A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kolozsvári Délceg Bulcsú

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak, Újságíró
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: március 25.)
Testalkat: Sok gondot okoz számára a magas-vékony kombináció, amit képvisel. Genetikai eredetű a probléma, meghízni nemigen tud, mindössze a pocak növesztés megy neki (próbálta már párszor).
Vonások: A tinédzserkor hozományaként máig viseli a feminin, bájos arc poklát. Gondolt már a szakáll növesztésre, azonban valahogy nem hajlandó összefüggővé és egyenletessé burjánzani a szőr az arcán. Reménytelen.
Szem: Irigyelésre méltóan tiszta zöld. Egyszerűen annyira ritka a világon ez az árnyalatoktól mentes 'telibe-zöld', hogy nehéz szó nélkül elmenni mellette.
Haj: Szőke, kezelhetetlen. Gyakran kell fodrászhoz járnia.
Általános öltözet
Lévén egy húg büszke tulajdonosa, tisztában van vele, hogy milyen színek és fazonok nem emelik ki még jobban nyúlánk alkatának hátrányait. Nem jellemző rá, hogy idétlen feliratok vagy képek díszítenék a ruháit. Átlagos, mint egy kavics.
Első benyomás, kisugárzás
Csendes, rendes srác, bizalommal fordul hozzá az ember segítségért. Ettől függetlenül látni rajta, hogy van benne némi szorongás, talán ez az oka, hogy ritkán ismerkedik. Ha segítséget nyújt, a probléma megoldása után hamar köszönőre fogja. Nem aszociális, inkább csak introvertált kicsit.
Egyébként nem titok, hogy rá tökéletese igaz a: „ha megszeret, megnyílik” közhely. Az életvidám, szórakoztató jellemét tartogatja a bizalmasainak.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Soproni Süvítő Sárkányok

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Szombathelyi Szöszke Szirének

Leírás

+12


Azért lássuk be, hogy ritka a nagycsalád manapság. Az meg duplán, hogy egymás után négy fiú születik a sorban. Kicsit sajnálom is Verebet, mert sosem bántunk vele igazán lányként. Bár... hálás lehet, az ő korában a tinédzserek egy életképtelen bot szintjét sem ütik meg. Igen, erre volt a nehéz kiképzése, nem kétség.
Bár egy kis faluban lakunk -egész pontosan Morokon-, igencsak nehéz minket falusinak hívni. Én például minden tanulmányom Pesten végeztem, éppen ezért az életem nagy része is ott folyt. Anya-apa szerencsére mindig támogatott minket, még akkor is, ha a kötelesség néha elhívta őket egy-egy ballagásról vagy szavalóversenyről. Ettől azért nem rokkant meg senki sem. Talán azért vagyunk ennyien, hogy néha egymást neveljük meg noszogassuk, ha anya éppen szétrúg pár démon segget, apa meg könyékig van a belsőségekben.
Nemcsak a genetika és a szőke haj -Ádám kivétel, benne több a pigment- köt össze minket. Valahogy mindenkinek egyértelmű volt, hogy -saját elhatározásból- az ősök útját járja. Nyilván nem teljes mértékben csinálja mindenki ugyanazt, de gemmárius/szerpentárius kinevelésből jól állunk. Én is gemmárius szeretnék lenni, bár sem anya rubint, sem pedig Ádám gyémánt vonalát nem követem: én smaragd gemmáriussá szeretnék válni. Majd egyszer csak. Egyelőre tanulom a csínját-bínját. Emellett egy internetes hírportál újságírójaként dolgozom. Egyrészt nem árt a pénz a sulira, másrészt nem rossz gyakorlat egy-egy bankrablás helyszínére kilátogatni és körbe szaglászni.


LeírásFizikum: Mint jövendőbeli gemmárius, igazán nem kell félteni. Távol áll tőle egy bokszring, de rendszeresen mozog.
Ügyesség: Egyszerűen csak... Ne adj törékeny tárgyakat a kezébe, oké? És levelet se írass vele. Garantáltan lehetetlen kiolvasni.
Észlelés: Pókot a sarokban, meg a leeső tűt. Sasszem.
Megjelenés: Ízlés kérdése. Egy-két lányt azért el lehet csábítani a kisfiús arccal is. Kár, hogy kiül rá az önbizalomhiány.
Intelligencia: Mondjuk ki, hogy nem sok választja el a zsenitől. Így legalább egy percig sem pökhendi.
Akaraterő: Egyáltalán nem makacs. Saját véleménnyel van mindenről, de a józan érvekre bármikor hallgatni fog... és a hízelgő szavakra is.
Mágia: Nem ő a következő Merlin, de ügyesen bánik a pálcával. Gyakran jobban jár, ha röptet egy-egy vázát, mintha a kezében tartva masírozna át vele a nappalin.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.03. 19:45:31

Üzenet küldése