A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lentner Aurélia

 
Beosztása: Ápoló - Szent Imre Kórház

Nem:
Életkor: 23 (születésnap: május 14.)
Testalkat: Kisebb korában dundi volt, de egy pár éve megnyúlt, így mára egész csinosnak mondható.
Vonások: Arca ovális, a bőre fehér és szeplős.
Szem: Sötétszürke, mélyen ülő szempár.
Haj: Hosszú, szőkés-vörös haja lágy hullámokban végződik.
Általános öltözet
Többnyire farmert, és saját kezűleg dekorált felsőt, valamint ékszert visel.
Első benyomás, kisugárzás
Olyasvalakinek tűnik, akihez szívesen odamegy az ember megkérdezni mennyi az idő, vagy, hogy tudna-e adni egy papírzsebkendőt.

Leírás

Leírás
Név: LENTNER Aurélia
Becenév: Lia (Az Auréliát túlságosan komolynak találja)
Született: 1995. május 14., Sajóecseg

Család:
Édesapa – Lentner Norbert
Édesanya - Lentner-Komoróczy Eszter
Testvérek - Amira és Aida (ikerhúgok) és Armand (öccs)

Előtörténet
Buddhista, hippi családban nőtt fel; szüleitől ered a világ iránti önzetlen szeretete. Ők ültették bele a buddhizmus alapgondolatát: „Ne árts!”.
Mágus édesapa és talan édesanya első gyermekeként született, 1995-ben.
Édesanyja számára mindig is a család, és az otthon állt első helyen, minden más csak azután következhetett. Ezért is olyan erős, összetartó család az övék.
Szülei 1993-ban költöztek Budapestről Sajóecsegre, egy csendesebb, boldogabb élet reményében. Itt kezdték el jobban megismerni önmagukat és elmerültek a buddhizmusban, a világ és embertársaik megismerésében. A Lentner házaspár első gyermeke, Aurélia már Sajóecsegen született, a faluba költözésük után három évvel. Néhány évvel később követte őt Armand nevű öccse, majd ikerhúgaik Amira és Aida.
A szülők virágboltot nyitottak, s habár számukra egyáltalán nem fontos a pénz, a bolt már a kezdetektől igen jól ment. Az emberek a környéken kedvelik és szeretik a Lentner családot a családtagok közvetlensége, és kellemes természete miatt. A hat fős família tehát a Sajó-völgyben találta meg számítását és lelki békéjét.
A családi ház nem túl nagy, de kifejezetten otthonos, rögtön a Bükk hegység lábánál fekszik, festői környezetben. Talán ennek is köszönhető, hogy Lia fantáziája már kisgyermekkora óta kifejezetten élénk.


Martion

Szülei számára az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy első gyermekük vérbeli boszorkány, így amikor Lia tizenegy éves lett, számára egyenes út vezetett a Martion Mágustanoda falai közé.
S habár a gyermek már kiskorában is szerette a szabadságot, és az önállóságot, valahogy a mai napig nehezen viseli életében a túl nagy változásokat, és csak nehezen szokik hozzá az új helyzetekhez – ehhez mérten az első pár hónap igen nehéz volt számára. De mivel hatalmas optimizmussal és bizalommal viseltetik minden és mindenki iránt, hamar sikerült barátságokat kötnie, így a másodévet már hatalmas lelkesedéssel kezdte, ami azóta is töretlen.
Segítőkész, jószívű, és szívesen hoz áldozatot a környezetében élőkért.Jellem
Kapcsolataiban mindig egyenes, és nyílt lapokkal játszik.
Hatalmas öntudattal rendelkezik, mégis néha hiszékeny, és ennek következtében bizony előfordul, hogy csalódások érik. Ezeket a csalódásokat igen nehezen heveri ki (mondhatni sosem felejt), ám nem bosszúálló, és a haragja is hamar elszáll, könnyen megbocsájt.
Függetlenség, és szabadság iránti vágya ellenére nem képes az egyedüllétre. Igényli a társaságot, még akkor is, ha inkább megfigyelőként van jelen, mint aktív résztvevőként.
Ha olyan dologra akarják rávenni, amiben nem hisz, képtelen bármit is tenni az ügy érdekében.
Rögeszmésen védi az állatokat és a környezetet.
Nagyon kötődik a múlthoz, sokat töpreng a történelem fontosabb eseményein. Sok emléktárgyat és fényképet gyűjtöget. Beszéd- és íráskészsége kiváló. Hangulata sokszor változik, de igazán nagy indulatokra csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem képes.
Sokszor ábrándozik szerelemről, kifejezetten gyengéd, bensőséges kapcsolatra vágyik, mint amilyen a szüleié. Párkapcsolati téren számára a szülei az etalon.
Szorgalmas, és fontos számára, hogy mindig hasznosan tevékenykedhessen. Jószívű, szívesen segít másokon, akár ellenszolgáltatás nélkül is.
Hajlamos a lázas, hűléses megbetegedésekre, az éjszakáit általában nem alussza át. Ha a hajnali órákban felriad, jobb híján takarítani kezd – szereti a tisztaságot, kisebbfajta rendmánia is jellemző rá.
A családjában mindenki vegetáriánus, s bár szülei sosem erőltették rá ezt az életformát, már gyermekkorában eldöntötte, ameddig lehetséges, elkerüli a húsfogyasztást, etikai okokból.
Távlati tervei közt szerepel, hogy elutazzon Indiába egy zarándokútra.

Képek:

Az imádott öcsikével
Amikor elengedi magát
Legjobb barátok
Imádja a nyarat
Mostanában


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.07. 13:30:01

Üzenet küldése