A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kovács Maximilián

 
Beosztása: Profi autóversenyző
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: december 13.)
Testalkat: Izmos, sportoló alkat, látszik rajta, hogy sokat tesz érte. Mindkét karját a vállától az alkarja közepéig egy-egy hatalmas rúnatetoválás díszíti.
Vonások: Vastag arccsontja van, és ez jellegzetes arcvonásokat kölcsönöz neki.
Szem: Barna, teljesen átlagos.
Haj: Rövidre nyírt feketébe hajló nagyon sötét barna, de gyakran szőkére festve, vagy szőke melírral.
Általános öltözet
Farmernadrág, póló, edzőcipő. Az elegánsabb fajtából persze. A legtöbbje márkás holmi, és csak olyanok, amik menők. Ha nem lenne nála pálca, vagy néha rá nem venné valaki ennél iskolaibb öltözetre, akkor simán talannak tűnne.
Első benyomás, kisugárzás
Egy vagány srác, aki megmondja a tutit ha megkell, és külsőre is teljesen rendben van. Igényes, ápolt, normális ruhákat hord, és ha éppen nem menőzik, akkor normálisan is lehet vele beszélgetni. Nincs különösebb kisugárzása. Egy átlagos fiatal.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Talan származású, a mindennapi gyerekek átlag életét élte Budapesten, amikor 11 évesen varázslók érkeztek a családjához beavatni Maxit és szüleit a mágikus világba. Addig semmilyen jelét nem mutatta, vagy vette észre, hogy varázsló lenne, de a Máguskormánynak, ahogy minden kiskorú varázslóról, róla is tudomása volt. Szóval így, a varázslók világát alig ismerve került a Martionba, ahol aztán hamar megkedvelte a mágusvilágot is, bár nagyon sokban, például öltözködésben, vagy a sportkocsik és a kosárlabda szeretetében nem tud elszakadni a másiktól sem.

pozer

Barátkozós, népszerű típus, könnyen nyílik, könnyen beszél és sokat, benne van mindenféle hülyeségben, ha pedig nincs, akkor talál ki magának és társainak. A tanulás nem dobja fel annyira, persze, a gyakorlati tárgyakból és órákon, azért nagyon igyekszik, hihetetlenül élvezi, hogy a mágia dolgozik helyette.

Szereti a különleges nevét, mármint nem a Kovácsot, ami elég átlagos, hanem a mellé kapott Maximiliánt. Egyik legkedvesebb szavajárása, amikor valami nagyon jó dologról beszél, hogy "Értitek, maxi!", egy elég nagy vigyorral karöltve.

borostas edzesre

Szülei átlagos kispolgárok, édesanyja eladó egy élelmiszerboltban, az édesapja pedig egy bankfiókban dolgozik. A család egyetlen gyermeke, így maximálisan el volt kényeztetve, de ez szerencséjére nem vált komoly hátránnyá - talán mert előtte bekerült a Martionba, minthogy hátránnyá válhatott volna - viszont a szüleinek nagy bánat, hogy most már Maximilián az ideje nagy részét a Martionban tölti.

Ha nem éppen valamelyik barátjával rontja a levegőt a kastélyban vagy a birtokon, akkor talan újságokat olvas, főleg az amerikai jellegű sportújságokat szereti, amiben a legjobb versenyautókról és az NBA-ről írnak. Minden vágya, hogy egyszer mágiával ötvözhessen egy ilyen sportcsodát, és meghonosíthassa a varázslók között is az autóvezetést, vagy legalább az autóversenyzést.

Elsőben szinte teljesen kitűnő eredményekkel vizsgázott, mindössze egy E csúszott be MLI-ből, de valószínűleg csak azért, mert nagyon nagy volt rá az újdonság hatása és akkor nagyon könnyűek voltak a vizsgák.
Másodikban fordult a kocka, mindössze egy M-et szerzett, Bűbájtanból, a többi tárgyból pedig E-t kapott, amiből igazán csak az átváltoztatástan E-t bánja, hiszen ő maga jelentkezett arra a vizsgára, készült is rá, és mégsem sikerült neki.

Nem sokkal múlt 17 amikor elkezdte letenni az autóvezetői vizsgákat, és a jogosítvány megszerzése után azonnal autót vett magának a spórolt pénzéből, amivel privát versenyekre, gyorsulásra, driftelésekre jár elég gyakran a hétvégéken vagy szünetekben. Néha az iskolából is kimarad. Ma már nem kell spórolnia, hogy fejleszthesse a kocsiját, a versenyekből elég pénzt keres rá.

lezser

//Karakterkép: David Backham fiatalkori képei.//


Aktuális állapot:
Kék farmert, elegáns inget, fölötte egy fekete bőrdzsekit visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.22. 06:34:24


Ez a karakter rendelkezik egy Andok nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése