A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kováts-Blaskovits Szabina

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: október 03.)
Testalkat: Kifejezetten vékony, és kifejezetten deszka. Magassága még rátetéz az örökölt madárcsontozatra. Alkatra tökéletes kifutómodell.
Vonások: Az arca tiszta, egészséges arcbőre van. Egészen gyönyörű - lenne, ha nem hordozná magán a markáns „Blaskovits orrot”, és a természet által határozott kézzel húzott vonásait. Karakteres arca egy életre megjegyezhető.
Szem: Kissé távol ülőek, s felfedezhetőek benne a zöld, a kék, és a barna árnyalatai egyaránt; jellegtelen egyveleget alkotva. Az egyetlen, ami feltűnhet, hogy szép hosszú szempillákkal rendelkezik, amúgy nem tekintete uralkodik az arcán.
Haj: Egyenes, vállig érő, feketébe hajló barna. Szabályos frufruval. Legtöbbször rendezett, természetes fényű, ápolt és illatos, ám vékony szálú hajkorona.

Általános öltözet
Finom, nőies szabású ruhaneműk, amelyekről süt a hordozója anyagi helyzete. Mindig az aktuális divatot igyekszik követni - de egyáltalán nem a nagy tömeg birkája. A ruhái a legkiválóbb párizsi és milánói műhelyekből származnak, ha nem saját szalonjukból. A klasszikus stílus tökéletesen illik a személyiségéhez: letisztult, olykor túlságosan is leegyszerűsített öltözetét pontosan kimért kiegészítőkkel hordja.

Első benyomás, kisugárzás
Mosolyog - kedves, megdicsér - kedves, őszinte - kedves... de mégsem teljesen hiszed el, amit mond, bár nem hazudik. Megfelelő mozdulattal emeli a cigarettát, odaillő gesztussal igazít a sálon, és mégis, ez a tiszta, kifinomult stílus inkább egy távolabbi helyre illene, mint a kastély ódon falai közé. Intelligens testbeszéd, de a felszínes csevejnél tovább sosem futja. A pókszerű ujjak, ápolt körmök és természetességre törekvő smink tökéletesen eltereli a figyelmet a lényegről. Pedig kellemes, üde, mosolygós jelenség. Megértést, gondoskodást hordoz csupán maga a puszta jelenléte. Sőt, tán már az is, ha megérzed a finom, elegáns tónussal kevert jázminillatot, ami jelzi a közeledtét.

Leírás

Átalakítás alatt
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Kiegészítőként apró gyöngyfülbevalóját, és ugyanilyen fehér gyöngykővel ékített gyűrűjét viseli.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.10.11. 16:11:26

Ez a karakter a Blaskovits Szabászat és Ruhaszalon céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése