A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lőrinczi-Nagy Gellért

 
Beosztása: Mágikus műszerész

Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: július 15.)
Testalkat: Deltás felépítésű, 192 cm magas.
Vonások: Kisfiús arca van, ha nem borotválkozik. Pisze orr, vékony ajkak. - Füle pedig porchiány miatt olyan, mintha ki lenne harapva belőle egy falatnyi rész.
Szem: Borostyán színű gyerekkora óta.
Haj: Barna, enyhén vöröses fénnyel, kócosan borzolt.
Általános öltözet
Farmer és póló párti. Szereti az ingeket is, de abból azt, amit nem az elegáns viselethez kell felvenni. Otthonra, rohangálni, bütykölnivaló ingekről van szó. Kockás flaneling? Van belőle!
Bőrkabát, motorosfelszerelés, bakancsok...
Első benyomás, kisugárzás
Mosolygós, szelíd, nem túl szószátyár típus. Hallgatagságát annak köszönheti, hogy jobb szeret magában dudorászni és bütykölni, sem pedig hatalmas társaságokban szórakozni. Nem magányosfarkas típus, megvannak a maga barátai, sőt egy egész baráti kör, de mégis a legjobb, mikor hazajöhet és olajfoltossá varázsolhatja magát a nagy motorbütykölés közepette.
Egyáltalán nem ijesztő figura, sőt, hozzá szoktak útbaigazításért fordulni a külföldiek... még szerencse, hogy beszél két nyelvet is a magyaron kívül.


Előtörténet
1991.07.15. - Balatonfüred
Nagy Gabriella és Lőrinczi Gábor második gyermeke. Van egy nővére, Gréta, 3 évvel idősebb nála, a helyi falkánál dolgozik. Anyukája festőművész, apukája könyvelő és az egész család likantróp.
Gyerekkora óta vonzza minden féle ketyere, bütykölnivaló, összetákolható és szétszedhető dolog. Legyen az akár egy hatalmas legóvár, vagy egy madáretető, amit apával csináltak még az otthoni időkben. Saját maga fedezte fel a szerelés, bütykölés örömét, úgy 9-10 éves korában. Nővérével és családjával harmónikus, jó kapcsolata van. Allergiás a nyárfa virágára.

Martioni évek
Ferfex ösvényére került, sok időt nem töltött a többi diák társaságában, mindig magánakvaló volt és igen kevesen voltak hasonszőrűek, emiatt zárkózottabb is. Nem volt bajkeverő típus, sose kellett büntetőmunkát végezni, de kiemelkedő sem volt. Talan és mágikus tárgyakból is hozta a szülőktől elvártat, kitűnő nem volt egyik tárgyból sem. De minden ment neki annyira, hogy értsen hozzájuk, hogy hozzálásson és eltudja készíteni. Havonta a hold ideje alatt otthon volt, leginkább a Kóma és a Vadon hívó szava hátrány miatt.

OKJ.
A Martion után mágikus műszerésznek ment tanulni OKJ-n, szülei támogatták, látták benne a lehetőséget, türelmes és tényleg szereti, amit csinál. Szerel-bütyköl-machinál. Talan és mágikus eszközöket, használati és dísz tárgyakat javít, rak össze, szed szét, buherál és talan tárgyakat mágikussá avanzsál, ha igény van rá. Ügyes ezű és odafigyel a részletekre. Nehezen lehet elvonni a figyelmét ha épp szerel. Saját műhely nyitására adta minden megkeresett forintját. Az OKJ-s két éve alatt volt moziban büfés, sportmeccseken mozgóbüfés, esténként bolti árufeltöltő, és minden olyan munkát elvállalt, amit el tudott. Fizikailag könnyen bírta, és tudta, hogy szüksége van rá. Otthonról is kapott támogatást, de azt csak az egyetemi tanulmányaira, minden másra magának kellett megkeresnie a pénzt.

Napjainkban
Van egy bérelt műhelye Budapest külvárosi részén, 11. kerület iparosabb részén, és a műhely feletti galérián lakik. Nincs eleresztve pénzzel, de arra pont telik, hogy a bérleti díját fizesse az üzletnek (arról nem tudnak, hogy ő ott is lakik, de nem igazán érdekli a főbérlőt, amíg fizetik neki a havidíjakat.) Mai napig hazajár holdtöltekor.

Farkaslét
Gyerekkora óta jó önuralommal rendelkezik, az otthoni légkör mindig jó hatással van rá. Mama kicsi fia szindrómában nem szenved, de szeret hazajárni, és ha tehetné menne többször is. Szeret futni-loholni és vadászni a 'füredi falkával, főleg, mert a nővére fontos szerepet tölt be a falka szerepében, sokat segít a fiatalok számára, főleg első átváltozáskor. Gellértnek is sokat segített, mikor gyerekek voltak és mindig vigyázott rá. Amilyen egy nővér/idősebb testvér szokott lenni, ilyen a kapcsolatuk a falkában és azon kívül is.
Mind a két füle cakkos, mintha kiharaptak volna belőle egy keveset, de ez családi vonalon öröklődik. Bundája réz színű, a tappancsai-pofája pedig fehér színű. Szeme borostyán színű emberi alakban is. Aránylag nagyobb termetű, mint társai és teljes alakot vált, tökéletes mása egy vörös farkasnak, bár a családban egyedül neki van vörös bundája, a többiek teljesen normálisak. Valószínűleg felmenőknél volt jelen a vöröses bunda.

DW értékek
Fizikum 10 / 19
Ügyesség 11 / 15
Észlelés 10 / 11
Megjelenés 10 / 10
Intelligencia 11 / 12
Akaraterő 11 / 13
Mágia 9 / 11

Előny/hátrány
A Jövő hiánya I - 1 (képzőművészet, csábítás)
Allergia - 2 (nyárfa virága)
Beteges mánia - 1 (bütykölés, machinálás)

Éjlény előny/hátrány
Nagy - 2
Beazonosítható - 3 (borostyán színű szemek, harapott fülek, nagy termet, mozgása légies, beszédhangja mélyen zeng, már majdnem olyan, mintha morogna.)
Állatalak
Kóma
Vadon hívó szava
Farkasvakság - 2

Karakterkép: Nico Tortorella


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.01.30. 22:16:17

Üzenet küldése