A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krauzer Mór

 
Beosztása: Gourmet séf, Mesterszakács
Nem: Férfi
Életkor: 55 (születésnap: február 07.)
Testalkat: Egészséges testfelépítésű. Elsőosztályú genetikájának köszönheti, hogy bármennyit is eszik, akkor is tartja a súlyát. Ám tervei között szerepel, hogy harminc év múlva akkora lesz, mint egy szultán, és a hasvakaráson kívül mást nemigen fog csinálni.
Vonások: Azt mondják, ha sokat mosolyogsz, jó helyre ülnek ki a ráncok. Ez pont így történik. Vonásai kedvessége az esetek nagy többségében töretlen. Ha ez nem így van, akkor átszellemült, elmélyült nyugalommal teszi a dolgát. Legyen az akár munka, akár a napi nemzetközi hírfolyam alapos átböngészése.
Szem: Barátságos barnák, mostanra számtalan szarkalábbal körülvéve. Tekintete nyugalmat sugároz, a legkétségbeejtőbb pillanatokban is. És örökifjú játékosság bújik meg benne, akkor is, amikor az olvasás mankójául szolgáló szemüveggel takargatja.
Haj: Sötétbarna volt, amikor volt. Mostanra már nincs.
Általános öltözet
Kifinomultsága és eleganciája Blaskovitsot pedzeget...ne, ha nem preferálná sokkal jobban kedvese tervezését.
Első benyomás, kisugárzás

LeírásLeírás


1963-ban született Debrecenben, mágus szülők gyermekeként. A családi fészekből a martionos kor elérésével szakadt ki, megkezdve karpenás pályafutását. Tanulmányi eredményei nem voltak sem kiemelkedőbbek, sem silányabbak, mint az átlagdiáké, ami az elméleti oktatást illeti. A gyakorlati mágia művelése során viszont sokszor múlta alul őket. Mágikus képességeivel volt probléma, nem az intellektusával. Már a felsőbb évfolyamok valamelyikét gazdagította, míg addigi kedvtelésében meglátta a komoly pályafutás lehetőségét.

A Martion után meglepően könnyen került be a Gundel Károly Vendéglátóipari iskolába. Az itt folyó képzés méltán nívós és elismert, az itt megszerzett tudás mégis csak az erős alapokat jelenti egy igazán ambiciózus ember számára. Ez az iskola tökéletes ugródeszkát jelentett ahhoz, hogy irigylésre méltó ösztöndíjak megcsípése által kitanulja előbb Európa, majd később az egész világ legkiemelkedőbb szakácsiskoláit. Az elsőt elnyerni volt a legnehezebb, az összes többi ennek a folyománya volt már. Mindig is tudta, hogyan kell helyezkedni, a szerencse pedig mindvégig mellette állt. Ráadásul tehetségnek sem volt híján soha. A legfontosabb persze, hogy a megfelelő embereket ismerte meg a megfelelő időben, enélkül valószínűleg ma is egy debreceni kisvendéglőben gyakorolná a hivatását.

Szóval nagy iskolákat végzett, komoly papírokat szerzett meg, fontos ismeretségeket kötött. Ezek után pedig attól sem riadt vissza, hogy fogja magát, és igazán a mélyére ássa magát a világkonyha azon szeleteibe, melyek a legmélyebb hatást gyakorolták rá, és amelyekből a legtöbb ihletett merítette.
Tán ismeretségeinek, tán tehetségének, tán egyre gyakorlottabb kezeinek volt köszönhető, hogy idővel egyre több és több magánjellegű felkérést kapott befolyásos emberektől, közéleti események szervezőitől, és konkrét, hírértékű események menüsorai kezdték fémjelezni az ő nevét.

Majd jött Németország, a sokadik alkalommal, és egy egészen új, szokatlan fordulattal. Megismerkedett élete párjával, ami merőben más mederbe terelte az életét. Egy felkérést követően települtek haza. Leander dékán lett, ő éttermet, iskolát nyitott, és televíziós műsort vezet az MSTV csatornáján. Azóta az étterem lánccá nőtte ki magát, Michelin-jei száma pedig lassan, mint égen a csillag. Mostanra neve és kiléte világszerte ismert, a Leander's minden egyes étterme zsúfolásig tele, rendszeres vacsoraestjein pedig státuszkérdés a részvétel. És a világ legédesebb, legokosabb, legszebb kislányát fogadták örökbe.

Mára élete két szerelmének ölelő karjai között telnek a mindennapok. A tempó hol nyugodtabb, hol feszítettebb, a ritmus mindig változó, de nem kezdődhet, és nem végződhet nap az ő éltető mosolyuk nélkül.
SPOILERS

Tulajdonságok:
Fizikum: 10
Ügyesség: 17
Észlelés: 13
Megjelenés: 11
Intelligencia: 15
Akaraterő: 15
Mágia: 6

Előnyök:
A jövő ígérete I.: Gasztronómia, Megjelenés/Smink, Szexuális kultúra
Fogékony: Gasztronómia, Háztartástan, Szexuális kultúra
Kiváló tulajdonságok
Macskaügyesség
Képzőművész-tehetség
Anyagi háttér 4
Híres 4

Hátrányok:
Ami a csövön kifér
Bal lábbal
Gének gyengesége 4
Kötött formulák
Pacifista
Elkötelezett 4
Maximalista

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.17. 23:22:15

Ez a karakter a Leander's céghez tartozik.

Üzenet küldése