A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Laukó Dorina

 
Beosztása: Feltaláló
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: március 14.)
Testalkat: Aprócska, vékony, mindössze 153 centiméter magas.
Vonások: Babaarcú, bájos, szinte kislányos.
Szem: Nagy, szép formájú kék szemekkel lett megáldva.
Haj: Hosszú, göndör szőke haja van, ám gyakran harcol meg vele, hogy kiegyenesítse. (Nem, nem szokott sikerülni.)
Általános öltözet
Odáig van a félhosszú ruhákért, még télen is olyanokat hord. Ám ekkor átvált gyapjúból készült darabokra és harisnyát is húz. Az uralkodó színe a bézs.
Első benyomás, kisugárzás
Egy igazi habókos, bohém, kis energiabomba. Imád beszélni, beszélgetni, ám teljesen megszállottja a bűbájainak. Így főleg arról szokott hablatyolni. Elsőre szimpatikus és kedves, de talan és mágus legyen a talpán, aki túléli a szómenéseit.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Szegedi Szárnyas Szalamandrák (1)

Leírás

Dorina (avagy Dorkó) egy rém egyszerű nagytőkei kis máguscsalád második gyermeke. A szülei mindketten varázslénygondozók voltak, a bátyja pedig gemmáriussá lett. Csak Dorkó lógott ki mindig a sorból. Nem voltak igazán barátai a Martionban, mára már neveket sem tudna mondni, hogy kiket ismert meg ott. Viszont a tanulmányi eredményei kiemelkedőek voltak, mert szinte beteges megszállottsággal hajtott afelé, hogy egy napon majd ő alkossa meg a legújabb és legjobb varázslatokat. Kislányos eltökéltsége az egyetemen is megmaradt. Az ELTE-EMK-ját dicséretes eredményekkel végezte, de itt sem barátkozott.
Végül felköltözött véglegesen Budapestre, hátrahagyva a Csongrád megyei kis falut, ahogy annak idején a bátyja is tette.

Ha esetleg belé botlanál, ne lepődj meg: perpetuális a vigyora, az optimizmusa, pedig nem egyszer sikerül balul a kísérletezése. De ha esetleg a vendége lennél egyszer, kérd meg, hogy főzzön neked: azt még az édesanyjától tanulta nagyrészt és nem szokta elrontani.

//Karakterkép: Heather Marks//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.29. 12:06:12


Ez a karakter rendelkezik egy Holdtáncos nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése