A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lovász Lüszi

 
Beosztása: Csontváry - Színművészet
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: május 27.)
Testalkat: Csupán 165 cm, filigrán alkatú lány. A deszkától már elrugaszkodott, de azért nem rendkívül messze.
Vonások: Érdekes. Kissé magas homlok, erőteljes járomív, szélesebb arc, hegyesebb orr. Elegánsan ívelt ajkak, amelyek egyfajta nem törődöm kifejezést kölcsönöznek az arcának.
Szem: Kellemesen szimmetrikus, csokoládébarna szempár.
Haj: Általában közép hosszún hordott hullámos hajzuhatag, ami valahol a sötét szőke és a világos barna közötti átmenetben mozog.
Általános öltözet
Igyekszik változatosan és kifejezetten divatosan öltözködni. Szereti a színeket, ritkán látni feketében. Szeret magassarkút hordani, ami a magasságát tekintve bele is fér a számításba.
Első benyomás, kisugárzás
Tűzről pattant lányka. Energikus, határozott, időnként talán követelőző is. Sokszor hangos, de nem ordenáré, azért érződik a szóhasználatában, kiejtésében, hogy vidékről származik. Lehet őt szeretni, utálni, de nehéz elképzelni, hogy közömbös reakciót váltana ki. Kifejezetten versengő típus, szeret első lenni.

Leírás

Ha a világ összedől, piros hó esik az égből és egy hatalmas úthenger masírozik keresztül egész Magyarországon, a család mindenek elé való. Ez volt az első érték, amit a fejébe vertek, azután még évekig sulykolták. Márpedig a család hatalmas, az apjáék öten testvérek, az anyjáék négyen, két bátyja és két öccse van, számos és számtalan unokatestvéréről és másodunokatestvéréről nem is szólva. Az összetartó családról hamar megtanulta, hogy lehúzó erő is lehet. Ennyi erőteljes személyiség között érvényesülni igazi kihívás volt, de valahogy csak sikerült neki, hangosabb és akaratosabb lett az átlagnál, időnként igencsak felvágott nyelvvel. Vidéki mágus gimnáziumba járt, bár a utolsó évei így is zehernyésen teltek a folytonos családi veszekedések miatt, ami azután sem változott, hogy közölte a családdal, színésznő akar lenni. Mindig is tehetséget mutatott a színjátszás felé, a tánc és a zene pedig mondhatni a vérében van. Két év - ahogy ő fogalmaz - rabszolga munka után semmi nem állíthatja meg, hogy bevegye a Csontváryt is...

Karakterkép: Lily-Rose Depp

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.03.27. 22:28:22

Üzenet küldése