A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lányi Jeremiás

 
Beosztása: Programozó
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: december 20.)
Testalkat: Átlagos férfiember, ebben csak a magassága (majd' két méter) a kivétel, amivel kiemelkedik az arctalan tömegből. Nem pohos, nem szálkás, pont átlagos - és még a szél sem fújja el.
Vonások: Távolságtartó kifejezés ül rajtuk, ha nem világfájdalom, vagy gúny. Tökéletesen hétköznapiak, de mégis beazonosíthatók.
Szem: A szürke egy roppantul semmilyen árnyalata.
Haj: Szőkésbarnás, és van olyan hanyag, hogy néha hagyja ránőni a fülére. Egyébként egyenesszálú, könnyen kezelhető fajta a korának megfelelően megkopva kicsit a homlokánál. Sosem fésüli túl.

Általános öltözet
A ruházatára az egyszerű divat a jellemző. Farmerei, pólói és ingei egyáltalán nem ízléstelenek, de néhol talán viseltesek. Nem veszik el egy ruhaboltban azért, ha arról van szó, de inkább kerüli ezeket a szituációkat.

Első benyomás, kisugárzás
Nem az az ember, aki érdekelhet bárkit a tömegben, hisz százával lehetnek nála izgalmasabb fizimiskák. Semmivel sem tűnik különbnek az átlag budapestinél, talán csak azzal az örökös világfájdalommal meg az undorral a képén üt el valamicskét. Ha mégis szóba elegyedsz vele, elsőre szűkszavú, de kifejezetten epés... valaki szájízének talán kicsit durva humora lehet.
Leírás


Aktuális állapot:
Nem ilyen cuki

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.04. 12:37:24

Üzenet küldése