A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kuti Adriána

 
Beosztása: Angoltanár
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: június 21.)
Testalkat: kb 170 cm magas, csinos, nőies
Vonások: kifejezetten szép... nem, inkább gyönyörű, mint valami mesebeli hercegnő
Szem: valószínűtlenül smaragdzöld, szinte képtelenség, hogy ilyen színű szem létezik egyáltalán
Haj: hosszú, szőke. Többnyire hullámosan hordja.


Általános öltözet
Mindig csinos, jólöltözött. Amikor csak teheti szoknyát vesz fel nadrág helyett. Kifejezetten kényes a megjelenésére. Ha az alkalom engedi, szívesen visel szép, régies stílusú báli ruhákat, estélyiket. Ezekből kisebb gyűjteménye is van.

Első benyomás, kisugárzás
Viselkedése nagyban függ attól, hogy kinek a társaságában találkozol vele. Alapvetően barátságos, de kissé távolságtartó, néha még akár hűvös is. Szépsége ellenére nem beképzelt, vagy magamutogató. Sőt, néha olyan, mintha kifejezetten zavarná, ha a külseje miatt irányul rá a figyelem.


Leírás

Szülei varázstalanok, apja nagykövet volt, ezért gyerekkorában nagyon sokat költöztek, szinte az egész világot beutazta már.
11 éves korában kiderült róla hogy varázsló, de nem bizonyult kifejezetten tehetséges mágusnak. Öt év után ott is hagyta a Martiont, és két évig mentálmágiát tanult egy magántanárnál, majd 18 évesen felvételizett az ELTE bölcsészkarára, angol tanár szakra, amit sikeresen el is végzett. Budapesten lakást örökölt, és varázsló létére egyszerű életet élt: angolt tanított talan iskolákban, vagy magánórákat adott.

2008-ban élete különös, és majdnem tragikus fordulatot vett. Sokat köszönhetett akkoriban Majoros Zsoltnak, Herr Walternek, és egy baljós térképésznek. Azóta sikerült felülemelkednie a krízisen és visszarázódni a hétköznapok ritmusába. Jelenleg is angolt tanít: egy speciális esti iskolában. Újabban, kihasználandó egyetlen mágikus erősségét, emlék-kereskedelemmel is foglalkozik. Megfelelő összegért, a távoljárni tudóknak, a világ számos pontjáról tud képet kivetíteni.


Aktuális állapot:
Sötétbarna bőrcsizmát húzott - térdig érőt. Hozzá bézs színű szoknyát - szintén térdig érőt, rakottat. Törtfehér garbó pulóvere alig látszik ki a világos drapp, vízhatlan ballonkabát alól. A haját kivételesen összefogta, a rakoncátlan csigák most egy laza lófarokban lengedeznek a hátán.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.07. 07:51:17

Üzenet küldése