A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kolozsvári Szabolcs

 
Beosztása: Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: február 14.)
Testalkat: Szikár, izmos, és mellé elég magas is. Ha megkérdezed mit csinál, hogy így néz ki, szerényen bevallja, hogy néha edzeget.
Vonások: Tipikus szépfiús vonásokkal verte meg a sors. Telt ajkak, szimmetrikus áll, és csempefogak. Lehetne, hogy hosszú hajjal ne hasonlítsák egy kislányhoz? De legalább a kisfiús mosoly meggyőző.
Szem: Kékeszöld. Jól megy neki a szerelmes pillantás. Még akkor is ha épp nem az. Nem szabad bedőlni neki!
Haj: Barna, rövid. A fentebb leírtak miatt, nem sűrűn tartja célszerűen a vállig növesztést.
Általános öltözet
Nem veti meg a divat adta lehetőségeket, de nem szeret nagyon azzal foglalkozni, hogy mi épp a trendi. Leveszi a polcról ami megtetszik neki, és úgy kombinálja ahogy akarja. Gyakran hord farmert, pólókat, ingeket, mellényeket. A bőrdzseki elmaradhatatlan kellék az év három tűrhető évszakában, a megfelelő napszemüveggel persze. Viszont a lábujjközös papucsnak, és a magasan boka fölé érő zokniknak menniük kellett, mikor végre felköltözött Pestre az albérletébe.
Első benyomás, kisugárzás
Áh Szabi! Milyen felüdülés. Már annak aki szereti a kedvességet és a törődő mosolyt. Szeret odafigyelni arra is, aki éppen nem áll hozzá a legközelebb. Kevés rosszakarója akad. A besavanyodott, utálatos embereket kifejezetten irritálja, hogy nehéz őt kihozni a sodrából. Egy mindent tudó zseni nyugalmával ül be vizsgázni, és valami ilyesmire hasonlít a vele való beszélgetés is. Érdeklődő, figyelmes és még romantikus is picit. Várjunk csak... hol vannak a fiú haverjai?
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Szabi öt testvér legidősebbike. Négy éves volt, mikor megszületett Ádám, két évvel később már úton volt Bulcsú, megint kettőre rá érkezett Örs, és a periodikusság kedvéért pottyant a családba egy lányka is: Veréb. Ahogy az lenni szokott a nagy családokban, sokáig ő ügyelt a kicsikre, és egyengette útjukat a Martion falain belül is, amíg energiája és ideje engedte. A Kolozsvári fiúkra olyan nagyon jellemzően kicsattan az életvidámságtól, az ambícióktól és bizakodó jövőtervektől. Soha nincs vele az embernek egy unalmas perce, és ezt az atmoszférát anélkül teremti meg, hogy túl extrém egyéniség lenne. Nem szeret ugyanis szélsőségekbe hajlani. Két másik testvéréhez hasonlóan ő is vitea mágusnak született, amit az utolsó cseppig szeretne kihasználni. Éppen ezért készül a szerpentárius pályára teljes gőzzel. A karrier mellett első számára a család. Örül, hogy minden tesó követi a családi vonalat és nagyra törő álmokat dédelget a jövőt illetően. Szabi emberbarát, imád ismerkedni, minél tovább tágítani ismereteit erről a világról és annak lakóiról. Melegszívű és jó modorú. Ugyanakkor megvannak a saját gikszerei, amiken az évek alatt felszedett tapasztalatok sem javítottak sokat. Rá hiába vársz, hogy időben érkezzen a megbeszélt találkozóra. Kicsit szétszórt és hanyag. De ha valami fontosat bíznak rá, azt természetesen száztíz százalékig fogja teljesíteni. Minden másban, ami csak egy picit is elhanyagolható, már sokkal figyelmetlenebb és lustább. A lustaság, ha nem is fizikailag, de lelkileg értendő. Szereti a problémákat a szőnyeg alá seperni. Amit nem látunk és amiről nem beszélünk, az nincs is! Talán nem ő a legmegbízhatóbb ember, aki minden születésnapi dátumot megjegyez, de ha érzi, hogy szükség van rá, akkor egész biztosan teljesíti a tőle várható maximumot. Folyton izgő-mozgó alkat, aki szereti fejtegetni, és boncolgatni a világ dolgait. Találékony, fantáziadús és ügyes. Viszont sajnos hamar ráun arra, ami nem köti le eléggé a figyelmét. Nehezen koncentrál, de az agya olyan mint a szivacs. A legnehezebb tesztekre is képes a lehető legrövidebb idő alatt felkészülni. A szorult helyzetekből is az menti ki, mennyire gyorsan vág az esze. A kötöttségeket rabságnak érzi. Felelősség? Inkább az ellenkező irányba fut. Ezt főleg az emberi kapcsolatokban érzi. Fura kettősség ez, hiszen a munka és iskola területén a felelősség édes teher, kiváltság inkább. Minél nagyobb a súly a vállán, annál inkább kihúzza magát, és cipeli amíg véget nem ér az út. Erre sokan rácsodálkoznak. Ha a szerpentárius hallgatói követelményekről van szó, kétszer olyan pontos, megfontolt és megbízható, mint az élet bármely más területén. Végülis életekre kell majd vigyáznia. Egyébként ha valaki megérti ezt a kettősséget, és függetlenség iránti beteges vágyát, akkor nagyon lojális baráttá válik. Ami pedig a nőket illeti: mindennél jobban tiszteli a szebbik nemet. Hagyja, hogy ők tegyék meg az első lépést, mert bár elég magabiztosnak tűnik, legbelül némileg azért félénk.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.10.06. 23:07:37

Üzenet küldése