A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Láng Emma

 
Beosztása: ELTE-EMK, Pedagógia
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: május 13.)
Testalkat: Már csak alkatából kifolyólag sem lesz soha csontsovány, de telt idomai igen kellemesek a szemnek, a maga 173 centis magasságával.
Vonások: Van valami örök gyermeki báj kerekded arcában és széles állkapcsában.
Szem: Halvány zölddel keretezett mogyoróbarna.
Haj: Hosszú, világos szőke hajzuhatag.
Általános öltözet
Szoknyák, nadrágok, pólók, ingek. Nem az a lány, aki a mély dekoltázsával vagy a túl rövid szoknyájával hívja fel magára a figyelmet. Kifejezetten szereti a lezser, kényelmes holmikat. Amit gyakorlatilag sosem hagy el, az a nyakában lógó szolid, aprócska arany kereszt.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, energikus jelenség, aki nem fél tiszta vizet önteni a pohárba, ha úgy adódik. Rengeteg érzés szorult belé, és ezt nem fél kimutatni még idegenek felé sem, ugyanakkor udvarias és előzékeny.

Leírás

Személyiségfejlesztés
1. Feladat: Leltár, bepillantás a múltba

Azt hiszem, hogy elkezdeni a legnehezebb, nem igaz? Szóval a nevem Emma, 20 éves vagyok és Budapesten lakom. Apukám, András kritikus, anyukám, Stefi pedig a MÁGNTSZnek dolgozik. Igazából viszonylag átlagos család vagyunk. Apa mindig szigorúan fogott, jóra nevelt, anya volt az engedékenyebb. Igazából jó gyereknek tartom magam, különösebb gond nem akadt velem. Gyakran jártam a nagyszüleimhez vidékre, segítettem etetni a csiréket és persze mindig adtam az ebédemből a papáék kuvaszának, Őrmesternek is. Talan iskolába jártam a Martion előtt, és ezt nem is bánom. Persze utána nagyon izgalmas volt mágikus tárgyakat tanulni, a jegyeimmel sem volt gond, barátokra is szert tettem. Szárnyaltam, ha fogalmazhatok így. És mikor vége lett, el kellett gondolkodnom, hogy mit csinálnék szívesen. Így kerültem ide.


2. Feladat: Vissza a jövőbe

Én szeretném, ha mások is olyan családot találhatnának az iskolájukban, amilyenre én találtam a Martionban. Szeretnék többet adni, mint puszta tudást. Nem csak tanár, hanem pedagógus is szeretnék lenni, segíteni a problémáikon, meghallgatni a félelmüket, irányítani őket, ha elvesznek, amennyire tőlem telik. Ehhez nekem is fejlődnöm kell persze és sokat tanulnom arról, mit éreznek mások, hogyan segíthetem őket a leghatékonyabban.


3. Feladat: Ne halogass

Nem volt igazán nagy dolog, de elmentem néhány barátommal a Duna-partra, és gitároztam nekik. Tudtam, hogy Nóri már napok óta rosszul érezte magát, mert szakítottak a barátjával. Nem kell mindig megváltani a világot, kicsiben is segíthetünk másokon.


4. Feladat: Menni fog?

A feladatom: megtanulni három új dolgot, és alkalmazni is ezeket.
Először is megtanultam pálcikával enni. Már nagyon régóta forgattam a fejemben, így úgy gondoltam, itt a jó alkalom, és Zoliékkal el is mentünk tegnap sushit enni.
Másodszor, megtanultam nokedlit szaggatni. Sok mindent tudok főzni, de eddig még sosem szaggattam nokedlit, úgyhogy pénteken megkértem anyát, hogy tanítson meg rá.
Harmadszor, megtanultam egy praktikus tisztántartó bűbájt, amit az egyik csoporttársam mutatott meg nekem.


5. Feladat: Szabadság (Bevallom, itt akadtak nehézségeim, de azért nagyon igyekeztem!)

Szabadulj meg valamitől, ami korlátozza a szabadságodat!
Egy pici fekete, szőrös kulcs, amit annak idején Bogitól kaptam, akivel sajnos azóta már nem vagyunk barátok.
Szerezz valamit, ami növeli a szabadságodat.
Vettem magamnak egy muffinsütőt. Tudom, tudom, ez elég furcsa választás, de mindig hazamentem, ha sütit akartam sütni. És most meg van egy saját sütőformám. Csinálj valamit, amitől szabadabbnak érzed magad!
Sokáig elmaradtam este, elmentem a többiekel sörözni. Mondjuk én nem ittam, de ott voltam hajnali kettőig. Utána mondjuk eléggé fáradt voltam, de ilyen sokáig még sosem maradtam el.


6. Feladat: Mit gondolsz magadról

Nehéz feladat újra, de ki mondta, hogy a személyiségfejlesztés egyszerű? Szóval én úgy gondolom, hogy kedves vagyok és figyelmes. Időnként kicsit talán túláradóan is lelkes. Szeretek támaszkodni másokra, és szeretem, ha mások rám támaszkodnak. Azt gondolom, hogy önállóbbnak kéne lennem a gondolataimban, a cselekedeteimben, és kicsit jobban megismerni magam. Bár nagyon szeretem a szüleimet, azt hiszem, hogy mivel apa ilyen keményen fogott, sok dolog van az életben és magamban, amit egyelőre még nem tudtam felfedezni. Eléggé nehéz menet lesz, de azt hiszem, ideje kicsit kinőnöm az aranyos kislány jelzőt.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.10.02. 21:44:29

Üzenet küldése