A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lauri Vasara

 
Beosztása: Paleontológus, az ELTE - EMK vendégelőadója
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: november 16.)
Testalkat: Majd 190 centijével elég magasra nőtt és első pillanattól megállapítható, hogy kisportolt úriemberről van szó.
Vonások: Kifejezetten férfias, ezt tovább hangsúlyozza a bajsza és a szakálla.
Szem: Sötétbarna, kicsit mandulavágású.
Haj: Barna, kicsit kusza, általában összefogva hordja, de egy-egy tincs gyakran kiszabadul.
Általános öltözet
Mikor előadást tart akkor inkább törekszik a megfelelő megjelenésre, így az ing és a sötét vászonnadrágok és a nyakkendők nem maradhatnak ki a repertoárjából, de jobban szeret praktikus, lezser ruhákat.
Első benyomás, kisugárzás
Általában pozitív benyomást kelt, könnyedén illeszkedik be a számára ismeretlen közegbe. Valami miatt sokszor az emberek úgy érzik, hogy közelsége biztonságot nyújt, kifejezetten megbízhatónak tartják már az első pillanattól fogva.

Leírás

Lauri 2015. szeptemberében érkezett Magyarországra, egy tanárcsere program keretein belül - így jelenleg egy évig biztosan az ELTE EMK-n fog oktatni, különböző paleontológiával és régészettel foglalkozó tantárgyakat. Kiválóan beszél angolul, így nagyrészt az órát ezen a nyelven tartja (de persze mágiával mindenki megoldhatja, hogy értse amit mond.)
Jelenleg Pesten lakik, egy az egyetem által bérelt lakásban, ami nem túl nagy méretű, de egy embernek teljesen megfelel.
Munkaideje alatt általában az egyetemen lelhető fel, ahol órát tart, avagy egy következő előadása anyagait állítja össze, továbbá a Emelt mágia kar egyik tudományos szakkörében segédkezik, amely a mágikus lényekkel foglalkozik.
Szabadidejében nem az az otthonülő típus, ha más nem, akkor egy edzőteremben kapcsolódik ki, de előszeretettel jár túrázni és jelenleg a városnézés is a kedvenc programjai között szerepel.

//Karakter képe: Josh Hartnett//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.25. 22:53:54

Üzenet küldése