A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lévay Anton

 
Beosztása: A Harapnivaló tulajdonosa

Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: október 27.)
Testalkat: 206 centi magasságával majdhogynem mindenki fölé tornyosul. Nem lehet rá azt mondani, hogy nem félelmetes.
Vonások: Arca érzelmektől mentes, mégis van valami szép, valami egészen vonzó benne. Nem tudod nem őt nézni.
Szem: Kék szempár villan rád a sötétben.
Haj: Többnyire rövidre vágja szőkére festett haját. Nem szereti ha ápolatlanak tűnik.

Általános öltözet
Öltöny esténként, főleg, mert a tulajdonában levő Harapnivaló megköveteli ezt a ruha etikettet. Bár sokszor előfordult már, hogy farmerban és ingben jelent meg valahol. Első számára a megjelenés, mindig az a külsejére, így öltözéke is kifinomult. Főleg az elmúlt ötven év stílusait megismerve, már el tudja dönteni, hogy a hajszálcsíkos öltöny vagy a fekete a nyerő számára.

Első benyomás, kisugárzás
Baljós, rossz kisugárzással rendelkezik. Ez nem csak látszat, tényleg jobb vigyázni vele. Mégis... elég egy mosoly, és már le sem tudod venni róla a szemed. De lehet, hogy ez is valami trükk, hogy rá figyelj? Néha félsz, néha kívánod. Nem tudod megállapítani magadban, hogy messzebb vagy közelebb szeretnéd őt tudni magadhoz.

Leírás

Tulajdonságok:

Fizikum: Amikor még az élők sorát gyarapította, akkor se lehetett azt mondani rá, hogy nyüzüge, cingár fiú. Sőt. Egy ácsmester mellett igazán megedződik az ember. Az évek múlásával csak még jobb fizikumra tett szert. Erős markú legénynek lehetett mondani, és mostanra ez csak még jobban bebizonyosodott. Testén leginkább az látszódik, hogy milyen izmos és erős. 206 centiméter magas és 110 kiló. Ha valaha az útjába szeretnél állni, én javaslom, hogy ne tedd! (20)
Ügyesség: Persze nem elég, ha valaki jó erőben van. Szükséges, hogy legyen ügyessége hozzá, gyorsasága, amivel akár meg tudja lepni ellenfelét. Nem kérdéses, hogy Anton számára még van mit fejlődni e téren, hogy tökéletes legyen... de már most sem botlábú és béna. Mondhatjuk, hogy sose volt! Megtanította az élet minden csínja-bínja számára azt, hogy találékony, talpraesett kölyök legyen. Ezt további életében, azaz jelenleg is jól hasznosítja. (17)
Észlelés: Ami a figyelmességét illeti. Mindenre figyel egyszerre, ami nem a legjobb dolog. Így előfordul az is, hogy egyszerre annyira akar mindenhova figyelni, hogy kiesik egy-egy fontosabb történés a látómezejéből, tehát figyelmen kívül marad. Persze még így is egy átlagosnál többnek mondható érzékelése van, de azért ha maximalista hajlamai lennének, egyáltalán nem lenne magával megelégedve... (15)
Megjelenés: A századforduló idején nem dúskáltak a jóképű és szép férfiak sokaságában, de Anton elmondhatta magáról már akkor is, hogy még ezzel is kitűnik a többi férfi közül. Arcának erős élei voltak, markáns, férfias beütéssel. Minden nő akkori álma lehetett! Bár szépsége most sem fakult meg, de már nem a régi. A nők még most is érdeklődnek iránta, még mindig figyelemfelkeltő és megnyerő a megjelenése. (15)
Intelligencia: Nem véletlen volt az ácsmester segédje. Egész eszes fiú volt korábban, mostanra pedig magába szívta az elmúlt évtizedek, századok tapasztalatát, tudását. Ennyi számára bőven elég ahhoz, hogy az életben elboldoguljon. Felesleges lenne még iskolákat végeznie, meg kényelmetlen is az esti kurzus... (11)
Akaraterő: Mindent jól átgondol, megfontol, mérleges. Ez nem azért van, mert döntésképtelen lenne, inkább a saját döntéseinek akar ezzel méltó figyelmet felkelteni. Tudja, hogy ha valamit akar, azt megszerzi. Nem szokása makacskodni, inkább a büszkeségére fogná, ha valami miatt vitázna. Nem könnyű befolyásolni, bár észérvekkel meg lehet győzni az igazunkról. Csak vigyázzunk azért... lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy eredetileg Te elképzelted. (15)
Mágia: Fiatalkorában sem tengett benne túlzottan a mana, így nem is foglalkoztak vele. Az apja bezárta a pincébe, mikor vadmágiára hajlamos tüneteket produkált. Ez volt az iskola... az élet iskolába. Mágiája időközben elhalt a beölelés nyújtotta sokk hatása miatt, így nem is él vele. Nem is hiányzik számára, hiszen ha úgy vesszük, soha nem is volt... (4)

