A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kováts Gábor

 
Beosztása: Zenész, a [M] Nyitott Könyv tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: július 09.)
Testalkat: A férfiátlagtól talán maximum két centivel marad el, valamivel szélesebb vállú, átlagosan jól edzett férfiember.
Vonások: Ovális arcon az átlagostól nem túl elütően hegyes vonások. A bőre halványabb, de ha meg is barnítja a nap, az azt is eredményezi, hogy erőteljesebben előbújnak a szeplői. Rendezett borostát, vagy pár napos szakállat visel.
Szem: A barna egy egészen világos mahagóni árnyalata. Egymáshoz közel ülőek, vörös szempillákkal.
Haj: Még, ha röviden is hordja vagy különféle sapkák alatt, feltűnően vörös. Mint olyan a szakálla és a borostája is követi ezt az árnyalatot. Egyébként egyenes, normálisan rendezett és kicsit megkopott a homlokánál kétoldalt, mióta elhagyta a harmincat.

Általános öltözet
Abszolút vegyesfelvágott. Szívesen gyarapítja a póló-farmer-tornacipős, laza felnőttek sorát, de van, hogy egy zakó is előkerül, oldott inggombokkal, vagy épp pólóval alatta. A fejébe sokszor szokott különféle sapkákat húzni. Sosem túl- vagy alulöltözött.

Első benyomás, kisugárzás
Akaratlanul is feltűnik a tömegben, de ezt leginkább "vörösessége" dominálásának köszönheti, egyébiránt főleg, ha a szórakozóhelyén látod, akkor biztos hogy épp valami dolga van, beolvad a nyüzsgésbe: vagy a pultba áll be kiszolgálni, ha nagy a forgalom, esetleg a kis színpadon szereli az erősítést, de ha nem is látod, biztosan tudod, hogy az irodában szöszmötöl. Első pillanatra is útkereső, de felelősségteljes, mégsem karót nyelt, érett, kedves férfi, aki tudja jól, hogy ha vendéglátásban és a szórakoztatóiparban dolgozol, akkor alázattal kell viseltetni mindenki iránt akivel összekerülsz, megtartva a méltóságodat és az egyéniségedet.

Leírás

1981 nyarán látta meg a napvilágot, egyszerű mágusok gyermekeként. A Martion falain belül a Lorton ösvényén járók sorát gyarapította, és mindig is a bűbájokban és az asztrálmágiában mutatott csak tehetséget a mágikus tudományok keretein belül. Már kiskorában is érzelmes, és éppen ezért talán nem a mintakölyök kalibert ütötte meg, hiszen jobban érdekelte a léglabdánál a zenélés, a művészetek és a finoman árnyalt mágiák. Intuitív és körültekintő volt már akkor is, ami húga születése után a szülei nagy segítségére vált nyaranta. Klári neveléséből ugyanis ő is kivette a maga részét, és bár hamar kiderült, hogy nagyon különböző utakon fognak járni (a lány végül gemmáriusnak ment), a jó kapcsolatuk a mai napig megmaradt.
Az érettségi után a Csotváryra felvételizett, de kevésnek bizonyult hogy ott folytassa a tanulmányait, így OKJ-s berkekben tanult jobb híján bolt- és cégvezetést, és mellette zenélgetett (kommersz gitár-zongora párosításban).
A papírjával ugyan tőke híján nem sokat tudott egyelőre kezdeni, de több mágikus szórakozóhelyre besegített mellékállások gyanánt, mire össze tudott spórolni némi indulótőkét és tapasztalatot ahhoz, hogy megnyithassa a saját helyét.
2015 nyarán még ki sem szellőzött a festékszag a Nyitott Könyvben (amiben a nevéhez híven nincsenek titkok), de már változatos műsorral és italválasztékkal várja a szórakozni vágyókat a modern, mágusközönséget célzó, fiatalos és közép árkategóriás helyen. Ami nem mellesleg megalkuvásként a Quittner tértől két utcányira található... pont elég távol, hogy ne legyen gond belőle, és pont elég közel, hogy ne kelljen csillagászati összegeket fizetni bérleti díjként.
Nagyon érzékeny a közönség ízlésére, igyekszik az elektronikus zenei estéken keresztül a drag showkon át a slam poetry nyílt színpadokig mindent tematizálni a hét napjaira.

//Karakterkép: Scott Grimes//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.26. 20:17:54

Ez a karakter a [M] Nyitott Könyv céghez tartozik.

Üzenet küldése