A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kovács J. Krisztián

 
A Ferfex ösvény diákja, Ötödik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Magas, szálkás, de sovány 179/56
Vonások: Arca hosszúkás,orra kicsi méretű. Enyhén telt ajkak.
Szem: Enyhén mandulavágású, sötétzöld szemek
Haj: Sötétbarna
Általános öltözet
Öltözködésénél inkább a sötétebb ruhákat részesíti előnyben, világos színeket nem lehet látni rajta, se hétvégén, se hétköznap egyaránt. A ruhásszekrényében legtöbb darab a bőrkabátokból van -persze ezek mellett pólók, nadrágok, szövetkabátok és egyéb ruhadarabok vannak-. A nyakában pedig 2 vagy 3 nyaklánc is megtalálható, olykor-olykor. Szóval, hétköznapian öltözködik, ezen a téren ő így "lázad". Viszont ha nagyon akarja, ki tud öltözni, vagy éppen színesen is tud öltözni, de általában nem teszi. Jobb alkarján egy keresztet ábrázoló tetoválás van, és ugyanez a háta bal felső részénél, a lapockájánál található meg.
Első benyomás, kisugárzás
Az évek során megváltozott, személyisége, jelleme merőben átalakult. Az egykoron vidám fiúból, most egy érettebb, komolyabb srác lett. Ám a komolysággal jött az is, hogy az emberek legtöbbje neki csak arra kell, hogy beletörölje a "sebeit" és távozzon tovább. Kellemetlen beszólásai vannak, néha mogorva, lekicsinylő. Emellett tud ő kedves is lenni, nagyon is, segítőkész, és bátor is. A barátait mindig megvédte, és most is ezt teszi, tűzbe tenné a kezét értük. Higgadt, nem lehet felhúzni egykönnyen, de ha megteszed, sem támad, nem... Ő akkor ahhoz folyamodik, amihez a legjobban ért... Lelkileg bánt meg, ebben sokkal jobb. Összességében egy komoly srác, aki még mindig képes a bohóságra, de néha hajlamos elriasztani másokat a viselkedésével.

Leírás
Míg én sötét erdőkben bújtam,

Úgy éreztem, más karjába toltalak,

Mind magammal húztam,

Azt ami belőled bennem megmaradt...

Elfújtam, mégis, mindig mosolyogtam!
Árnyak kergettek, sokat tettem,

Élemben nagyot változtam, mosolyt nem találtam,

Mélybe taszított régi emlékek,

Néha visszatérnek,

De még boldogan élek!

//Karakterlap fejlesztés alatt. Valamint a képeken Louis Tomlinson van, ha játékot szeretnél, vagy egybet, PM-ben megtalálsz, nem harapok ^^. Jah, és az idézetek saját szerzemények. :D//

Aktuális állapot:
Öltözet: Fekete trikó, szürke szűkszárú farmer és magasszárú tornacipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.19. 21:28:29

Üzenet küldése