A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kolozsvári Villő

 
A Ferfex ösvény diákja, Ötödik évfolyam


Nem:
Életkor: 19 (születésnap: május 26.)
Testalkat: Elől deszka, hátul léc, vékony hogy már rezegnek a bordái, nyúlánk. Viszont mindezek ellenére sem az a törékeny porcelánbaba figura. Bizony néhány korabeli fiúkát megszégyenítő erő lapul meg valahol benne.
Vonások: Ha már gömbölyded idomokkal nem lett megáldva, legalább helyes pofit szánt neki az ég. Lágy arcél, pisze orr, telt ajkak, mosolygödröcskék.
Szem: Mandulavágású, nagyon kék szempár, amit szívesen villogtat sárga fényben. És itt nem arra kell ám gondolni, hogy a lámpa fénye vetül rá...
Haj: Rettentő hosszú, szőke hajzuhatag. Gyakran enyhén kócos és viselését tekintve az "ahogy esik, úgy puffan" a legjobb kifejezés.
Általános öltözet
Azt szokták mondani, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Na ő a szépségre nem törekszik és nem is mazochista. Így 4 báty mellett tökéletesen elsajátította a fiús viselet csínyját-bínját. Lenge pólók, kényelmes farmer. Kapucnis pulcsi, halásznadrág. De mivel van neki egy anyja is, azért megbújik pár nőcisebb ruhadarab is a szekrényében... valahol jó mélyen.
Első benyomás, kisugárzás
Az ember azt mondhatná, hogy tökéletes. Helyes pofi, szép mosoly és elsőre kedves, aranyos. Aztán az arcáról a ruházatára téved a tekintet, majd a mozgására... valljuk be, nem kifutóra termett kecsességgel van megáldva, elég "durrbelebumm" tud lenni. Majd meghallja a jellegzetes, kissé röfögős nevetését és még egy igazi pasis vállba boxot is kap, csupa felebaráti szeretetből. Végül, de nem utolsó sorban pedig feltűnhet, hogy bizony mindezekbe állatias vonások is vegyülnek. Viszont mindezek mellett is szimpatikus lehet, csak úgy sugárzik belőle az élet.

Leírás

Tudtad-e?

● Apu vitae szerpentárius, anyu gemmárius. Magyarul a génjeimben van a segíteni akarás.
● 4 bátyám van, közülük ketten vitaék, akárcsak én. És mivel mellettük nőttem fel, talán nem is csoda, hogy többre értékeltem a mi kis mágusrallyjainkat, mint Barbiet és Kent.
● A Vas megyei Farkaserdő közelében lakunk, egy mágusok számára fenntartott településen, Morokon. Nyáron mindig családostul vonulunk ki kempingezni az erdőbe, mindenféle elektronikai kütyü nélkül, mert az úgy király.
● Veréb néven ismer mindenki. A bátyáim aggatták rám, amikor még kicsik voltunk, mikor a jól ismert talan mesét, a Vili, a verebet néztük. Villő - Vili, haha Azóta büszkén viselem.
● Imádok enni. Igaz, vegetáriánus vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit. A tofu király, ahogy a tojásfasírt is. És az édességért, chipsért ölni tudnék.
● Mint ahogy az egy vitaéhez illik, imádom az állatokat, mágikus lényeket. Lovagolok, léglabdázok és mindenféle sérült kisállatot befogadok, legyen az akármi. A suli állatmenhelyén is be szoktam segíteni.
● Viszont irtózom a vámpíroktól főleg, hogy túl ínycsiklandó vagyok a számukra, szellemektől, zombiktól... mindentől, ami a halál után következik. Mert nehogy már csak a jó oldala legyen meg, ugyebár.
● Még mindig vadmágiázok. Erősen, gyengén, akaratomtól függetlenül, bármikor, bárhol. Szóval talanok között mágiaelvonó varázstárgyat kell viselnem. Ami azért lássuk be, elég kellemetlen.
● 2014 nyarán egy félresikerült kempingünk során martak be. Az első Holdig eléggé magam alatt voltam, de azután valami megváltozott. Élvezem a farkaslétet és büszkén is vállalom. Még ha nem is vagyok olyan nagy, mint az átlag a Falkában...
● Mint mondtam, nem tagadom a likantróp énemet, sőt! Szeretem a farkasbőrt, csak inkább hasonlítok egy kiskutyára, mintsem egy vérbeli farkasra... És ez nem csak a külsőmben mutatkozik meg. Legjobb dolog a pillangókat követni és egyszerűen imádom, ha a hasam vakargatják emberi alakban is, köhömm.
● A családunkban van... volt egy szokás; a szüleink hivatását követjük, többnyire. Ehhez mérten két bátyám az egészségügyi pályára készül, a társaság másik fele pedig gemmáriusnak. Én leszek a hagyományromboló, mert egyik munkakörben sem repesnek a likantróp munkaerőtől.
● Nem, fogalmam sincs, hogy mi lesz belőlem. De azért valljuk be, van érzékem a gyógyításhoz... szóval ha nem is lesz belőlem vérbeli szerpentárius, bárkin szívesen segítek, aki ódzkodik meglátogatni Rozi nénit. Elérhetőségeim: keress mentálüzenetben, hollópostán, a nap 24 órájában megfelelő fizetség ellenében, hihi.


Straub Botond: Már-már az ötödik bratyóm. Együtt gyakoroltunk mindig meccsek előtt, azóta meg már az egyik legjobb barátom. De ezt így meg nem mondanám neki.
Tsicsói Tatros: Az egyszerűbbik szobatársam. Ő nem akarja leharapni a fejem, ha egy állatot akarok elszállásolni a szobában. Jókat lehet vele dumálni, bírom.
Stelczer Elvira: Kemény dió. Tisztelem és felnézek rá. De Merlinre! Nem egyszerű közel kerülni hozzá… Csak a nagy próbálkozásaim közepette a fejem azért maradhatna továbbra is a helyén.
Stelczer Domonkos: Era teljes ellentéte, hihetetlen, hogy tesók! Hasonlóan tisztelem, mint a húgát és ő még készségesen lát el tanácsokkal is. Szeretem a társaságát, jókat lehet vele beszélgetni. És azt hiszem felcsaptam őrangyalnak mellé.
Domján Levente: Közös titkok tudója és alvópartner. Fura, de jófej srác. Ha megjön a hangja, még egész jókat lehet vele dumálni is.
Szalay Kund: Ő képviseli a léglabdások összes negatívumát, komolyan! Egyszer még tényleg előhívja a Fenevadat, aztán meg majd leshet.

DW értékek

Fizikum: 13
Ügyesség: 11
Észlelés: 9
Megjelenés: 13
Intelligencia: 11
Akaraterő: 10
Mágia: 15

Előnyök:
● Kiváló tulajdonságok, Segítő kéz, Magas fájdalomküszöb-2, A jövő ígérete II-1 (Tradíció, Bűbáj)
● Ügyes, Részleges átalakulás, Steril-2

Hátrányok:
● Vérszegény, Berzerker-3, Ínyenc-4, Fóbia-3, A jövő hiánya II-4 (Átok, Jóslás, Bájitalok, Asztrálmágia)
● Exhibicionista, Állatka, Fenevad a tükörben, Játékos, Kicsi-2

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.28. 20:31:28

Üzenet küldése