A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Laufer Kinga

 
Beosztása: Állatorvos
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: március 12.)
Testalkat: Bizonyosan nem csont és bőr alkata, vagy figyelemre se méltó domborulatai adják meg nőiességét.
Vonások: Pisze orr, ovális arcforma, egészségesen telt ajkak.
Szem: Két szép búzavirág.
Haj: Mogyoróbarna, jobb oldali választékkal. Pont annyira hosszú, hogy kényelmesen lehessen belőle akár két copfot, fonatot alkotni.
Általános öltözet
Meglehetősen egyszerűen, és a legkevésbé sem nőiesen öltözködik. Farmer, esetleg szövetnadrág, és csak ritkán szoknya - csupán különleges, vagy szükséges alkalmak esetén hajlandó nőiesebb darabokat viselni. Gyakran csak női szabású pólót húz, ritkán blúzt. Munkahelye, hobbija amúgy sem engedné meg neki ezt a luxust. Csak kiegészítők terén válogatós, azokból ugyanis a feltűnőbb darabokat kedveli.
Első benyomás, kisugárzás
Nem feltétlenül fordul utána az utcán mindenki, de kellemes kisugárzását messziről érezni. Ahogy szívmelengető mandulatej illatát is. Pillantása rabul ejt, hangja magával ragad. És mégsem az a tipikus bárkit levesz a lábáról típus. Legalábbis természete, mozdulatai nem árulkodnak ilyesmiről.

Leírás


1978. március 12-én Lantos Csilla életet ad elsőszülött lányának, aki attól a naptól kezdve a Kinga nevet viseli. Egészséges kisgyerek, és meglehetősen örökmozgó. Akkor sem hagy fel ezen jó, avagy rossz – döntse el mindenki maga – szokásával, amikor három évesen szembesül a szörnyű ténnyel – nem marad egyke. Sikerül feldolgoznia az álmatlan éjszakák ellenére is, később már el sem tudja képzelni az életét öccse nélkül.
Pedig kénytelen, mert tizenegy éves korában elválasztják őket egymástól. Addig a Mirarxban még lehetőségük volt együtt tölteni az időt, de a Martionba történő beiratkozást követően még várniuk kellett három évet.
Ez a kis szünet azonban lehetőséget adott Kingának arra, hogy meglássa a jövőjét. Nem másban, mint az állatorvosi szakmában. Persze minden gyermek valami hasonlóról álmodik… aztán a terv megváltozik. Nála ez nem következett be. Céltudatosan készült meghódítani a szakmát először csak diákszemmel, majd felnőttként is. Testvére egészen más célt tűzött ki maga elé, de a Martion elvégzését követően még mindig elválaszthatatlanok voltak – az egyetemi évek alatt például közösen béreltek egy kisebb lakást a fővárosban.
Aztán jött a diplomaosztó és az állásajánlatok támadása. Felnőtt fejjel már könnyebben viselték az elválást, így mindketten „új” életet kezdtek, egymástól külön. Míg Kinga állatorvos, addig Dávid (a testvér) építészmérnök lett.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.01.19. 02:13:39


Ez a karakter rendelkezik egy Mese nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése