A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Konihi Mendel

 
Beosztása: Kortárs művész, összekötő
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: január 10.)
Testalkat: Százkilencven centije mellé az átlagosnál masszívabb csontozat is jár.
Vonások: Határozott és nem kommersz ideával lett megfaragva. Éppen ezért ezer közül is felismerhető, erőteljesen maszkulin, kulturális zsákbamacska. Nehéz eldönteni, hogy a Balkán bugyraidól, Dél-Amerika dzsungeleiből... vagy ki tudja honnan hordta össze a felmenőit a szél.
Szem: Méregzöldtől a mahagóniig változik fény és hangulat függvényében. Vágásának és a szemöldökének köszönhetően néha épp annyira kifejező, mint amennyire metsző lehet a pillantása.
Haj: Feketés barna-deres, hullámos és a hossza egyik napról a másikra látványosan (ki gondolta volna) változhat.

Általános öltözet
Világos, mintás, galléros, nem túlzó, de vibráló, jó szájízzel összeállított ruhatárában a spektrum két vonalon is létezik: Egyik a színek élénksége másik a formalitás minősége felé csúsztatható. Igazából alkatának hála sokminden jól áll neki, és nem is rest kísérletezni.

Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus is, meg nem is. Első pillantásra már tudod, mennyire kedveled - talán mert ő sem rest közölni, hogy érez. Ha klappoltok, a világ legszórakoztatóbb embere is lehet a néha száraz de leginkább fájdalmas humorával, akár szeretnivalónak is mondható férfigyermek megnyilvánulásaival. Ha nem jön be a kémia, akkor mindent megtesz, hogy még kellemetlenebbé tegye az amúgy sem kényelmes kapcsolatot - minden eszköze meg is van hozzá... ha nem lenne elég, hogy messziről süt róla: nem preferálja a napfényes vegán piknikeket...

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.11.22. 20:11:37

Üzenet küldése