Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Losonczy Lilla

 
Beosztása: Természetmágus
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: április 30.)
Testalkat: Magas, nyúlánk alkatú, vékony csontú.
Vonások: Nagyon halvány arcbőre van, és nem túl jellegzetes arca. Pisze orral, hatalmas szemekkel és szögletes állal rendelkezik.
Szem: Nagy, halványkék szemei uralják arcát. Általában ködös tekintettel bámul a világba.
Haj: Hullámos,gesztenyebarna,derékig érő. Legtöbbször kibontva hordja, és ritkán jut eszébe fésülködni. Néha, amikor már nagyon bosszantják az arcába lógó tincsek,egy laza kontyba erőlteti haját,ami elég hamar szétesik.
Általános öltözet
Egy szakadt hippi.:) Lilla legtöbb ruhadarabja szakadt és kopott, kedveli a pasztellszíneket. Télvíz idején legtöbbször szakadt, kitűzőkkel és felvarrókkal díszített farmereket visel, és kinyúlt, kötött pulcsikat. Nem ritka, hogy virágok vagy peace-jelek díszítik ruháit.
Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre őrültnek tűnik, sőt másodikra is. Viselkedése, megjelenése zavarodott elmére mutat, akitől inkább el kéne venni a varázspálcát, nehogy kárt tegyen magában. Viselkedése komolytalan, jobban illene a diákok közé, mint tanárnak. Ügyetlen, hajlamos hasraesni valami tereptárgyban. Alkata átlagos,nem tűnik sem erősnek, sem túl csenevésznek. Állandó kísérője Déneske, a hatalmas, félfülű fehéregér óriási fogakkal és karmokkal.
Meez 3D avatar avatars games
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Pécsi Pálinkás Pingvinek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Mosoni Mutáns Mongúzok

Leírás

Szülei: Losonczy Károly
(1950. 08. 16.- )
Gyógyítóként tevékenykedik a Főnix Könnye ispotályban. Lányával 1995. óta nem tartja a kapcsolatot.
Ungnád Anna (1955. 03. 10.- 1988. 02. 10.(?))
Korai haláláig gemmáriusként dolgozott. Halálának körülményei rejtélyesek, munkaügyben Angliába utazott, ott látták utoljára, majd eltűnt. Lilla tőle örökölte hóbortos természetét, különleges képességeit, valamint halála után egy jelentős pénzösszeget.
Lilla külsőre nagyon hasonlít anyjára, aki nagyhatalmú druida volt,és lányát születésétől fogva tanította. Lilla, mire iskolába került, egészen jól értett az állatokkal és a növényekkel kapcsolatos varázslatokhoz.

Életrajz:
1979. ápr. 30.: Debrecenben egy napsütéses hajnalon megszületik Lilla, Losonczy Károly és Ungnád Anna egyetlen gyermeke. Gyermekkorát Debrecenben tölti, szülei otthon tanítják. Gondtalanul él, jó barátságban a helyi máguscsaládok gyermekeivel.
Édesanyja 1988-ban külföldre utazik, ahonnan soha többé nem tér vissza. Lilla nagyon nehezen dolgozza fel édesanyja elvesztését.
1990 őszén felvételt nyer,és megkezdi tanulmányait a Martion Mágustanodában. A Lelkek tükre -ki tudja, milyen elgondolás alapján- a Karpena házba osztja. Lilla jó barátokra lel az iskolában, annak ellenére,hogy sokan tartják hibbantnak a mindig derűs, fellegekben járó lányt. Tehetséges, gyorsan tanuló gyerek, általában jó eredményei vannak. Lilla elég kritikus módon áll hozzá a szabályokhoz: úgy gondolja,hogy csak szabadságát és személyi autonómiáját gátolják, és ezért igyekszik minden lehetséges módon megszegni őket. Lilla folyamatosan képezi magát, mint druida, ereje egyre nő, de még nem uralja teljesen. Ezért természetesen előfordultak apróbb balesetek,és Lilla gyakran tette próbára tanárai ideget, mikor véletlenül virágesőt csinált a tanteremben, vagy kúszónövényt a lépcsőkorlátból. (Lilla a mai napig hajlamos elveszteni az uralmát ereje fölött,ha nagyon ideges, részeg, vagy be van szívva.)
Hasonló eset történt 1995-ben, mikor Lilla ötödéves volt:összetűzésbe keveredett egy hatodéves Neredinessel, Sándorfalvy Péterrel. A fiú a párbaj során hetekre eltüntette Lilla füleit, a GYN és a BBT tanárnak pedig többórás konzíliumot kellett tartania, hogy sikerüljön megtalálni és visszaváltoztatni a fiút,aki pár napra megtapasztalhatta,milyen a pitypangok élete.
Az igazgatóság számára betelt a pohár. Mindkét diákot azonnali hatállyal elbocsátották. Lilla összeveszett az apjával, és az anyjától örökölt pénzen Svájcba utazott, és Péterrel és egy Tanam Gábor nevű diákkal folytatták a tanulmányaikat Svájcban. (Mikor Lillának elfogyott a pénze, Péter apja finanszírozta további tanulmányait.-Lilla ezért egész életében hálás lesz a Sándorfalvy családnak.)
1997-ben Lilla jó -GYNből és LLGből kiváló- eredményekkel fejezte be az iskolát, és úgy döntött, a svájci tanárképzőben folytatja tanulmányait. LLG és GYN szakra szeretett volna menni, ám illuminált állapotban elírta a jelentkezési lapját, így MGT szakon tanult tovább.
2003-ban Lilla befejezte a főiskolát,Mágiatörténet tanári képesítést szerzett,és felnőve nagy hatalmú druida lett, valószínűleg kevesen érhetnek a nyomába.
Úgy döntött, hogy nem vállal állást, így egy muglikból és varázslókból álló vegyes társasággal körbeutazta a világot. Gondtalan, bulikkal teli napok voltak, melyek során Lilla idegen tájakkal, emberekkel és drogokkal ismerkedett. Semmi nem érdekelte, egyáltalán nem volt elképzelése a jövőről. Ezeknek az utazásoknak 2005 nyarán szakad vége, mikor Lilla öntudatlan állapotában rétet csinál egy négysávos autósztrádából valahol az Egyesült Államokban. Az ügyet elsimítják, és Lilla hazatér.
2005 őszén Lilla -bár maga sem hitte volna- visszatér a Martion falai közé,mint vendégtanár, aki kisegít MGTből és druidákat képez.

-------------------------------------------------
Varázspálca: Juhar + vándordámagancs

Nyelvek: Magyar, német, latin, kicsit tud angolul és franciául.

Háziállata:Déneske, egy fehéregér. Déneske igen agresszív, kissé kerge, hatalmas karmai vannak, és elpusztíthatatlan. ;)

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.11.05. 16:21:11

Üzenet küldése