A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lovász Ramón

 
Beosztása: a Vármúzeum igazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 53 (születésnap: június 19.)
Testalkat:
Nem túl magas (175 cm), de masszív.

Vonások:
Sármos, korához képest csibészesnek is mondható vonásokkal bír.

Szem:
Melegbarna, mély tekintet, nevetőráncokkal keretezve.

Haj:
Sötétbarna, hullámosodásra hajlamos, általában félhosszúra hagyja nőni.

Általános öltözet

Bárhol is találkozol vele, ruházata mindenképpen művészlélekre vall. A munkához viselt öltönyéhez is olyan kiegészítőket hord, hogy pár tervező megirigyelhetné. Nagyon szereti a kendőket és az ékszereket, továbbá jópár tetoválása is van. Inkább nézné az ember stylistnak, mint osztályvezetőnek.

Első benyomás, kisugárzás

Udvarias, közvetlen, furcsa, művész… Ezek az első szavak, amik eszedbe juthatnak, ha kontaktusba kerülsz vele. Barátságos ember, humora kissé elvont, nem érti meg mindenki. Mozdulatai teátrálisak, néha finomkodónak tűnnek. Az összhatás általában pozitív, főleg a hölgyek – avagy a meleg férfiak – körében.

Leírás

Szeghalmon született nagyon szegény mágus család ötödik gyermekeként. A kiugrásra való lehetőséget született képessége adta meg neki, de rengeteget kellett dolgoznia emellett, hogy sikeres lehessen végül. A Mirarxban kezdte, majd a Martionban (ferfex) folytatta. Ezután a Kormonban végzett, majd bejárta a világot régészként. Pár év kihagyás után aztán megvilágosodott, és a Königbe iratkozott be. Innen már egyenes útja volt a hivatalba, ahol csak felkapaszkodott azon a bizonyos ranglétrán, egészen a Főosztály vezető pozícióig. Csak éppen rossz kormány ideje alatt sikerült ezt elérnie, aztán be is marták, így már a másik rendszernek nem tetszett... Azóta a Vármúzeum igazgatói posztját tölti be - amit meglepő módon rendkívül élvez is.

Fontos róla tudni, hogy a képzőművészet csodálásán kívül, tehetséges előadóművész. Amatőr színészként is dolgozott, nagyon jól gitározik, zongorázik, és még hangja is van. Retteg a magasságtól, egy létrára sem mászik fel, nem eszik húst, és mindent elkövet azért, hogy bizonyítsa magát. Emiatt pedig másra nem is nagyon jutott ideje eddig, komoly kapcsolatot nem sokat tud a háta mögött, még mindig agglegény – és ha rajta múlik, az is marad.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.06.12. 01:05:09

Ez a karakter a Vármúzeum céghez tartozik.

Üzenet küldése