Szöveges DW:

E/M:
Remek géneket örököltem, ami azt illeti sose volt problémám az erőnléti megpróbáltatásokkal. Jól teljesítettem mindig és nem volt rám panasz. Ezzel is sokak fölé kerültem, bár bevallom nem direkt jeleskedtem a legtöbb területen. (Herkules + Kiváló tulajdonságok + Emberi határokon túl - 1) De, hogy ne legyen ez elég, én már fiatalabb koromban is kitűnően beszéltem egy másik nyelvet, történetesen a svédet. (Két anyanyelv) Kint éltünk évekig, míg anyám meg nem halt. Ezután érkezett el az idő, hogy visszaköltözzünk apám szülőhazájába. Magyarországra. Ahogy teltek az évek, egyre jobban bebizonyosodott, hogy a mágia nem lesz az életem része. Ha próbálkoztam, és ezt apám nem látta, akkor is kínokat éltem át. Nem szerettem meg, és nem is akartam vele tovább foglalkozni. (Fájdalmas mágia) Még szerencse, hogy nem ültem neki, és követtem türelemmel, mert akkor azt is megtudom, hogy egyes területeken, mint Jóslás, Átváltoztatás és az Abeomágia nem lett volna sose hasznomra. Nem tudok vele mit kezdeni, ha ez kiderül, akkor csak még jobban elkeseredtem volna. (A jövő hiánya II) Meg eléggé macerás, és idegesítő, ha muszáj minden egyes szónak elhangoznia. (Kötött formulák: verbális) Így buktam le, amikor próbálkoztam... apám erre meg lezárt a pincébe, hogy megtanuljam, ez nem volt szerencsés húzás a részemről. Persze megtanultam, hogy ilyenkor senkire sem támaszkodhatok. Nem várhattam el, hogy bárki mellém álljon. Így nőttem fel, megtanultam a leckét. Boldogulok nélkületek! (Senki sem segíthet) De egyébként se akarna nekem senki jót.

