A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Láng Emma

 
Beosztása: Pedagógus - A Mirarx dolgozója, Pszichológia PhD hallgató
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: május 13.)
Testalkat: Már csak alkatából kifolyólag sem lesz soha csontsovány, de telt idomai igen kellemesek a szemnek, a maga 173 centis magasságával.
Vonások: Van valami örök gyermeki báj kerekded arcában és széles állkapcsában.
Szem: Halvány zölddel keretezett mogyoróbarna.
Haj: Hosszú, szőke hajzuhatag. Néha világosabb, néha sötétebb.
Általános öltözet
Szoknyák, nadrágok, pólók, ingek. Nem az a lány, aki a mély dekoltázsával vagy a túl rövid szoknyájával hívja fel magára a figyelmet. Kifejezetten szereti a lezser, kényelmes holmikat. Amit gyakorlatilag sosem hagy el, az a nyakában lógó szolid, aprócska arany kereszt.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, energikus jelenség, aki nem fél tiszta vizet önteni a pohárba, ha úgy adódik. Őszinte a mosolya, őszinték a szavai, általában remek hallgatóság is.

Leírás

Személyiségfejlesztés
1. Feladat: Leltár, bepillantás a múltba

Továbbra is belekezdeni valamibe a legnehezebb, de időről időre újra kell gondolnunk magunkat. A nevem Emma. Édesapám, András kritikus, anya, Stefi pedig a MÁGNTSZ-nek dolgozik. Átlagos család a mienk, már amennyire bármely család átlagos lehet. Apás lány vagyok, nem tagadom, szigorúan is fogott, anya volt mindig az engedékenyebb, mindketten jóra neveltek és azt gondolom, kifejezetten siekeresen. A Martion előtt talan iskolába jártam, majd a Martionba, majd Pedagógiát tanultam, most pedig Pszichológiát.


2. Feladat: Vissza a jövőbe

Szeretném, ha mások is megtalálnák azt, amit én az oktatásban, családot. Ha pedig valamilyen módon én is hozzájárulhatok ehhez az élményhez, megérte a pályát választanom. Azt gondolom, ahhoz a munkához, hivatáshoz, amit én látok a jövőmben, az egyik legfontosabb rész a tapasztalat, a növekedés. Az önismeret.


3. Feladat: Ne halogass

Sok új dolog, új érzés került az életembe az elmúlt években. Kiléptem a komfort zónámból, felfedeztem dolgokat, amiket élvezek, magamban dolgokat, amikre képes vagyok és amikre nem. Még mindig nem a világot váltom meg, de nem is ez a célom.


4. Feladat: Menni fog?

A feladatom: megtanulni három új dolgot, és alkalmazni is ezeket.
Megtanultam gőzgombócot készíteni. Talán banálisnak hangzik, de a barátomnak örömet okoztam vele és a nagymamámnak is.
Megtanultam az Excel használatát a számítógépen. Egészen hasznos alkalmazás, most abban rendezem az elolvasott könyveim listáját és tartalmát.
Tanultam valamit a minap. Megtanultam, hogy ha nem hagyod, hogy a negatív érzéseid elragadjanak, jót tesz neked is és a másiknak is, ha mondjuk haragszol valakire. Nehéz, de kivitelezhető. Abszolút megéri.


5. Feladat: Szabadság

Szabadulj meg valamitől, ami korlátozza a szabadságodat!
Egy sál, amit egy fontos személytől kaptam annak idején. Nem fogom elfelejteni, de ideje elengednem végleg.
Csinálj valamit, amitől szabadabbnak érzed magad!
Nem valami, inkább egy élethelyzet. Fokozatosan haladok felé, de jó irányba.


6. Feladat: Mit gondolsz magadról

Sokat fejlődtem az elmúlt években. Önállóbb lettem, sokkal inkább képes vagyok kifejezni az érzéseim, a gondolataim. Nem változtam meg alapjaiban, de kinyíltam, a tapasztalataim segítettek, hogy jobban belelássak emberekbe, helyzetekbe. Talán a céljaim is változnak velem, talán csak finomodnak. Azt gondolom, hogy erős és független nővé kezdek válni, amire büszke vagyok. És azt gondolom, hogy van egy adottságom mások megérétésére és segítésére, amit szeretnék kihasználni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.10.02. 21:44:29

Üzenet küldése