Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lakatos Szonja

 
Beosztása: Alkalmi stílustervező
Nem:
Életkor: 51 (születésnap: december 02.)
Testalkat:
Tipikus vasalódeszka-típus, fogást nem érdemes nagyon keresni rajta, bár az sem igaz, hogy zörögnek a csontjai. 170 centijével pedig igazán nem egy topmodell alkat.
Vonások:
Szögletes vonások jellemzik arcát, ami igazából egész szép - már ha valakinek tetszik ez a típus. Ő a maga részéről inkább sminkeli.
Szem:
Világos, zöldbehajló kék.
Haj:
Világosbarna és vékonyszálú, noha természetesen hullámosodó, hossza egyenesre húzza.
Általános öltözet
Ha másra nem, hát ruhatárára egészen bizonyosan büszke lehet. Munkájából adódóan ugyanis rengetegféle darabbal kell rendelkeznie, ami nem csak mindig jól néz ki, de mindig mindene olyan, mintha ráöntötték volna. Ha eléggé kivágott a felsője, szabaddá válik szegycsontján az élet elemi jele. Sminkjét is öltözetéhez igazítja, így általánosságról nem beszélhetünk.
Első benyomás, kisugárzás
Kifejezetten jól tartja magát, ráadásul pontosan tudja, mit kell magával csinálnia ahhoz, hogy ne nézzen ki többnek huszonötnél. Holott kora nem titok, megtalálható személy a neten is. Ránézésre egész "helyes nőci", a gondok akkor kezdődnek, mikor kinyitja a száját. Hangmodora többnyire gunyoros, gyakran bántó, sértő. Kőkemény kritikái mögött azonban előfordul, hogy jó szándék áll.

Leírás

Auralátóknak

Mágialátóknak

Életképek

A kasszában dolgozó, középkorú férfinak semmi dolga nem volt hajnali ötkor, így csak a kávéját kortyolgatva, üres tekintettel nézett maga elé, merengve a világ dolgain. A csengő persze ugyanolyan vidáman szólalt meg, mint bármikor máskor, ő pedig az érkező fele fordult: az egyik legszebb nő volt, akit valaha látott. Pontosabban látott volna, ha a tökéletes, finom vonásokat nem keretezte volna kócos haj, a domború idomokat pedig nem férfi boxer és rövid top takarta volna. A rózsaszín, nyuszis mamusz már igazán csak a hab volt a tortán. Persze, szombat hajnalban gyakran esnek be a tegnapi buli áldozatai, de neki se alkoholszaga nem volt, se árulkodó pacák a ruháján. Köszönt, de meg sem lepődött, hogy a válasz csak valami halk nyöszörgés volt. Egy darabig még követte a tekintetével a nőt, és csakhamar rájött, mi a legfurcsább az egész jelenségben: odakint szakadt a hó, sűrű pelyhekben hullott az égi áldás - a budapesti tömegközlekedés második legfőbb ellensége - a nő hajában azonban csak néhány hópihe csillogott. Hamar rövidre zárta azonban magában a dolgot: a nő bizonyára a bolt feletti lakások egyikében lakik.
Persze kosarat nem vitt, de a gyors körbecsoszogás után csak két termékkel lépett hozzá egy alig érthető "reggelt" társaságában - mintha a nettó harminc négyzetméteren lett volna akárki más is rajtuk kívül. A férfi csak megingatta a fejét, ahogy bepötyögte az élesztő árát, majd lenézett a marlenkára, amit a nő szorosan magához ölelve birtokolt.
- A süti? - Legnagyobb meglepetésére a nő csak még szorosabbra fűzte az ölelést, egészen megnyomorgatva a dobozt.
- Kell. - Ennyit mondott csak, mire a férfi nem tehetett mást, csak kérdőn pislogott. Talán egy éberebb órában persze sikerült volna bármi értelmeset kinyögnie a kínosan csendes másodpercek alatt, viszont most csak hallgatott. Szerencsére a kócos zombi felfogott valamennyit a dologból, és egy "ó" kíséretében átadta leolvasásra az édességet. Mondta az árat, a nő pedig a zsebéből húzott elő egy ötezrest. Kinyitotta a kasszát, de míg a visszajárót kereste, a nő már elment, csak a csengő szólalt meg távozásakor játékos dallammal. Utána pedig más sem maradt, csak néhány mamusznyom, melynek gazdája pár lépés után mintha felszívódott volna.

by Murrtie

Ahogy átfordult az oldalára, felriadt. Él, és nem is fáj semmije, ami kifejezetten jó hír. Mint minden reggel, ma is ellenőrzéssel kezd. Kicsit melege van, de amúgy normális a maghő, harminchatfél alatt van. Ionháztartás, vérkép és sejtes elemek rendben, nem vérszegény és nincs is baj az immunrendszerrel. Valamit összeszedhetett tegnap éjjel, de egy darabig odafordítja figyelmét, és úgy tűnik, máris minden rendbe jött. Négy óra múlva ismét meg kell majd nézni, de apróság az egész, lehet menni tovább. Csontok és porcok rendben, a szervek és érfalak is okék, izomzat.. kicsit mocorog, és érzi, hogy moccannak mellette - az is működik. Hormonszint normális, belsőelválasztású mirigyek jók, nincsen túlműködés és nincsen túl gyors osztódás sehol. Ma sincsen daganat, szóval talán a holnapot is megéri. Apropó holnap.. kicsit csal, és ahol jár a mágiával, ott kicsit igazít is a szöveteken, nem hagyja, hogy a számláló továbblépjen.
Feltámaszkodik a könyökére, és kis csókot ad Márk arcára, mielőtt még elkezdődne a nap.

//Karakterkép: Louise Pedersen, Cat by Shiny//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.18. 23:54:20

Üzenet küldése