A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krimkey Mihály

 
Beosztása: a Centurion - megszűnt vezérigazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 60 (születésnap: január 11.)
Testalkat: Átlagos testalkat, 178 centiméter magas 80 kilogramm nehéz.
Vonások: A "baltával faragott arcú" a legjobb kifejezés, borostája itt-ott őszbe fordult már.
Szem: Sötétbarna
Haj: Hosszú, pár ősz tincs elvegyül köztük, haja engedelmesen simul hátra.
Általános öltözet
Elegáns, márkás, Blaskovits.
Első benyomás, kisugárzás
Simulékony alak, hízelgő, kimért, barátságos mosoly, kedves tekintet, nőkkel előzékeny, urakkal bajtársias. Semmi kivetnivaló, semmi plusz. Aztán, hogy a mézesmadzag után mi jön, mindenki döntse el maga.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Előtörténet


1960. Január 11. Budapesten született, Krimkey Zoltán és Pálics Barbara egyetlen gyermekeként. Szülei, ezáltal ő is a Család tagjává vált.

A Martonban a lelkek tükre a Ferfex Ösvényre osztotta be, szorgos, jó tanuló diák volt, 1978-ban felvették a König Egyetem nemzetvédelmi szakára, ahol Gemmáriusnak tanult, ahol Igazgyöngy gemmáriusként végzett. A Hivatal keretein belül hírszerzőként helyezkedett el, számos akció sikeressége köszönhető neki, egészen 1990-ig aktív hírszerző volt, majd leszerelt.

Ez idő alatt kiterjedt kapcsolati hálózatot épített ki, a Családon belül, a Mágus kormány tagjaival, ezáltal kormányhivatalokkal is. Külföldi megbízásai során más állam vezetésével is kapcsolatba került, dörzsölt viselkedésének hála pedig igen informátort sikerült maga mellé gyűjtenie, így nem csak a hazai hanem a külföldi helyzettel is tisztában van.

Sok konspirációs teória született a Centurionról, kedvence amelyben azt állítják, hogy a cég a kormány egyik fantom hivatala és titokban illegális hírszerzést folytatnak az ott dolgozó alkalmazottak. Valamint több külföldi zsoldos csoporttal, köztül a Blackwaterrel is hírbe került a neve, miszerint egy alakulatok a cégén belül lát el biztonsági feladatokat.

Ennek ellenére filantrópnak vallja magát, a Családon belül sok barátja van, kedvenc hobbijai közék tartozik a vadászat, amit Sokoray mamával karöltve űz. Mindezek mellett bőkezűen adományoz, több alapítványt is létrehozott. A 2012-es vérfarkas incidens áldozatainak rehabilitációs programot szervezett, akik nem tudták kezelései költségeiket állni, azoknak a számláját a Centurion rendezte. Az EMK-n történt burok incidensben érintettek családját pedig jelentős összeggel támogatta, továbbá mecénása a Budapesten történő gyakorlati vizsgának, amit minden évben támogat, hol felszereléssel, hol pedig pénzzel.
A Centurion


A cég 1990-ben alapult, mezei elemző és tanácsadó cégként. Röpke három év alatt igen nagy hírnévre tett szert, mivel Magyarországon ez volt az első, ilyen profillal rendelkező vállalat. Mihály bevetette akkor kapcsolatait, így a Kormánynak is teljesített különböző megbízásokat, 1995-re pedig üzleteinek 70%-át a Kormánnyal vagy az államhoz tartozó valamilyen közigazgatási hivatallal kötötte meg. Később az állam elsőszámú tanácsadója.

’99 Decemberében bővült a cég szerepköre, beszállt a Kutatási és Fejlesztési szektorba, így állami beruházások és megbízásokat sikerült bezsebelnie. Laikusok és kívülállók számára csak egy feltörekvő vállalatról van szó, amit a kormány pénzel azonban ez csak a felszín.

Akik benne vannak a Család belső körében és felsővezetői rétegben tudhatják, hogy a Centurion titkos kormányprogramokban is részt vesz, mint külső tanácsadó, nem csak a Magyar máguskormánynak, hanem külföldi államoknak is teljesít megbízatásokat, főként hírszerző feladatokat, de nem áll távol a különböző kutatási projectek véghezvitele sem.

A cég munkatársait leszerelt Gemmáriusok, kormányhivatalnokok közül toborozza, valamint nem csak mágus, de sutta alkalmazottjai is vannak, akik a talan titkosszolgálatnál dolgoztak. A kutatási részlegre a magyar és külföldi egyetemek hallgatóit és professzorait csábítják magukhoz, fejvadászcégeken keresztül, busás fizetéssel. Csak a legjobbakra csapnak le, legyen az természettudós, tolmács, elemező, pénzügyi szakember, politológus a mágikustudományok doktora. Ezáltal állásajánlatot sosem adnak fel.

Aktuális állapot:
Szürke, szövet télikabát, világos szürke öltöny, kék csíkos nyakkendő, félcipő. Bal karján Hublot karóra, az öltöny hajtókáján pedig Centurion kitűző.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.11. 19:34:53

Ez a karakter a Centurion - megszűnt céghez tartozik.

Üzenet küldése