A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Luna Llorca Mendez

 
Beosztása: Színésznő, modell
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: augusztus 12.)
Testalkat: Magas, vékony, mégis egészségesen arányos testalkattal bír. Hosszú virgácsait, formás hátsóját rendszeres edzéssel tartja formában.
Vonások: Délies vonásaival, kreol bőrével kifejezetten kellemes látványt nyújt, mosolya könnyen ébreszthet szimpátiát bárkiben.
Szem: Barna pillantását irigylésre méltó szempillaerdő teszi hangsúlyossá (és egyben őzikéssé).
Haj: A természetes hullámokban aláomló sötétbarna tincsekbe a Nap rejt világosabb árnyalatokat.
Általános öltözet
Ad magára, kissé talán túlzottan is, bár ezt senki nem róhatja fel neki igazán, hiszen mégiscsak modell! Tudod, ő az a lány, aki akkor is sminkel, ha csak a boltba ugrik le tejért. Még a legegyszerűbb fehér pólója is valamely sportöltözék-márka logóját viseli magán.
Kávézás a barátnőkkel vagy kiöltözős estély? Mindig és minden helyzetben tökéletes az öltözete – mintha csak egy divatmagazinból lépett volna elő.
Első benyomás, kisugárzás
A problémák ott kezdődnek, amikor a divatcímlap megszólal…
Egykeként már egészen kicsiként hozzászokott, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, s heves magabiztossága gyakran párosul fölényeskedéssel – mondjuk ki kerek-perec: egy elkényeztetett csitri, némi mediterrán habitussal fűszerezve.

Lehámozva a felszínt egy alapvetően optimista, életteli és az életet igencsak megélni vágyó fiatal lányt találunk. Erős bizonyítási vágy, megfelelési kényszer hajtja előre az életben, melyet lazaságával, talpraesett temperamentumával leplez. Épp olyan könnyen lobban haragra, mint amilyen gyorsan szívébe zár bárkit. Hatalmas szíve van, de ezt csak a hozzá igencsak közel állóknak van szerencséjük ismerni – értük a végsőkig kiáll, legyen szó bármiről is.

Leírás

[12+]

- Tudod, én elhittem neki… elhittem anyának, mikor azzal jött, hogy a születésem csak erősebbé tette a házasságukat apával. Mindig azt mondta, én vagyok az ő kis napsugaruk! Erre most kiderült, hogy nem erősebbé tettem, hanem egyszerűen csak… konzerváltam! – A megsemmisülés lendületével tárom szét karjaimat, mit sem törődve a szóválasztáson prüszkölve felnevető Valentinával. A harmincas évei elején járó nő a menedzseremből a barátnőmmé, egyfajta fogadott nővérré nőtte ki magát az elmúlt években.
- Ez nem vicces, én komolyan elhittem! Mindig olyan boldognak tűntek…
- Az istenért kislány, hajnali fél három van! Kibököd végre? – A felém vetett ingerültebb pillantásokból arra következtettem, hiába hoztam magammal kávét, az kevésnek bizonyult a korai ébresztőért cserébe. Hálátlan dög.
- Oké, szóval röviden összefoglalva: apa nem akart anyával maradni, fel akarta bontani az eljegyzésüket, mert úgy érezte, nem fog ez a kapcsolat működni. Gondolom a hasonlóan erőteljes jellemük miatt. De hiszen ismered őket! – Miközben beszélek, gesztikulálással támasztom alá mondandóm súlyát. – Mire viszont apa lépett volna, már késő volt, ott voltam én, aki keresztülhúzta minden számítását.
- Ezt mindenképp vedd bele az önéletrajzi könyvedbe, ha egyszer végre úgy döntesz, hogy megírod! – Fejcsóvál kissé barátnőm, megpaskolva maga mellett a krémszín kanapét, mintegy jelzésként arra: jobban tenném, ha leülnék. Nem mondja ki, de látom rajta, hogy szerinte túlságosan is felfújom az egészet.
Nem is értem amúgy, miért vártam megértést pont tőle! Kétszer vált, gyereke nincs, éli az egyedülálló nők kalandosnak becézett életét, miközben a munkáját – azaz engem – is arra használja fel, hogy minél nagyobb nevekkel bújhasson ágyba.
- Valen…
- Csak semmi Valen! A szüleid miattad maradtak együtt, nagy ügy! Nem te vagy az egyetlen ember ezzel a problémával a bolygón, ettől még mind a ketten ugyan úgy szeretnek. Sajátos… módon fejezik ki, ha engem kérdezel, de szeretnek. – Kortyolt a kávéjába flegma mozdulatsor keretében, én pedig a legyőzöttek megsemmisülően lassú ütemében ereszkedem le mellé a kanapéra.
- Nem csak ennyiről van szó! Apa a mai napig tartja a kapcsolatot valami nővel… Van egy féltestvérem, baszki! És, a fenébe is, meg akarom keresni, amint lejár a szerződés az Altres-szel! – Úgy néz rám, mint aki háborodottat lát, de nem tud elbizonytalanítani tervem kapcsán. Legalábbis ebben a hitben ringatom magam abban a pár másodpercben, míg szavai el nem hagyják a száját:
- Nem lesz semmiféle szerződés, Luna. Te sem gondoltad komolyan, hogy a múltkori nyilvános alakításod után aláírnak ezek bármiféle hosszabbítást is!

>>


Aktuális állapot:

(minusz napszemcsi)

Varázstárgy: - Ezernyelvvel ellátott karkötő

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.31. 23:57:22

Üzenet küldése