V:
Márta nélkül már nem olyan, mint rég. Bár el kell tudnom feledni, és az évek alatt sikerült is, az az űr, amit ő régen betöltött... még mindig ott van. Lehet, hogy jelentéktelen apróság az évek múlásával. De ő volt számomra a legfontosabb a világon, nekiadtam az életemet is. Nincs velem, nem keres. (A nemző hiánya) Arról nem is beszélve, hogy a beölelés nyújtotta sokk alkalmával még rosszabbul érintett, ha bármilyen mágikus dologban részt kellett vennem, vagy épp engem ért. (Mágiaérzékenység - 4) Ezért is keresem minden nőben Őt? Megválogatom, hogy kiből táplálkozom, nekem csak egy típus jöhet szóba. A szőke hajú, harminc év alatti nők. Nem tudok férfiból vagy barna, vörös, fekete hajú nőből inni. (Válogatós vadász - 1) Egy kicsit talán könnyebb dolgom is van. Egész hamar megtalálom a nekem kedvező nőt, kiszúrom a tömegből és már csak azt kell elérni, hogy jöjjön. De láthatóan jön magától is, nem kell nagyon hívni. (Csalogató - 1) Ilyenkor nem fogom magam vissza. Megmutatom, hogy ki vagyok valójában és ez mennyire tetszik. Ugye még nem láttál közelről ilyet? Érdekel? Gyere csak közelebb, ó várj, fordítsd el a fejed egy picit oldalra! Ó tökéletes, megfelel! Később megmutatom, hogy mit tudok még... (Exhibicionista) Ennek a technikáját már tökélyre csiszoltam, mert sok szabadidőm van. Nappal is. Általában elég négy óra alvás, és felébredek. Nem vagyok egy mélyalvó, sem halott ilyenkor... szóval vigyázz, ha jössz, lehet megfoglak lepni! (Éber - 3)
Ahogy felnőttem, csak egyre szembetűnőbb lett, hogy mindenki tart tőlem. Mondjuk lehetett is, hiszen mindenki fölé tornyosultam a magam két méterével. Bár ettől meg igazán sokan tudják, hogy ki lehet ő, kevesen vannak, akik feltűnően magasak lennének. (Beazonosítható - 1) De legalább, ha felismerik, nézzen ki jól. Sokat ad a külsőségekre, reggelente még most is fogat mos. Hahahaha Megfésülködik, kölnit fúj magára. Ilyen teljesen átlagos, szinte már emberi szokások, azért, hogy jó legyen a megjelenése. (Piperkőc - 1) Mondjuk meg is teheti. Nem holmi olcsó pacsuliról van szó. Igényes, márkás, drágaságok ezek. De szeret nagy lábon élni, és nem csak azért, mert nagy méretű a cipőmérete is. Kacsalábon forgó ház, szép, fekete autó... A bár meghozta neki a pénzt. (Anyagi háttér - 3) Harapása révén több hölgyemény is függőségben szenved. Ugyanis olyan bódultságot okoz számukra, amiben lehet igen kevés részük van. (Kéjes harapás) Ezáltal ki is alakult egyféle kapcsolatrendszer... sok helyen vannak "függők", akik Anton kedvére tennének egy kis nasi végett. (Kapcsolatok - 1) Az évek során pedig "apuci" lett belőle. Elég megindító történet, csak őt nem annyira hatotta meg. Akkor miért is vállalta be? (Elkötelezett - 2; Saját gyermek: Dália) Kérdések... főleg az, hogy miért ennyire hűvös még mindig? (Érzéketlen - 2) Többnyire nem cselekszik ösztönből. Minden tettét megfontolt tervezés vezeti fel, ami néhol sok időbe telik, néha pedig egész hamar körvonalazódik benne. Esti vacsoráját is körültekintően választja ki, mindent, ami ezzel kapcsolatos. Mint, ahogy azt is, hogy kit és miért von maga mellé. Ha lát benned rációt, akkor jobb, ha tartasz tőle... vagy, beadod a derekad! (Túlfejlett)

Ami pedig a magánéletet illeti...
...Liával igazán egymásra találtunk. A lány életében is, mikor még szőke tincseit nyaka elől húztam el, és most, halálában is. Mondhatjuk úgy is, hogy egy lelkes rajongóm, egyben saját vérem. Ilyen lehet apának lenni? Ezt azért nem gondolom, hiszen... nem csak a vérem. Szeretőm, társam, alkalmazottam és minden, ami csak lehet. Az elején nehéz volt, később persze minden annyira egyszerű lett, mintha évek teltek volna el. Persze teltek is, de nem olyan sok, mint amennyire én itt gondolok...

Harapnivaló:

Talán nem is kell mondanom, hogy mielőtt végleg elment... rám hagyott egy -számára- fontos üzletet. Mostanra nekem is az életem része lett, és csak az ő emléke végett vezetem, és foglalkozom vele. Ez nem más, mint a Budapesten található Harapnivaló nevű bár.
Talanok számára nem látható. Mágusok által védett hely a világunkba. Ide nem valóktól távol tartva... Már csak azért is, mert itt a személyzettől kezdve mindenki az éjszaka lényei közé tartozik. A táncosok legtöbbje vámpír, egy-egy likantróppal is találkozhatsz, de csak különleges alkalmakkor. A legnagyobb bevételt Káin szokta hozni számunkra, így övé a főműsor idő. Már évek óta. Talán ő is annyira régi bútordarab itt, mint jómagam.

Mikor belépsz elkérjük minden ezüst tárgyadat, fő a biztonság! Az alakváltó vendégeink érdekében kellett ezt az óvintézkedést bevezetni. MÁK-al pedig kikérheted, mikor távoznál, de ne siessünk még ennyire előre. Kabátod, táskád nyugodtan leteheted a ruhatárba. Nem kerül számodra semmibe, hiszen a fogyasztás tartalmazza. Aki pedig, mint te is, ha ide jössz, fogyasztani is fogsz.

