Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krizsók Irén

 
Beosztása: Független értékbecslő
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: március 29.)
Testalkat: Alacsony termetéhez, gömbölyded vonalak tartoznak. Tetőtől-talpig kellemes puhaság.
Vonások: Arcát is ugyanúgy kerekdedség jellemzi. Pisze orra, és mosolyra álló ajkai teszik bájossá.
Szem: Kék
Haj: Hosszú, platinaszőke
Általános öltözet
Ugyanúgy tudja hordani a szoknyát, a ruhát, és nadrágot, de megrögzötten ragaszkodik a finom tapintású, lágy anyagokhoz. Csak olyat ruhadarabokat vesz fel, amiben azonnal jól, természetesnek, és csinosnak érzi magát.
Első benyomás, kisugárzás
Eleven és életvidám. Határozott elvei, és kiállása nem szúrnak azonnal szemet, sokkal inkább sugároz nyugalmat és harmóniát. Messziről süt róla, mennyire ki van békülve önmagával, és a világgal.

Leírás

Előtörténet: Soproni születésű. Innen indult, és ide tért vissza. Tanulmányai során több helyütt megfordult, de gyökereihez mindig visszatért. Pályafutását elemistaként a megfelelő intézményben kezdte, a Martionban folytatta. Üzleti iskolát, majd értékbecslő tanfolyamot végzett. Meglepő könnyedséggel boldogult már a kezdetektől, főként ingatlanirodák, és aukciós házak gondozásában. A mai napig függetlenül dolgozik, felkérésre, nem szerződött le semmihez és senkihez.


Leírás:

… hát bekopogok, mosolyogva nyitnak ajtót, és sokat remélve invitálnak be az otthonukba, miközben elaltatom minden gyanakvásukat. Már elsőre lesüt mindenről a kínos igyekezet, hogy mindent a legszebbnek, és legtökéletesebbnek mutassanak.
Süteményillat. Mindig az édes, friss, a mindenbe beleivódó álotthonosság illata. Nem vonom kétségbe, hogy ez nincs így máskor, ám ilyenkor ez kivétel nélkül az előre jól megkomponált életkép számlájára írható.
Félelmetes, mennyire könnyedén engedik be otthonukba az emberek az idegent. De nem tudnak semmit. Nem tudják, hogy mindent látok, semmi nem kerüli el a figyelmemet, és hogy hiábavaló a takargatás. Körbevezetnek. Alaposan felmérem a legintimebb zugokat is, mindent gondosan dokumentálva. Az egész életük lépésről-lépésre bomlik ki előttem, papírra vetem, számokká alakítom, és nem tehetnek ellene semmit. A bőrük alá férkőzöm.
Fontosnak látszom. Az ő szemükben az is vagyok. Sok múlik az ítéletemen. Milliók. A kisembernek már a töredéke is sok. Kétségbeesetten tesznek meg mindent azért, hogy amit fél életen át kuporgattak, minél értékesebbnek bizonyuljon. Valahol egész szívfacsaró mindez. Látom őket, de ugyanúgy látom, mi az, ami hibás, javításra vagy cserére szorul, vagy végérvényesen menthetetlen. Tudom, mikor szeretnék, hogy lankadjon a figyelmem, mert takargatnak valamit. De minden a felszínre kerül. És arra gondolok: ócskaság az egész. szemétre vele. Majd elmosolyodom, elmosolyodnak, és megnyugtató felvezetés után - hiszen az elegáns diszkréció az én kézjegyem - könnyed tollvonással húzom keresztbe minden számításukat.


Különleges érzéke van odafigyelni a részletekre, felfedezni az egyedit és értékest. Kiemelni a kincset a pelyva közül. Remekbe szabott ízléssel bír. Jól tudja viszont, hogy sokszor nem a legértékesebb fénylik a legerősebben és nem minden kincs csillog. Az évek során maga is szert tett néhány ennyire becses dologra, amiket féltve őriz, és nehezen tűri, ha valaki fenyegetést jelent rájuk nézve.
Ezt a fajta hatodik érzékét remekül használja mind munkája során, mind az emberi kapcsolatok terén. Ha pedig felfedez, majd megszerez valamit, onnantól tíz körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Becsben tartott dolgai mostanra számosak, van ami anyagi, van ami eszmei, néhány pedig érzelmi értékkel bír, legbecsesebb kincsét azonban nem más, mint a családja jelenti a számára.

DW
Tulajdonságok:
Fizikum: 8
Ügyesség: 11
Észlelés: 13
Megjelenés: 15
Intelligencia: 11
Akaraterő: 11
Mágia: 13

Előnyök:
Kiváló tulajdonságok
Élelmes
Egy elbűvölő ember
Pallérozott elme
Mágialátó
A jövő ígérete 2
Ősmágia
Anyagi háttér 2
Domináns 1. - Szerviensek
Szerencsések előnye
Gének ereje 4
Tápláló vér

Hátrányok:
Bal lábbal
Berzerker 4
A jövő hiánya II
Gyakorlati elme
Alacsony fájdalomküszöb
Méregérzékeny 3
Ínyenc
Nehézkes segítő
Gyenge találat 3
Elkötelezett
Beteges motiváció 3

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.13. 19:33:31

Üzenet küldése