondolkodik, ezért könnyen előfordul, hogy megbánt másokat - noha éppilyen gyorsan kér is bocsánatot.

Leírás

Én vagyok a Klugwasser család legfiatalabb gyermeke - már amennyiben ikreknél lehet ilyesmiről megmosolygás nélkül beszélni. Tudtad, hogy lehetséges hármasikreknél, hogy kettőnek ugyanaz, a harmadiknak homlokegyenest más legyen a genotípusa? Nos, nálunk összejött.

Oltári egy család vagyunk. Tudod, a legnagyobb felmenőink még Osztrákiában éltek, mindenféle tradíciók és hagyományok (figyelted a szójátékot?) béklyójában, az osztrák Család tisztes tagjaként. Ott kint ez annyira azért nem véresen komoly történet ám, vagy a mi felmenőink voltak vérmesen nem-hagyománytisztelők - tudod, hallottam egy legendát egy régi ősnőnkről, aki korának nagy feministája lett, mert azt csinálta, amit akart... hol is tartottam? Jah, a lényeg, hogy mi már pestiek vagyunk.

Igen, szall Tradíció. Született mágusok vagyunk mindannyian, és nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én bolondulok a saját elememért. Ha tehetném, mindenhez használnám, minden pillanatot élvezek, amit az esőben tölthetek, és nyáron nem bírom ki, ha nem lehetek vízparton.

Amúgy mindhárman tehgondosok vagyunk. És jövőre? Talán... egyszer majd... én is olyan szuperhős lehetek, mint valamelyik Marvelles, és tudod, nekem nem kell hozzá semmiféle radioaktív sugárkezelés.

//Karakterkép: Krystle/Tiffany Mataras//

Aktuális állapot:
Pólóján Snoopy lett Amerika kapitány, de efölé menőbőrdzsekit vett, alulra meg farmert és tornacipőt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.31. 21:01:25

Üzenet küldése