A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lana Radovna

 
Beosztása: Zsoldos
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: május 31.)
Testalkat: Százhatvankét centijével nem kimondottan számít magasnak, viszont kifejezetten fitt.
Vonások: Markáns áll, széles járomcsont, hegyes orr. Összességében bájos.
Szem: Csokoládébarna.
Haj: Sötétbarna, lapockáig érő haja hullámosodásra hajlamos. Többnyire lófarokban hordja.
Általános öltözet
Csak azért nem hord a feketén kívül mást, mert nem tud róla, hogy lenne sötétebb szín. Ruhatárában csak nagyon elvétve van más szín, fazonból és formából viszont annál változatosabb. Tűsarkúban és koktélruhában épp úgy megjelenhet, mint farmerban és trikóban. Az alkalomnak mindig megfelelően választ, túlöltözéssel persze soha nem lehetne vádolni.
Első benyomás, kisugárzás
Csinos, de semmi különös nincs benne. Beszéde halk, mosolya finom. Szokott szem láthatja, hogy gyakorlott a harcokban, ugyanakkor kissé óvatoskodó. Auralátók számára egyszerű vámpír, míg a manalátók több varázstárgyat is láthatnak nála.

Leírás

Megint egy unalmas munka. Odalent beszélgetnek, sétálnak, mindennapi emberek a mindennapi dolgaik után sietnek. Néha elgondolkodom, milyen is lenne közéjük tartozni, utána pedig rájövök, hogy már maga a gondolat is annyira sablonos, hogy nem is érdemes foglalkozni vele.
Kissé kényelmetlen a felrepedezett beton, de errefele nem dívik rendesen megcsinálni a háztetőket, és jobb pozíciót keresve sem találhattam volna. A távcsőbe nézek, de még mindig semmi. Éppen átfut a fejemen, hogy bele kellene kóstolni az uzsonnámba, amikor is megjelenik a célpont. Két lépés, három. Két testőre is van, de talanok, engem pedig illúzió véd, így esélyük sincs meglátni. Meghúzom a ravaszt, majd gyorsan felkelek, és némán szétszedem és elpakolom a fegyvert. Odalent kiáltások, futás neszei szállnak fel, de ez engem már nem érint - semmit nem fognak találni, mire felérnek.

//Karakterkép: Sarah Shahi//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.11. 20:23:14

Üzenet küldése