A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krizsán Viktória

 
Beosztása: Befolyásolómágia kutató, Tanársegéd
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: február 22.)
Testalkat: 163 centiméteréhez nem társul balerinaalkat. Szembetűnően szélesebb a csípője, illetve dúsabbak a keblei. Ennek ellenére nem asszonyos: szerencsére szép a tartása, kecses a nyaka.
Vonások: Korát meghazudtolóan kislányosak, "babásak". Kerek arc, magas homlok, telt ajkak, halvány bőrszín. Szépségpöttyök több helyütt előfordulnak az arcán.
Szem: Nyílt, halvány színű: Az íriszében a pupilla körül zöldes cirmok láthatóak, amiket egy halványkék sáv ölel körbe.
Haj: Természetes vörös, vékony szálú és egyenes. Ennek vélt vagy valós hátrányait a hosszával, és az időszakos dauerrel, feltűzésekkel fedi el.
Általános öltözet
Öltözetére leginkább a negyvenes-ötvenes évek nőiessége jellemző, szabásban ugyanúgy, ahogy a színválasztékban is. Ezen korstílus kiválasztásával nem nyúlt félre, ugyanis így van tere, és érzéke is ahhoz, hogy előnyösen emelje ki alakjának kellemesebb részeit, és rejtse el a kevésbé esztétikus területeket.
Első benyomás, kisugárzás
Inkább mondható különlegesnek, mint minden szemlélődő számára szépnek. Nem az a merengő alkat, de a tekintete olykor így is furcsa, figyelő ürességgel vetül a világra. Tán épp ezért nem mondaná babás arcára a legtöbb ember, hogy naiv is egyben: a mosolya hozza el csupán a várt, kislányos bájt is a vonásaira.
Pár szó után válhat nyilvánvalóvá, hogy igenis érett alkat. Élhető egyensúlyt tart értelem és érzelem között, és ez finom, de mégis élő gesztusaiban, a beszédében olyannyira jelen van, mint a külső szemlélődő számára nem észlelhető életfelfogásában.

Leírás

'84-ben látta meg a napvilágot, jómódú, mágus szülők egyedüli gyermekeként. Ehhez mérten teltek korai évei - ám nem volt a jó anyagi háttér ellenére se dajkák és gyermekcsőszök kezei között. Édesanyja különösen óvó szeretettel nevelte, és a következetes, kisgyermekkori tanítás híve volt férjével együtt.
A korai nevelés fogékony táptalajt talált a kis Viktória személyében: hamar kiderült, hogy igencsak muzikális (a mai napig fuvolázik), emellett a logikai képességei is erősnek bizonyultak. Nem is beszélve arról, hogy a mágia a mindennapok szerves részét képezte a családban, és a szülők legnagyobb örömére a kislány már óvodaérettsége előtt tanújelét adta erős asztrális tehetségének. Mindemellett igencsak hamar kiderült, hogy a lány nem csak a fizikális - hanem a mágikus és az asztális sík észlelésének képességével is rendelkezik.

Nem volt kérdés, hogy ilyen képességekkel a tömegnevelés helyett magántanítványként kezdje meg pályafutását - otthonra fogadott pedagógusok foglalkoztak vele, míg a többi kis tehetséget a Mirarxban felügyelték, és a martioni beiratkozás helyett is inkább a Kormon Lehelre esett a szülők választása.
A kislány vágyai helyett a képességei játszottak már ekkor is komoly szerepet az életében. A szüleivel közösen összeválogatott, egyéni tantervet követett pénzt és fáradságot nem kímélve, éveken keresztül. Asztrális képességeinek nem volt párja már akkor se, ráadásként sajátosabban tudta tanulmányozni ezen mágiaágat - hiszen minden egyes varázslat olyan tiszta és magától értetődő volt a szeme előtt, mint egy tapasztalt óramesternek a fogaskerekek rendszere.

A lány kiváló mágikus és talan érettségi után a tanulmányaiban továbbra sem pártolt el a mostanra már szinte otthonát jelentő Tehetséggondozótól. Már ekkor is kiemelkedett a szaktekintély, Zsoldos Jenő növendékei közül. Ezek után pedig Jenő szárnyai alatt végre nem csak a tanítvány státuszból tudott figyelni, hanem maga állított szempontokat. A mágiaelméleti diplomadolgozata így izgalmas, dolgos projektként gördült ki az ujjai alól (A befolyásolómágiák sajátosságai az asztális- és manasíkon).

Jelenleg tanársegédi munkájával 2006 óta támogatja Zsoldos Jenőt, s miután jobban beleásta magát az utóbbi években mentálmágia rejtelmeibe is, elég hatékonyan tudnak együtt dolgozni. Az úr angliai távollétében ő veszi a vállára az előadás feladatait, ahogy közös gondotásban két egyetemi jegyzet összeállításából vette ki a munkáját (2006 – Bevezetés az asztrálmágiába, 2009 – A befolyásoló mágiák filozófiai és tudománytörténeti áttekintése). Emellett aktívan saját doktori kutatását is végzi.

Szüleivel a kapcsolata mindig is jó volt, sosem élte lázadó korszakát - legalábbis minden jel arra mutat, hogy egészséges egyensúlyba tudott kerülni a személyisége a magas kontroll, és szigorú elvárások mellet is. Érzelmileg mindig is stabil személy volt, és az is a mai napig, bár közelebbi ismerősei is értetlenül állnak a tény előtt, hogy még nem kötötték be a fejét, sőt, az értesülések szerint mégcsak komoly udvarlója se volt. Pedig nem kellemetlen jelenség, szép vagyon várományosa, és mostanra, (bár a szüleivel napi kapcsolatban van) a családi otthontól is függetlenedett.

// Karakterkép Thora Birch //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.18. 00:51:48

Ez a karakter a Kormon Lehel Tehetséggondozó Közép- és Felsőoktatási Magán Mágusiskola céghez tartozik.

Üzenet küldése