A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lipták Alexandra

 
A Neredin ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: szeptember 05.)
Testalkat: Magassága nagyjából 160 centinek felel meg, alkatilag pedig nem egy csontkollekció, de azért akadnak területek, ahova felszedne némi plusz súlyt.
Vonások: Szív alakú arc, kissé hegyesnek ható orr, de mindezeken felül lágy, kellemes vonásokkal áldotta meg a sors.
Szem: Szürkéskék (eredetileg barna, de a kontaktlencse megoldja ezt a problémát).
Haj: Hosszú, hullámos, sötétbarna.
Általános öltözet
Nos, pont nem az öltözködésével fog kiríni a közegéből: szereti a farmerokat, a kockás blúzokat, de amúgy a simákat is, de előszeretettel vesz fel vicces feliratos pólókat is, esetleg olyat, amely épp az adott kedvenc sorozatra utal. Van egy halom színes tornacipője, amiket már mondhatni gyűjt.
Első benyomás, kisugárzás
Ismeretlenekkel szemben először mintha inkább óvatos lenne, halk szavú, inkább mintha ki akarná puhatolózni, hogy mi az, aminek kapcsán megnyilvánulhat; miután viszont megnyugodott, akkor máris beszédesebbé válik. Sose ő lesz a társaság középpontja, de azért láthatóan nem egy teljesen elveszett eset.

Leírás


Askthetic
1. Milyen színű a hangod? Hm. Szerintem világoszöld.
4. Rádió vagy MP3? MP3, ott meg tudom választani, hogy mit hallgatok.
6. Ha az emberek repülnének séta helyett, milyen magasan közlekednél? Hangulatfüggő. Ha rossz a kedvem, akkor pont, hogy nagyon magasan, így elkerülve azt, hogy másokkal találkozzak, ha pedig jó, akkor valahol olyan magasan, hogy könnyen összetalálkozzak másokkal.
7. Egy vers, amiért érdemes élni? Alekszandr Puskin: Az élet szekerén
8. Szívesebben látnál felhőket a lábfejed helyett, vagy Napokat a kezeid helyett? Inkább a felhők a lábaim helyett... a nap túl fényes, kiégetné a szemem és a kezem se tudnám használni.
9. Nem kéne feltöltened a mobilodat? Őőőő... de. Meg a laptop akkumulátorát is.
12. Melyik könyvet akarod elolvasni? Most épp a Párválasztó trilógiának kellene nekiállni... végre.
13. Ha mától csak egy ember szavait tudnád megismételni, azon túl amúgy néma lennél, kinek a visszhangjaként élnél? Hűha. Kacifántos kérdés. Most vagy egy olyan embert kellene mondanom, akit nagyon tisztelek, avagy egy írót, hiszen nekik elég szép szókészletük van. Brr. Ezen még gondolkodnom kell.
14. Szeretnél magasabb lenni? Naná!
17. Ha választhatnál, a hajad színe változna úgy, ahogy az érzelmeid, vagy minden egyes alkalommal, ahogy valaki hozzád ér, megsérülnél – a dolog fizikai értelmében? Inkább a hajszínem változzon.
18. Ígéretek, amiket magadnak tettél? Például, hogy nem fogok túlzottan kötődni senkihez, elvégre nem akarok senki terhe lenni.
28. Ha meg kéne változtatnod a neved, mivé változtatnád? És miért? Jó kérdés. Szívesen lennék Johanna vagy Edina, esetleg Réka, vagy Dalma. Nincs konkrét oka, hogy pont ezeket a neveket mondtam, csak ezek ugrottak be.
29. Hideg a kezed? Igen.
30. Zokniban alszol? Csak télen.
35. Akartál már láthatatlan lenni? Egészen sokszor.
36. Akartál már mindenhol ott lenni? Hát, ha nem is mindenhol, de bizonyos rendezvényeken, vagy eseményekre biztosan elmentem volna, ha az épp ütközött egy kötelező családi programmal...
40. Melyik hangszer mesterévé válnál szívesen? Furán fog hangzani, de... a xilofon. Olyan szép hangja van!
41. Hé, minden rendben? Nos... azt hiszem talán igen.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.09.10. 22:05:47

Üzenet küldése