A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Komáromi Sebes

 
Beosztása: ELTE EMK, mágusjog, a L.I.F.T. alkalmazottja
Nem: férfi
Életkor: 29 (születésnap: június 09.)
Testalkat: Egy nyúlánk, nagyon vékony srácról van szó. Talán ennek több oka is van, az egyik az étkezési szokásai...
Vonások: Kezd férfiasodni, de csak nem rég nőtte ki a a tinédzserkori pattanásokat, ez látszik az arcán.
Szem: Fekete, értelmes szemekkel rendelkezik.
Haj: Kicsit kócos, rövid, mégis rendezett haj látszatát próbálja mutatni.
Általános öltözet
Ha munka közben találkozol vele, akkor egyértelműen a L.I.F.T.-esek egyenruhája van rajta. Egyébként pedig egyszerű, sötét színeket kedveli. Semmi felesleges elegancia, csak a legnagyobb egyszerűség.
Első benyomás, kisugárzás
Őszintének, nagyon kedvesnek tűnik. A jelenlétét nyugalom és visszahúzódás jellemzi, örök mozgónak még távolról sem mondanád.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1990 nyarán született, Veszprémben, egy átlagos varázsló családban. Édesapja egyszerű gyógyító, édesanyja pedig talanéknál óvónő, s nem használja a mágiáját aktívan. A kisfiú ötödiknek jött világra a gyerekek között. Nála még egy fiatalabb van a családjukban. A gyerekek, név szerint: Anna, Ede, Soma, Rita, Sebes és Lora sokat játszottak együtt, igaz nagy érzelmi kötődés nem alakult ki a hatosukban, csak kettesével. Anna Ritával találta meg igazán a közös hangot, Ede és Soma elválaszthatatlanok és a két kicsi is hasonlóan van egymással. Egy idő után a család egyre kevesebbnek érezte a pénzt, amiből gazdálkodni tudtak, így nyáron a gyerekek, egy bizonyos kor után, valamilyen állást vállaltak. A lányok, édesanyjuk mellett az óvodában, a fiúk pedig általában különféle rakodással kapcsolatos állást tudtak szerezni maguknak. A családban minden gyermek mágiahasználó, ami azt is jelenti, hogy a hat gyerek a Martionba járt, ám a sors fintorának köszönhetően a Komáromiakból a négy ösvényre mind jutott egy-egy, valamelyikre több is. Anna és Rita a Ferfexben kötött ki. Ede a Karpena ösvényén boldogult, Soma a Lortonban talált helyet magának. Sebes a Neredinbe került, a kicsi Lora pedig szintén a Neredinben talált új otthont magának.

Okos, tehetséges diák. Ezt mondta rá mindenki, igaz a tehetsége inkább szorgalom útján jött elő. Kiváltképpen a mágikus tehetsége. S, ami megkülönböztette a testvéreitől az rendkívüli adottságában rejlik. A hat testvér közül csak ketten elemi mágusok. Sebes vitaemágus, Lora pedig aeromágus. Ez okozhatja talán azt, hogy viszonya Lorával a legszorosabb. Sebes vadmágiái soha nem voltak igazán erősek. Miután a Martionba került, azonnal elkezdett vele foglalkozni az erre szakosodott tanár. Úgy fejlődött egy ideig, mint a hasonló korúak, majd szorgalmával egyre többet ért el.

Sebes életét nagyban meghatározta az, hogy életmágus. Mindig is élt benne kis borzongás a haláltól, ami azt is okozta, hogy vegetáriánussá vált, majd később még jobban elmerült az állatvédelemben és az állati származékokat sem hajlandó megenni. A természethez is különös vonzalom köti, még a kollégiumában is tart egy-két cserepes virágot, a kertet mindig rendbe rakta otthon , amely szinte sajáttá nőtte ki magát. A kertben saját maga számára termel zöldségeket, gyümölcsöket, ám amit nem tud megtermelni, azt is csak ellenőrzött bio forrásból fogyaszt.

A gimnázium utolsó pár évében már elkezdett dolgozni, leginkább kórházakban, ám őt annyira nyomasztotta ez az egész, hogy a világ minden kincséért sem szeretett volna gyógyító lenni. Édesapja nagyon örült volna, ha ezt a pályát választja fia, viszont ő más iránt érdeklődött. Mágusjogot kezdett el hallgatni az ELTE EMK-n. Mellette pedig felvételizett a L.I.F.T. nevű céghez, ahol a tulajdonos teljesen lekötelezte. A számára ideális feltételek munkaidő mellett dolgozhat. Hétvégente és hétköznaponként két-három éjszakát bevállal. Mellette pedig tanul. Kollégiumban lakik Budapesten, így a munkahelye és az egyetem is közel van hozzá.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.03. 13:16:07

Ez a karakter a L.I.F.T. céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Zeller nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése