A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kruppa Erzsébet

 
Beosztása: Törvényszéki bájitalszakértő-gyakornok
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 24.)
Testalkat: Középmagas, a csontosabb fajtából.
Vonások: Állandó, flegma mosoly ül a szája szegletében, rókaképű.
Szem: Seszínű-kék, pocsolya-szürke. Általában gyanakvóan néz velük.
Haj: Félhosszúra hagyott, szőkésbarna lobonc.


Általános öltözet
Nem viszi túlzásba a cicomát, sőt. Viszont ami rajta van, az praktikus, kényelmes, funkciójának megfelelő. Néhanapján persze még az ő akarata is megtörik legjobb (egyetlen) barátnőjével szemben, ilyenkor gyakorlatilag felismerhetetlen, mert még csinosnak is mondható.


Első benyomás, kisugárzás
Nem jellemző rá, hogy egy első találkozás alkalmával elnyerné a szimpátiát. Zavaró a közelében lenni. Talán mert gyanúsan játszik a félmosoly a szája szegletében, vagy épp túlcsorduló szarkazmussal méreget. Erre rátesz egy lapáttal, hogy általában a megjelenése is zabolázatlan. Valószínűleg inkább azt kívánnád, ne is jöjjön közelebb, mindenkinek jobb, ha ott maradna, ahol van.
Persze neki is vannak napsütöttébb fejezetei, amikor beljebb húzza a tüskéit, és kevésbé karcolgatja a lelkeket. A szóbeszéd szerint alkalmanként szórakozni is látni, állítólag ilyenkor egészen felenged - azt rebesgetik.


Leírás

Leírás:

Reál beállítottságú, és ezen a vonalon is mozog. A horgonyt az élettan, avagy inkább pont hogy a kóros működések, valamint a bájitalok területén ereszti le. A Martiont befejezvén továbbtanulási papírjait az ELTE Elméleti Mágia Karára adja be, ahová minden várakozásnak megfelelően felvételt nyer. Tanulmányait bájitaltan szakon végzi, elmélyülve a főzetek élő szervezetre gyakorolt hatásainak vizsgálatában, az okozott (el)változások kutatásában, és a bájitalok kimutatását szolgáló alternatív eljárásokban. Minden erejével azon van, hogy bővítse tudását a bájitalok, illetve a kapcsolódó forenzikus tudományágak területén, mindezt azért, hogy végül a mágikus igazságügyben helyezkedjen el, mint törvényszéki munkatárs.
Jellemvonásai és viselkedése tekintetében is jellemző rá a lényegre való fókuszálás, az egyszerűség, tömörség. Mindig szervezett, vannak tervei. Természetesen mindezek mellett létezik az a közeg, amiben könnyedén feloldódik, és elengedi magát legalább egy kis időre és lejjebb ad a katonás tempóból.

Ilyen közeg a szűkre szabott baráti kör. Nem hiába, nem egy csevegős fajta, a ma divatos ismerkedési szokásokért sem lelkesedik túlzottan. Kapcsolati hálója a közvetlen közeli ismerősökre, a családra, és a közös családi passziónak köszönhetően szerzett motoros ismeretségekre terjed ki.

Gyermekkorában - míg más családok az állatkertbe, és a vidámparkba járnak kikapcsolódni - az ő hétvégéi általában motoros találkozókon teltek. Ahogy aztán felcseperedett, ő is nekivágott az útnak, megszerezte a jogosítványt mopedre, majd eljött az "A korlátozott" időszak, és szülei büszkeségére mára már nagymotort is legálisan vezethet. Rendelkezik is eggyel, egy Suzuki M1800R áll a tulajdonában.
A kedvelt elfoglaltságok sora persze ezzel még nem teljes. Szereti, s illik is hozzá a könyvtárak légköre, a zavartalanság, hogy ugyanúgy egymaga lehet, mint két keréken. Bármikor örömmel ejtőzik ebben a környezetben. Ha pedig nem itt lelhető fel, akkor valahol, egy privát lyukban, ahol szerszámaival barkácsolgat üres óráiban.
Aktuális állapot:


Pénz: 3 tallér 6 dukát 4 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.08. 17:58:10


Ez a karakter rendelkezik egy Sötétszárny nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése