A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kovács Miháel

 
Beosztása: Antikvárius
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Ideális 185 centiméterrel és látszólag tökéletesen átlagos testalkattal rendelkezik.
Vonások: Mosolygósak, kortalanok, férfiasságával együtt valahogy mégis finomak, helyesek. A borosta nem terem meg az állán.
Szem: Tavaszi égboltkék... búzavirágszín... akárhogy is, nem a déli macsó vetkőztető tekintete, ám valószínűtlen árnyalatú, és egy MR vesébelátásával vetekszik.
Haj: Szőke. Pont ideálisan rövid, különben hullámosodna, és a puhán leomló tincsek csorbítanák amúgy sem határozottnak tetsző identitását.
Általános öltözet
Szemüveg, kockás tweed zakó, ing, kötött, vagy zavarbaejtően mintás mellény. Határozottan lemaradt valahol a világ sodrásában, vagy legalábbis a színpalettája a pasztell és a barna árnyalatoknál. Ennek ellenére kínosan ügyel rá, hogy tiszta és rendezett legyen. Az a fajta, aki még a zoknit is élére vasalná, ha nem tartaná ezt kicsit kényszeresnek.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az, aki mindig befizeti a számlákat, és időben elkészíti a könyvelést. Ilyen ember talán nincs is, de igyekszik a világban a jót látni, és erre figyelmeztetni utastársait is, illetve szabadon hagyni a biztonsági sávot. Árad belőle a pozitív energia, mégha eléggé elveszettnek is látszik a rohanó modernizációban. Tömegközlekedik, vagy robogót használ... ez igen fontos jellemvonása.

Leírás

Nincs hobbija?
Nyomasztja felgyorsult világunk személytelensége?
Szeretné értékesen, meghitt, hangulatos környezetben tölteni a szabadidejét?
Leülne pár órára csak azért, hogy egy jó könyvbe mélyedjen?

Akkor az Antikvárium Klub csak Önnek szól.

A szöveg ma már szinte csak a monitorról jön, papírterméket mind kevesebbet veszünk a kezünkbe. A budapesti antikvárium és olvasókör szeretettel vár mindenkit, aki szeret olvasni, művelődni, szereti a régi atmoszférát, és szívesen merülne kötetlen beszélgetésbe akármilyen témakörben egy csésze tea, vagy kakaó társaságában.
(Ugyanitt könyvek, teljes könytárak, térképek, metszetek, plakátok, képes levelezőlapok, fotók, kéziratok és egyéb papírrégiségek vásárlása)//A hirdetés megjelent a VVben, valamint nem egy talan újságban és internetes portálokon.//Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.19. 18:26:11

Ez a karakter az Antikvárium Klub céghez tartozik.

Üzenet küldése