Belépve egy kellemes, aránylag világos helyen találod magad. A fekete és a vörös szín dominál. Vörös fotelok, fekete bárszékek... a fal is vér vörös, a boxok pedig feketeségükkel beleolvadnak a szobába. Gyere foglalj helyet a bárpultnál, míg felszabadítunk neked egy asztalt!
A pultnál találod Rózsát és Rolandot. Nagyon szimpatikus fiatal -legalábbis úgy gondolod, hogy azok- vámpírok. Mindenben igyekszenek a kedvedre tenni, ez nem kétséges, hogy sikerül is nekik. Rázva? Keverve? Két pillanat és már kapod is a -méregdrága- koktélodat. Beugróként pedig találkozhatsz Viktával, beugró pultosunkkal. Bár előfordul, hogy én is megtalálható vagyok ezen a helyen. A pult mögötti tükör miatt meg se kell fordulnod, ha látni szeretnéd a műsort. Persze az alkohol, és poharak sokasága egy kicsit nehezíthet a feladaton, de még akkor is megfordulhatsz, ha jobban érdekel. De tudod mit? Találtam számodra egy pompás helyet a második sorban...

További élmény (képek)

Így már jobb, nem igaz? A színpad is jobban látható, mint az a kis táncrúd, ami arrább a kevésbé érdeklődő vendégeket szórakoztatja... Itt van mindig a főműsor! Főleg férfi táncosaink vannak, de, hogy ne érezzék magukat rosszul idelátogató férfi vendégeink, a főműsor előtt és után hölgyek jönnek színpadra. De van önálló estjük is, heti egyszer, de van. Ó, ne haragudj, hogy a kezedre tettem a sajátom, kicsit sötét van, és a táncost figyeltem. Nem vettem észre, hogy itt van a tied is. Van lehetőség arra, bár ez főleg táncos függő, hogy felmenj a színpadra. Ez igazi megtiszteltetés, szóval ne nevess. Bevonjuk a közönséget, és a közönség élvezni szokta. Ha ennél többre vágynak, akkor pedig bérelhetnek maguknak külön boxot a privát zónában. Ott, látod azt az átjárót, ahol az a csinos hölgy is áll? Anita, nemrég került hozzánk, de meglepődnél, hogy mennyire szívós nő. Szóval, tőle tovább van a privát zóna, ahova sajnos nem vihetlek csak úgy be, de elmesélem, hogy mi van odabent.

Ne ijedj meg, csak azért jövök közelebb, mert nem akarok hangosan beszélni, és ezzel megzavarni az előadás menetét. Szóval, odabent vámpírok, szerviensek, mágusok, likantrópok, donorok... mindenki megtalálható. A saját boxukba azt tesznek, amit akarnak. Ha épp megkívántál valakit... akár vacsorára vagy csak szexuálisan, bizony idekint nem tehetsz semmit. Bevásárolni viszont szabad. Ó, pardon, ez elég tapintatlan megjegyzés volt. De a tények mégis ezek. Eltudsz képzelni egy olyan szobát, ahol csak te és a kiválasztott van, és bármit megtehetsz vele olyan szabályok között, ami nem vezet halálhoz? Nos, ezek ilyen elkerített boxok. Ha esetleg fogyasztani is szeretnél a donoron kívül, akkor van benti Bár is Klaudiával, ő minden kívánságot teljesít. De ennyit a boxok kis históriájáról, amíg nem voltál bent és bizonyosodtál meg az ott történtekről, csak legenda lehet... bizonyára.

Amiről pedig nem beszélünk, azt is csak azért mondom, mert barátomnak tartalak...
... az a donorok foglalkoztatása. Vámpírok vagyunk, szükséges, hogy legyen számunkra is fogyasztani való. Gondolom érted, mire gondolok. Meglepődnél, hogy milyen változatos a kínálatunk! Ezt persze szigorú szabályokhoz kötjük, nem lehet akárkiből étel... a csirkét is megpucoljuk főzés előtt. Nos, a donorokat is. A hátsó kapun, mint az italrendelésnél, ott történik a felvétel/átvétel. Mondhatjuk, hogy ők is a személyzet tagjai, de mint tudjuk, koránt sem. De ha bárki kérdezi... ők takarítanak zárás után.


Aktuális állapot:
Szürke ing, fekete, aránylag szűk nadrág, az egészet pedig egy térdig érő szövetkabát takarja, lábán bőrcipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.01. 00:20:00

Üzenet küldése