A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kolozsvári Ádám

 
Beosztása: Gemmárius


Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: október 07.)
Testalkat: Gatyalengetős magasságban szeli a levegőt és még csak nem is satnya. Erős, ezenfelül még energikus is.
Vonások: Csibészes mosoly, érdeklődő tekintet. Összességében jól bánt vele az idő: pufók pofiból most már férfiassá alakult és még a szőr is megterem rajta.
Szem: Kettő van és mind a kettő barna. Csöpög az átlagosságtól.
Haj: Fekete bárány a családban; valahonnan nagyon távoli ágról örökölhette a sötét tincseket. Azért hozzá szokta tenni, hogy kölyökként még ő is szőke volt. Bizony.
Általános öltözet
Alapjáraton előnyben részesíti a melegítőket, a laza pólókat és pulóvereket, amik nem akadályozzák örökmozgó életmódjában, de ha kimozdul azért megadja a módját.
Különös rajongással viseltetik a kockás ingek iránt, de a többi mintával óvatosan bánik. Ettől függetlenül ő az a tag, aki karácsony táján rénszarvasos kardigánban császkál ide-oda.
Első benyomás, kisugárzás
Meg van benne a Kolozsváriakra jellemző életvidám attitűd és soha nem volt gondja a közvetlenséggel sem. Szeret ismerkedni, mi több! Barátkozni, de soha nem viszi túlzásba.
Van benne egy egészséges távolságtartás amit egyébként nem nehéz áttörni, már csak a mihez tartás végett. Az az igazság, hogy szeret élni! Szereti kiélvezni a dolgokat, szeret szórakozni és szórakoztatni az ellenkező nem tagjait, igen.
Van valami kisfiús bája, aminek aztán végképp nehéz ellenállni ha a jelvény nem lenne elég vonzó. Amúgy meg pont annyira kemény gyerek, amennyire a munkája megköveteli. Ha nem is tűnik rémisztő alaknak, azért nem szívesen lesz az ember az ellensége.Nincs mese: Kolozsváriéknál potyognak a gyerekek. Jómagam a ranglétrán egy idősebb és két fiatalabb fiú testvér közé születtem, na meg ott a család szeme fénye, a kettes számú nőnemű a famíliában: a húgi.
Mivel anya-apa elfoglalt életmódot folytat (gemmárius és szerpentárius: pihentető mind kettő) hát kivettük a részünket egymás neveléséből; amivel nincs is semmi probléma. Jó testvérek vagyunk ha mindent összevetünk és a csillagok is épp jól állnak.
Igazság szerint ebben a harmonikus, család centrikus légkörben amiben felnőttünk mind hatással voltunk egymásra: így esett meg, hogy anyám után én is gemmáriusnak álltam, aztán az egyik öcsém is erre az útra merészkedett. A másik oldal meg marad apa nyomdokaiban (többnyire).
Én már a Martionban is erre a pályára készültem, egészen elsős kisferfexes korom óta. Ezt nevezik szerintem elkötelezettségnek! Senki meg sem lepődött rajtam odahaza, de ez a büszkeségükön nem ejtett csorbát. Mi Kolozsváriak szeretünk segíteni az embereken!
Ma már Gyémánt fokozatú gemmáriusként munkálkodom. Eredeti terveimben a smaragdra hajtottam, aztán később a rubinra, de rá kellett jönnöm, hogy nem szívesen bántok senkit. Jobban megy nekem a védekezés és hárítás, na meg tudom, hogy mikor kell menekülni!

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.20. 19:32:38

Üzenet küldése