A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kolozsvári Délceg Bulcsú

 
Beosztása: Smaragd Gemmárius, Újságíró
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: március 25.)
Testalkat: Bőven 180cm felé nőtt. A genetikának hála kifejezetten vállas, bár nem egy izompacsirta. Inkább olyan vékony-szálkás típus, testmozgással megtámogatva.
Vonások: Szimmetrikus, vonzó. Az orrában van egy különös görbület, amivel talán tinédzserként még küzdenie kellett, mára már viszont tudja, hogy a tökéletesség a tökéletlenben rejlik.
Szem: Irigyelésre méltóan tiszta zöld. Egyszerűen annyira ritka a világon ez az árnyalatoktól mentes 'telibe-zöld', hogy nehéz szó nélkül elmenni mellette.
Haj: Szőke, kezelhetetlen. Gyakran kell fodrászhoz járnia.
Általános öltözet
Lévén egy húg büszke tulajdonosa, tisztában van vele, hogy milyen színek és fazonok nem emelik ki még jobban nyúlánk alkatának hátrányait. Nem jellemző rá, hogy idétlen feliratok vagy képek díszítenék a ruháit. Letisztult, de nem unalmas.
Első benyomás, kisugárzás
Egyszerűen remek társaság. Nem okoz gondot ismeretlenekkel szóba állnia, egyszerűen az a jó benne, hogy azt az érzést kelti az emberekben: őt közel engedhetem! Úgyhogy hallgatnak rá, hiszen jó meglátásai vannak, kitartó és hatalmas az igazságérzete. Hamar középpontba kerül, mindenféle erőlködés nélkül. Kár, hogy amúgy nem egy csapatjátékos. Szociális, de csak amíg tét nélküli a dolog. Szórakozni szeret, de csak felszínesen.

Leírás

+12


Azért lássuk be, hogy ritka a nagycsalád manapság. Az meg duplán, hogy egymás után négy fiú születik a sorban. Kicsit sajnálom is Verebet, mert sosem bántunk vele igazán lányként. Bár... hálás lehet, az ő korában a tinédzserek egy életképtelen bot szintjét sem ütik meg. Igen, erre volt a nehéz kiképzése, nem kétség.
Bár egy kis faluban lakunk -egész pontosan Morokon-, igencsak nehéz minket falusinak hívni. Én például minden tanulmányom Pesten végeztem, éppen ezért az életem nagy része is ott folyt. Anya-apa szerencsére mindig támogatott minket, még akkor is, ha a kötelesség néha elhívta őket egy-egy ballagásról vagy szavalóversenyről. Ettől azért nem rokkant meg senki sem. Talán azért vagyunk ennyien, hogy néha egymást neveljük meg noszogassuk, ha anya éppen szétrúg pár démon segget, apa meg könyékig van a belsőségekben.
Nemcsak a genetika és a szőke haj (Ádám kivétel, benne több a pigment) köt össze minket. Valahogy mindenkinek egyértelmű volt, hogy -saját elhatározásból- az ősök útját járja. Nyilván nem teljes mértékben csinálja mindenki ugyanazt, de gemmárius/szerpentárius kinevelésből jól állunk. Magam is gemmárius szeretnék lenni, bár sem anya rubint, sem pedig Ádám gyémánt vonalát nem követem: én smaragddá szeretnék válni. Majd egyszer csak. Egyelőre tanulom a csínját-bínját. Emellett egy internetes hírportál újságírójaként dolgozom. Egyrészt nem árt a pénz a sulira, másrészt nem rossz gyakorlat egy-egy bankrablás helyszínére kilátogatni és körbe szaglászni.


LeírásFizikum: Mint jövendőbeli gemmárius, igazán nem kell félteni. Nem szívesen állna senkivel sem verekedni, de rendszeresen mozog.
Ügyesség: Átlagos, semmi különös. Talán egy fokkal talpraesettebb, mint a nagy átlag.
Észlelés: Pókot a sarokban, meg a leeső tűt. Sasszem.
Megjelenés: Hát, vette már észre, hogy villant a vaku metrón a tini lányok kezében.
Intelligencia: Mondjuk ki, hogy nem sok választja el a zsenitől. Így legalább egy percig sem pökhendi.
Akaraterő: Az a fajta, aki tudja, hogy mit akar, de nem makacs. Remekül szocializált, nem fog addig toporzékolni, amíg neki lesz igaza.
Mágia: Teljesen átlagos, többre talán (nem túlzás) nincs is szüksége.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.03. 19:45:31

Üzenet küldése