A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lóczi Katalin

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: március 06.)
Testalkat: Vékony, középmagas (korához mérten)
Vonások: Ha ránézünk, egy szeplőrengetegbe bújt életvidám kislány arcát láthatjuk benne
Szem: Barna
Haj: Középhosszú, hullámos, vörösesbarna
Általános öltözet
Általában igyekszik csinosan öltözködni, de a kényelemre is nagy hangsúlyt fektet. Szereti az élénk és vidám árnyalatokat.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, mindig vidám, ám kerüli a nagy társaságokat és kissé visszahúzódó alkat. Mégis, ha barátaival van, be nem áll a szája és nehéz belefolytani a szót. Mindig kiáll az igazáért és nagyon határozott személyiség.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

Leírás

Anyja és apja ugyanazon az egyetemen ismerték meg egymást, ahol jelenleg is tanítanak. Nincs testvére, legjobb barátja hűséges kutyája, aki nemsokkal születése után került a családba kölyökként. Mindig is nagyon érdekelte az állatok világa, kutyája mellett még számos kisebb rágcsálót tart otthon, ezzel őrületbe kergetve szüleit, akik ha egy fárasztó nap után kimerülten térnek haza, megnyugvás helyett csak káoszt találnak szeretett otthonukban... Az évek során már kezdenek belejönni, és ha drága egyszem lánykájuk azzal fogadja őket, hogy "Anya, nem láttad az egyiptomi tüskéshátú egeremet?" már meg sem merik kérdezni, mi is az tulajdonképpen. Általában az effajta egyoldalú beszélgetések a következő mondattal folytatódnak: "Pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy ez egyszer nem felejtettem nyitva a ketrecet!". Tény is való, Katalin, vagy ahogy vezetékneve miatt becézni szokták "Lóci" (igen, ez valóban a Lőrinc beceneve) elég szétszórt tud lenni. De hát az ember már 11 évesen is igen elfoglalt ebben a rohanó világban ;D Az állatok mellett még szenvedélyes hobbija az olvasás és egész ügyesen rajzol; persze főleg állatokat. Ha megkérdeznék tőle mi akar lenni, ha felnő, kapásból rávágná: állatorvos! Nagyon jószívű, talpraesett leányzó. Sokszor elég sajátosan oldja meg a problémáit...

Büszke és vidám tagja a Lorton ösvénynek.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.26. 15:24:49


Ez a karakter rendelkezik egy Celto nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése