A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lakatos D. Zalán

 
Beosztása: A 28-as bitrok ura
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: március 03.)
Testalkat: Átlagos magasságú. Vékony csontokon természetes izmok - megtévesztően kellemes.
Vonások: Jóképű, ám le sem tagadhatná a származását: kreolos bőr, rafinált mosoly. Valahogy mégis kölyökképű, a kis bajusz-szakállka ellenére is.
Szem: Két sötét bogár, mesteri csillogással és mélységgel, erőteljes pillantással.
Haj: Fekete, sűrű, mindig divatosan nyírt és elrendezett.
Általános öltözet
Alkalmomhoz illő, és minőségi. Mégis, az unalmas öltönynek is tud valami egyedi ízt, az atlétának valami ünnepélyességet adni. Mert hát a ruha jellege attól is függ, hogy hogyan tudja viselni az ember.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő, mosolygós, kölyökképű roma. Mégis van valami furcsa a kisugárzásában. Talán, hogy a "Carpe diem" életérzést kinőtte, és egy adagnyi nem várt komolyság tud instant a tekintetébe költözni, ha a helyzet megkívánja. Néha kifejezetten szertartásos tud lenni.

Leírás

Leírás


Paksi fiú, ritkán hagyja el számára oly' kedves birtokát, ha mégis, akkor az két ügyből fakadhat: A hazai érdekek kívánják, hogy a fővárosban jelenjen meg audencián. Másként pedig kevés szabadidejét tölti szeretett városán kívül.
Vidéki birtokát több, mint negyven éve vezeti, és többek lepődtek meg karrierje során a tényen, hogy a könnyed, fiatalos külső egy igencsak következetes, erős kezű vezetőt rejt. Mindig is tisztelte az éjlények társadalmára érvényes hierarchiarendszert, és egyelőre tökéletesen meg van elégedve a helyével, nem tör magasabb babérokra - hiszen van még ideje ezekre bőven.

Mikor nem birtokúri teendőit látja el, hagyományosan magyar, és főleg halételekkel szolgáló, jól menő éttermét manageli, vagy épp földjei termelési hatékonyságát vizsgálja. Hagyományosan a vidéki, agrár-vendéglátóipari haszonszerzésre rendezkedett be, és bizony nem kíván ebből az igencsak kedvező területről kihátrálni - halandó vetélytársai nagy bánatára.

A rossz nyelvek szerint a leg hagyománytisztelőbb, és legháklisabb vámpír, aki az országban létezik. Minden otthonba kénytelen bebocsátást kérni. Ha teheti, nem kel át a Dunán. Illetve egy luxus, kétszemélyes koporsó várja minden nappal az étterme alatti alagsorban - kopasz macskákkal, hogy ne szőrözzenek.
Persze, ezek csak mendemondák, arról pedig megfelelően néma szolgálókkal gondoskodik, hogy ne is fecsegjenek többet a magánéletéről, mint tanácsos.Aktuális állapot:
Elegáns, fehér nyári öltöny van rajta, hasonló kiegészítőkkel és bőrcipővel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.06.30. 20:47:40

Üzenet küldése