A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kruppa Erzsébet

 
Beosztása: Törvényszéki bájitalszakértő-gyakornok
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 24.)
Testalkat: Középmagas, csontos. Nem rendelkezik dús női idomokkal.
Vonások: Állandó, flegma mosoly ül a képén.
Szem: Seszínű-kék, pocsolya-szürke. Sandán néz, ítélkező.
Haj: Félhosszúra hagyott, szőkésbarna lobonc, ami fésűt csak ritkán lát.


Általános öltözet
Nem viszi túlzásba a cicomát, sőt. Viszont ami rajta van, az praktikus, kényelmes, funkciójának megfelelő. Néhanapján persze akarata megtörik lakótársával szemben, ilyenkor ki is néz valahogy.


Első benyomás, kisugárzás
Nem szimpatikus. Zavaró a közelében lenni. Talán mert gyanúsan játszik a félmosoly a szája szegletében, és folyton jár valamin az esze. Előre mulat rajta magában. A külseje is zabolázatlan. Azt szeretnéd, ha ott maradna, ahol van.
Persze neki is vannak jobb napjai, amikor beljebb húzza a tüskéit, és kevésbé karcolgatja a lelkeket. A szóbeszéd szerint alkalmanként szórakozni is látni, és ilyenkor egészen felenged.


Leírás

Leírás:

Reál beállítottságú, és ezen a vonalon is mozog. A horgonyt az élettan, valamint a bájitalok területén eresztette le. A Martiont befejezvén, érettségi vizsgáját letéve, továbbtanulási papírjait az ELTE Elméleti Mágia Karára adta be, ahová minden várakozásnak és elvárásnak megfelelően felvételt nyert. Tanulmányait bájitaltan szakon végzi, elmélyülve a főzetek élő szervezetre gyakorolt hatásainak vizsgálatában, az okozott (el)változások kutatásában, és a bájitalok kimutatását szolgáló alternatív eljárásokban. Minden erejével azon van, hogy bővítse tudását a bájitalok, illetve a kapcsolódó forenzikus tudományágak területén, mindezt azért, hogy végül a mágikus igazságügyben helyezkedhessék el, mint törvényszéki munkatárs.
Jellemvonásai és viselkedése tekintetében is jellemző rá a lényegre való fókuszálás, az egyszerűség, tömörség. Mindig szervezett, vannak tervei. Természetesen mindezek mellett létezik az a közeg, amiben könnyedén feloldódik, és elengedi magát legalább egy kis időre és lejjebb ad a katonás tempóból.

Ilyen közeg a szűkre szabott baráti kör. Nem hiába, nem egy csevegős fajta, a ma divatos ismerkedési szokásokért sem lelkesedik túlzottan. Kapcsolati hálója a közvetlen közeli ismerősökre, a családra, és a közös családi passziónak köszönhetően szerzett motoros ismeretségekre terjed ki.

Míg más családok az állatkertbe, és a vidámparkba járnak kikapcsolódni, az ő hétvégéi általában motoros találkozókon teltek. Ahogy aztán felcseperedett, ő is nekivágott az útnak, megszerezte a jogosítványt mopedre, majd eljött az "A korlátozott" időszak, és szülei büszkeségére mára már nagymotort is legálisan vezethet. Rendelkezik is eggyel, egy Suzuki M1800R áll a tulajdonában.
A kedvelt elfoglaltságok sora persze ezzel még nem teljes. Szereti, s illik is hozzá a könyvtárak légköre, a zavartalanság, hogy ugyanúgy egymaga lehet, mint két keréken. Bármikor örömmel ejtőzik ebben a környezetben. Ha pedig nem itt lelhető fel, akkor valahol, egy privát lyukban, ahol szerszámaival barkácsolgat üres óráiban.
Aktuális állapot:


Pénz: 3 tallér 6 dukát 4 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.08. 17:58:10


Ez a karakter rendelkezik egy Sötétszárny nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése