A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Lukács Petra

 
Beosztása: a Leviatán munkatársa
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: augusztus 14.)
Testalkat: Nem túl magas nő, formás lábakkal és vékony derékkal, nagyon is helyén van rajta a fognivaló.
Vonások: Az a típus, aki után az utcán nem csak szívesen megfordulnak, de utána is szólnak, hogy "de jól nézel ki!" Orra kicsit hegyes, álla gömbölyded, arca minden tekintetben gyönyörű.
Szem: Világoskék
Haj: Jelenleg hosszú, világosszőke, ahogy kedve van, úgy szárítja. Néha hullámokban omlik vállra, máskor szögegyenesre fésüli ki.

Általános öltözet
Nagyon ért hozzá, mit vegyen fel milyen kiegészítővel. Képes órákat készülődni a fürdőszobában, továbbiakat eltölteni a sminktükör előtt, de a végeredmény miatt megéri, elvégre minden alkalommal olyan, mintha egy divatlap címlapjáról lépett volna ki. Az a típusú nő, akinek minden cipőjéhez van színben megfelelő táskája.

Első benyomás, kisugárzás
Egy nagyon kedves, végtelenül előzékeny hölgyet képzelj el, aki bármiben a rendelkezésedre áll, ha módjában áll segíteni.

A Leviatán mindenesének mindenese - így lehetne legegyszerűbben jellemezni a kisasszonyt, akiről nem titok, hogy Sarnyai Csaba barátnője is egyben. Megcsinálja, amire kérik, amolyan beugrós is egyben, töltelékmunkák és légből kapott ötletek megvalósítója.Előtörténet

DW

Kapcsolatok

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.12. 23:45:41

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése