A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kreszcencia Tilla

 
Beosztása: Csontváry, Tánc- és mozgáskultúra
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: július 19.)
Testalkat: Középmagas (168 cm), nem tűnik egy izomkolosszusnak, mégsem okoz neki gondot, hogy egy nagyobb bőröndöt, táskát cipeljen, ha arra van szükség. Sportos.
Vonások: Pisze orr, szépen ívelt ajkak.
Szem: Nehéz lenne megmondani, nagyban függ ugyanis a fényviszonyoktól. De ha mindenképpen beazonosítást kíván, inkább kék, annak pedig egy nagyon sötét árnyalata.
Haj: Félhosszú, tépett, barna frizura.
Általános öltözet
Vagány, fiatalos, enyhén „rockos”. Láthatod őt szakadt farmerben, egyszerű pólóban, de az is gyakran előfordul, hogy bőrnadrágot és dzsekit visel, egyszerű felsővel. Mindehhez pedig tornacipő, avagy bakancs társul, gondosan megválogatva.
Első benyomás, kisugárzás
Ha először találkozol vele, érezhetsz némi negatív kisugárzást. Ne hibáztasd érte, vele született tulajdonsága, mely ellen semmit sem tehet. Pedig próbálkozik, hidd el, hiába a „vad” külső. Persze később bebizonyosodhat, hogy az első megérzés igenis lehet csalóka.

Leírás

Budapesten születtem, mindez pedig tizennyolc évvel ezelőtt történt. A szüleim számára ez olyan meghatározó élmény volt, hogy több gyereket eszükbe sem jutott bevállalni, amit egyébként teljesen megértek, és egyáltalán nem bánok, nagyon jól megvagyok egyedül is. Mindketten mágusok amúgy, amiből persze rögtön kikövetkeztethető, hogy én is az vagyok - csak éppen a csapnivalóan rossz fajtából.

Ennek ellenére voltam Mirarxos pár évig, aztán a Martionban is sikerül lehúznom a magam hat évét Lortonosként, több-kevesebb sikerélménnyel. Erős közepes voltam a mágikus tárgyakból, és csak egy kicsivel jobb a talanokból. Nem mintha lusta lennék tanulni, de a fele tananyagot sem láttam hasznosnak, szóval nem vittem túlzásba. A vizsgákra végülis mindig összeszedtem magam annyira, hogy ne legyen bukás a vége, és csak ez számít, nem? Ezek után képzelhetitek, hogy mennyire meglepődtem, amikor a gyakorlati érettségi után közölték velem, hogy összességében ötösre értékelik a teljesítményemet. Ezzel persze a gyakorlati felvételin nem sokra mentem a Csontváry-n, őket inkább a tánctudásom érdekelte - amit meg is mutattam. Végeredmény: felvettek. Szóval viszlát Budapest, üdvözöllek Eger!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.05. 18:54:29


Ez a karakter rendelkezik egy Holdtáncos nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése