A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kruppa Ágoston

 
Beosztása: Magyarország mágikus főügyészeNem: Férfi
Életkor: 53 (születésnap: április 16.)
Testalkat: Fiatalabb korában egészségesen sportos testalkat jellemezte, negyvenes éveinek eleje óta azonban kényelmesen elmackósodott.
Vonások: Munkaszituációban kemények, koncentrálást kifejezők, elmélyültek, töprengők. Ezt leszámítva könnyedén hajlanak barátságosabb árnyalatok felé.
Szem: (Meleg)barnák, szarkalábakkal övezve. Alkalmasint villámokat szórnak.
Haj: Időnként hosszabbra meghagyott, ámde gondosan rendezett. A barnába mára nem kevés ősz vegyül.
Általános öltözet
Farmer valami inggel, a színe mindegy, csak ne legyen gyűrött. Jólöltözött, rendezett. Munkahelyen a kényelem irányába egészen addig megy el, míg megengedett, odahaza ennél tovább is. Hétvégén nem egyszer látni bőrnadrágban, csizmában, bukósisakkal mászkálni.
Első benyomás, kisugárzás
Jámbor ember, barátságos, segítőkész, mindaddig, míg a bíróságra nem viszi az útja. Mert ott aztán nincs kegyelem. Összeszedett, megalapozott, szilárd, ott csap le, ahol tud. Precízen, pontosan.

Leírás

LEÍRÁS


Fővárosi születésű, mágusszülők egyetlen gyermeke. Beiskolázási korban magának való volt, társai gyakran kiközösítették, csak mert kirívó intellektuális képességei már ez idő tájt megmutatkoztak. A közoktatás végtelennek tűnő sodrásába a máguselőképzőben csatlakozott be, onnan pedig a Martionba került tovább, ahol útja a fekete macskák Ösvényén vezetett. A közeg itt már megfelelő volt a szocializálódáshoz, eddigi nehézségei egy csapásra eltűntek, normális, kiegyensúlyozott gyermek- és fiatalkort élt meg. Felsőoktatásbeli tanulmányait a jog szövevényes területén folytatta az ELTE-EMK falain belül. Az egyetem elvégzése után 3 évig dolgozott abban az ügyvédi irodában, ahol korábban szakmai gyakorlatait is végezte, majd a kellő idő letöltése után ügyészségi fogalmazóvá lépett elő, ahol 3 év alatt megszerezte a szükséges tudásanyagot és gyakorlatot, hogy alkalmas lehessen a bírósági ügyészi tevékenységre. A szakvizsga letétele után ügyészségi titkárrá vált, majd egy évnyi újabb gyakorlat és újabb szakvizsga után megkapta ügyészi kinevezését. Kifogástalan munkamoráljának, feddhetetlen előéletének köszönhetően évek óta a főügyészség munkáját segíti. Azóta lelkiismeretes munkájával folyamatosan törekszik felfelé, mert minden egyes bebörtönzött bűnöző után kicsivel jobb lesz a világ.

Az évek során szert tett némi hírnévre, hírhedtségre, ami azt illeti éppen elégre ahhoz, hogy a neve mindenki számára ismert lehessen a büntetőjogi berkekben. Ám mint tudjuk, mindig van feljebb - ám addig is minden igyekezetével azon van, hogy az Áristom másik felét is feltöltse az odavalókkal.

A kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét, évekkel később végre a munkahelyi hierarchia csúcsán találhatja magát, mint élragadozó.

Magánéleti viszonylatait tekintve nős, négy gyermek büszke apukája. Elsőszülöttje leány, a többi csemete fiúnak sikerült. A családi fészek Fertőszentmiklóson található, és egytől-egyig hódolnak egy hóbortos szenvedélynek – noha a legkisebbeket egyelőre még csak terelgetik az úton. Megszállott motorosok.


DW
Tulajdonságok:
Fizikum: 13
Ügyesség: 10
Észlelés: 13
Megjelenés: 13
Intelligencia: 15
Akaraterő: 15
Mágia: 6

Előnyök:
Kiváló tulajdonságok
Híres
Megnyerő
Tekintély
A jövő ígérete: szónoklás, meggyőzés, jogi ismeretek
Logikus
Sejtelem

Hátrányok:
Ami a csövön kifér
Fájdalmas mágia
Maximalista
Alacsony fájdalomküszöb
A jövő hiánya II
Beazonosítható
Nehézkes segítő
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.02. 21:53:12

Üzenet küldése