A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krosetz Tíria

 
Beosztása: Diákmentor
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: Magas, vékony, mozgásában ruganyos.
Vonások: Alapvetően szép arccal áldotta meg az ég, de a millió fülbevaló, az itt-ott ki és megvillanó piercingek, olykor pedig a markánsan alkalmazott arcfestés sokat rontanak az összképen. Valami törzsi környezetben kétség kívül ő testesítené meg a szépségideált, de nem a mai, modern világban.
Szem: Arcának hangsúlyos részeit képezik. Nagy szemeivel áthatóan, vesébe látóan képes nézni.
Haj: Már nem is emlékszik milyen volt, amikor még volt. Bizonyára valami barnás árnyalatú lehet, mint a szemöldökei. De pár évvel ezelőtt kegyetlenül lenyírta.


Általános öltözet
Lezser, kényelmes holmikat hord, szoknyákat, vászonnadrágokat, festett pólókat, blúzokat.


Első benyomás, kisugárzás
Csendes, fura, csodabogár. Pedig ok nélkül még csak nem is ellenséges. Csak nehéz elviselni a körülötte uralkodó sűrű, átható csendet. Ezért a legtöbben hamar odébbállnak inkább. Kivéve mikor addig várnak az eliszkolással, míg kedvesen nem köszönti őket. Mentálisan. Merthogy másként nem képes rá.
LeírásMáguscsaládban született, teljesen átlagos körülmények között. Nem aggódtak, hogy sutta lesz belőle, lévén a gyerekkori vadmágiák menetrendszerűen megmutatkoztak nála is. Aztán az iskolában derült már csak ki, hogy ez a lány úgy tehetségtelen, ahogy van. Nem érdemes pálcát se nyomni a kezébe, előbb dugja fel a társai orrába, minthogy bármi érdemlegeset is művelne vele. Ezzel nagyjából tisztába is került mindenki, mire végigszenvedte a Martion első félévét. Ez idő tájt kezdek különös álmai lenni, kicsivel később aztán már nem is álmok voltak ezek, hanem rendes látomások, amik szép fokozatosan kiegészültek mindenféle sejtelmes megérzéssel. Ez volt az ami szöget ütött a legtöbb fejben, mi van, ha csak a hermetikus mágiák idegenek tőle ennyire? Megpróbálkoztak az iskolaváltással. Anyagi helyzetük ekkor még megengedte, hogy a Kormonba járhasson, ahol beigazolódott az előzetes gyanú. Van benne tehetség, csak meg kell találni a megfelelő területet, hogy kibontakozhasson. Az álmok megmaradtak, ám emellett tehetségesnek bizonyult még a bájitalok területén is, sőt, a rúnáktól sem idegenkedik.

Kamaszévei elején történt, hogy elmerült az ősi kultúrákban, foglalkoztatta a spiritualitás, a sámánizmus, a woodoo, a törzsi szokások, a rituális mágia. Ezek olyannyira magukkal ragadták, hogy azóta sem hidegült el tőlük. Kettejük kapcsolata egy életre szóló szerelem. Végre elkezdhette úgy érezni, hogy ő is ígéretesnek mutatkozik valamiben.

Míg be nem ütött a krach. Anyagi problémák ütötték fel a fejüket. Egyértelművé vált, hogy ettől az évtől kezdve nem lesz pénz a Kormonra, de még részleges, vagy teljes ösztöndíjjal sem, amit amúgy sem biztos, hogy megkapna. És egyébként sem állapot, hogy külön kell nyűglődni a közismereti tárgyakkal, hogy egyáltalán leérettségizni le tudjon a gyerek. Szóval nincs mese, megérett az idő arra, hogy visszaköltözzön a Martion falai közé.


Aktuális állapot:
Hosszú, rojtos szoknyát visel, egy barna színű batikolt felsőt, és csizmát a lábán. A fülében méretes festett tollak lógnak fülbevaló gyanánt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.20. 15:03:53


Ez a karakter rendelkezik egy Placebo nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése