A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krizsók Irén

 
Beosztása: Független értékbecslő
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: március 29.)
Testalkat: Alacsony termetéhez, gömbölyded vonalak tartoznak. Tetőtől-talpig kellemes puhaság.
Vonások: Arcát is ugyanúgy kerekdedség jellemzi. Pisze orra, és mosolyra álló ajkai teszik bájossá.
Szem: Kék
Haj: Hosszú, platinaszőke
Általános öltözet
Törekszik a kényelmes eleganciára, hiszen rengeteget számít a megfelelő első benyomás. Nem a ruha teszi az embert, ámde a találkozások során az elkerülhetetlenül részévé válik az egymásról kialakított kialakított képnek, így mindig ügyel magára. Otthoni, ejtőzős pillanatiban persze őt is ugyanúgy elkapni mackóban, mint bárki mást.


Első benyomás, kisugárzás
Alapvető életvidámság és motiváltság jellemzi, soha nem tűnik elveszettnek, vagy épp olyannak, aki nem tudja, mihez kezdjen. Határozott elveit, és kiállását nem dörgöli azonnal mások orra alá, sokkal inkább sugároz nyugalmat és harmóniát. Messziről süt róla, mennyire ki van békülve önmagával, és a világgal.


Leírás

Előtörténet: Soproni születésű. Innen indult, és ide tért vissza. Tanulmányai során több helyütt megfordult, de gyökereihez mindig visszatért. Pályafutását elemistaként a megfelelő intézményben kezdte, a Martionban folytatta. Ezt követően üzleti iskolát, majd értékbecslő tanfolyamot végzett, de kiegészítő (szak)képesítései tekintetében is - mint kiragadt példaként a művészettörténet - természetesen rendelkezik a hivatalos igazoló okiratokkal. Meglepő könnyedséggel boldogult már a kezdetektől, főként ingatlanirodák, aukciós házak és múzeumok gondozásában, mostanra pedig rendelkezik a kellő összeköttetésekkel, hogy soha ne maradjon sokáig felkérés nélkül. A mai napig függetlenül dolgozik, felkérésre, nem szerződött le semmihez és senkihez.


Leírás:

… hát bekopogok, mosolyogva nyitnak ajtót, és sokat remélve invitálnak be az otthonukba, miközben elaltatom minden gyanakvásukat. Már elsőre lesüt mindenről a kínos igyekezet, hogy mindent a legszebbnek, és legtökéletesebbnek mutassanak.
Süteményillat. Mindig az édes, friss, a mindenbe beleivódó álotthonosság illata. Nem vonom kétségbe, hogy ez nincs így máskor, ám ilyenkor ez kivétel nélkül az előre jól megkomponált életkép számlájára írható.
Félelmetes, mennyire könnyedén engedik be otthonukba az emberek az idegent. De nem tudnak semmit. Nem tudják, hogy mindent látok, semmi nem kerüli el a figyelmemet, és hogy hiábavaló a takargatás. Körbevezetnek. Alaposan felmérem a legintimebb zugokat is, mindent gondosan dokumentálva. Az egész életük lépésről-lépésre bomlik ki előttem, papírra vetem, számokká alakítom, és nem tehetnek ellene semmit. A bőrük alá férkőzöm.
Fontosnak látszom. Az ő szemükben az is vagyok. Sok múlik az ítéletemen. Milliók. A kisembernek már a töredéke is sok. Kétségbeesetten tesznek meg mindent azért, hogy amit fél életen át kuporgattak, minél értékesebbnek bizonyuljon. Valahol egész szívfacsaró mindez. Látom őket, de ugyanúgy látom, mi az, ami hibás, javításra vagy cserére szorul, vagy végérvényesen menthetetlen. Tudom, mikor szeretnék, hogy lankadjon a figyelmem, mert takargatnak valamit. De minden a felszínre kerül. És arra gondolok: ócskaság az egész. szemétre vele. Majd elmosolyodom, elmosolyodnak, és megnyugtató felvezetés után - hiszen az elegáns diszkréció az én kézjegyem - könnyed tollvonással húzom keresztbe minden számításukat.


Különleges érzéke van odafigyelni a részletekre, felfedezni az egyedit és értékest. Kiemelni a kincset a pelyva közül. Remekbe szabott ízléssel bír. Jól tudja viszont, hogy sokszor nem a legértékesebb fénylik a legerősebben és nem minden kincs csillog. Az évek során maga is szert tett néhány különösen becses dologra, amiket féltve őriz, és nehezen tűri, ha valaki fenyegetést jelent rájuk nézve.
Ezt a fajta hatodik érzékét remekül használja mind munkája során, mind az emberi kapcsolatok terén. Ha pedig felfedez, majd megszerez valamit, onnantól tíz körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Becsben tartott dolgai mostanra számosak, van ami anyagi, van ami eszmei, közülük pedig néhány jelentős érzelmi értékkel is bír, legnagyobb becsben tartott kincsét azonban nem más, mint a családja jelenti a számára.

DW
Tulajdonságok:
Fizikum: 8
Ügyesség: 11
Észlelés: 13
Megjelenés: 13
Intelligencia: 11
Akaraterő: 16
Mágia: 11

Előnyök:
Kiváló tulajdonságok
Élelmes
Egy elbűvölő ember
Pallérozott elme
Mágialátó
A jövő ígérete 2
Ősmágia
Anyagi háttér 2
Domináns 1. - Szerviensek
Szerencsések előnye
Gének ereje 4
Tápláló vér

Hátrányok:
Berzerker (4)
A jövő hiánya I (4) A jövő hiánya II (4)
Gyakorlati elme
Beazonosítható (4)
Méregérzékeny 3
Ínyenc
Nehézkes segítő
Gyenge találat 3
Elkötelezett (4)
Beteges motiváció 3Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.13. 19:33:31

Üzenet küldése