A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lugosi Viktória Anna

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: december 22.)
Testalkat:
A fiúk szemében kicsi és törékeny. Kellően vékony, egészen nőies.
Vonások:
Bőre világos, járomcsontja mélyen fekszik, így kicsit gömbölyíti az arcát.
Szem:
Zöldeskék átható szemeit hosszú, fekete szempillák keretezik
Haj:
Hátközépig érő göndör barna haja mindig ápolt és fényes

Általános öltözet

Első benyomás, kisugárzás
Bárkivel nyíltan beszél, és megmondja igencsak a véleményét a dolgokról. Gyakran tartják idegesítőnek, vagy ellenszenvesnek emiatt. Alapvetően szörnyen gonosz tud lenni, és hatalmas egoval rendelkezik. Mikor vidám, bárkit levesz a lábáról.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás


Sok év eltelt már azóta, amióta ő ide jár. Az emberek felcserélődtek, meghaltak a szülei, kezd felnőni. Sokat változott, nagyobb a szája, néha kicsit faragatlan, de azét még mindig ő.
Újonnan sokszor lóg Endrével és Donnal, meg HáCsét is látja néha napján. Nagy félelme, hogy ő is olyanná válik, mint a srácok. Ők csak mindig a csajok után mennek, és ebből áll az életük. Érdekes.
Továbbra is erős meggyőződése van, hogy a többi ház tanulói mind idióták, kivált képpen a lortonosok és a karpenások. Csak arra valók, hogy át lehessen őket verni.

Kapcsolata a felnőttekkel sem túl rózsás. Nem szívesen hallgatja meg őket, vagy ha mégis, akkor sem érti mit akarnak.  Ott van például Felföldi, aki egészen jó fej, de mindig olyan titokzatos, és mintha olvasna a gondolataibam. Ettől néha kirázza a hideg. Nem tudja, hogy most szeresse, vagy inkább meneküljön tőle. Aztán van egy Dorottyájuk is, aki segberúgná, ha lenénizné. Pedig... minden tanár néni/bácsi.

Ha teheti, legtöbbszőr a klubhelyiségben tartózkodik, vagy a ház helyiségeiben. Nem szívesen mozdul ki, kivéve, hogyha sántítanak a dolgok. Züllik most ezerrel, szeret tilosban járni, sokat röhögni, húzni az emberek fejét.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.12.16. 17:15:49


Ez a karakter rendelkezik egy Gamma nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése