A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kun Borbás

 
Beosztása: a RaszkaMopsz Szálló tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 50 (születésnap: március 23.)
Testalkat: Átlagosan magas és menthetetlenül, inasan, gizda. Egyedül az menti meg kicsit legalább, hogy férfiasan széles, de ehhez aránytalanul pipaszár lábai vannak.
Vonások: Jóképű… is lehetne, hiszen fejformája markáns, a mosolyráncai sármosak, de az a heg az állán, a furcsán nem létező felső ajka és a kicsit szélesebb orra miatt mégis megosztó.
Szem: Kicsivel talán távolabb ülnek egymástól az ideálisnál, de lenyűgöző az a világos zöldeskék árnyalat.
Haj: Fekete, egyenes szálú és minden jó ízlésű ember elküldené fodrászhoz, mert amennyire hosszú, annyira el szokta aludni, de van hogy zselével fixálja is abban az állapotában.
Általános öltözet
Mellények, feliratos, feltűnő színű pólók, mintás ingek, zakók, sálak, bármit képes magára venni bármilyen kombinációban és az a legérdekesebb, hogy általában bele is talál mi az, ami meglepően szemkímélő, sőt, kimondottan jó összképpel szolgál.
Egyébként általában farmereket visel, tornacipővel, ezekben már kevesebb a változatosság. Inkább az öveket és egyéb kiegészítőket szereti váltogatni. Köztudottan nem tud kiöltözni, mondjuk hivatalos megbeszélésre, ugyanis ő akkor is úgy néz ki, mint ahogy más inkább bulizni jár.
Első benyomás, kisugárzás
Túl komoly fejet tud vágni, hogy idiótának lehessen nézni, de mégis túl feltűnő jelenség ahhoz, hogy minden szó nélkül el lehessen menni mellette. Mi ez a heg? Miért néz ilyen komoly pofával? És mi ez a mosoly?! Inkább maradjon komoly, mert ez a perverz zaklató mosoly inkább kríp mint vonzó.
Ha más nem, az biztos, hogy megjegyezhető ez az ábrázat. Aztán, ha az ember szóba elegyedne vele, akkor is nehéz eldönteni, hogy ő most milyen létjogosultsággal lavíroz a komoly férfiember és a mindennemű gátlásokat mellőző, sajátos humorú nerd között. Ugyanis ha ő viccel, sosem jelzi és ez annyira zavarba ejtő, hogy gyakran akkor is nehéz jóízűen nevetni rajta, ha az ember veszi a lapot.
Egyszerűen nehéz hova tenni és bármit is kezdeni vele, mert szimpatikus is, meg furcsa is, de végül is okot sem szolgáltat arra, hogy ne kedveljék… Márpedig valamelyik embercsoportba csak tartozik, valahova hagy lehessen már pakolni. Szinte már frusztráló lehet.

Leírás

Elég valószínűnek tartom, hogy sosem találkoztunk. Sőt, mi több, meg vagyok róla győződve, hogy a családnevemen kívül a nevem sem mond semmit. De tudod mit? Ez jól van így. Ezzel szemben biztosan hallottál már a RaszkaMopsz Szállóról, vagy legalább is elsétáltál mellette a Hegyalja úton jártadban-keltedben.
A budapesti falka tagja vagyok, mondhatni ősidők óta. Valószínűleg az aktámat, hogy likantróp vagyok, a kormányban ötször leselejtezték és egy kiadós portörlés is ráférne. Nem titkolom, felesleges lenne. Már csak tipp alapján is sokan ráéreznek. Láthatod az aurámon, láthatod minden lehetséges mágikus módon.
Sose jártunk együtt a Martionba, kár a gőzért. Szerintem még kívülről se láttam az épületet soha.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.27. 20:41:52

Ez a karakter a RaszkaMopsz Szálló céghez tartozik.

Üzenet küldése