A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Luppán Létó

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: november 01.)
Testalkat: 170 cm felett, de hogy mennyivel, azt a hanyag testtartás a képzeletre bízza. Vékony, nyúlánk, keskeny a csípője, és szinte semmi dereka nincs. Nincs nagyon mit kidomborítani rajta, gebe.
Vonások: Gyémánt alakú arcában olykor-olykor csak az aránylag teltebb száj ad jelt arról, hogy lány, nem nagyra nőtt mesekönyv-kisfiú ezekkel a finom vonásokkal. Valami nagypofájú suttyó szerint echte úgy fest, mint a fiatal DiCaprio.
Szem: Szürkéskék, örökösen ideges pillantással.
Haj: Sötétbarna, bekócolt pixie.
Általános öltözet
Farmer, póló, bakancs/tornacipő… semmi extra. Vásárlás közben általában a férfirészlegen néz körül hamarabb, zakó, ing, nyakkendő nem áll távol az ízlésétől, sőt. Gyakran kelti azt a benyomást, hogy az összes ruháját kinőhette valamikor a közelmúltban.
Első benyomás, kisugárzás
Zilált idegek. Istenkomplexus. Szenvtelen humor. Koraérett. Dühös. Filozofálgatós. Bizalmatlan, de extrovertált. Annyira androgün, hogy nehezen találni rá megfelelő jelzőt, mindenesetre van benne valami megkapó, valami kamaszosan hanyag vonzerő. Ami inkább sárm, mint báj.

Leírás

Valami rémlik. Nem ez volt az a fura, ketyós, könyvmoly csaj, akivel annyi gond volt tavalyelőtt? Az ösvénytársai azt mondják, egy szobában se lehetett megmaradni vele, kábé végiglakta az összes karpenás lányszobát három év alatt, és sehol se volt maradása. Három év alatt, ja, igen, elsőben nem is járt ide, aztán meg ugrott egy évet. Dereng, hogy bajkeverő, emlékszel, hogy kígyót-békát kiabált mindenkire, még a tanárokra is, elég durva fegyelmi ügybe keveredett a végén, és lehet, hogy meg se büntették, legalábbis eléggé elcsöndesült az ügy. Szerencsére legalább eltűnt egy évre, hallani se lehetett róla, mi van vele, de úgy tűnik, visszatért, csak így, évközben, soronkívül. Nem lenne szokatlan, emlékszel, hogy már korábban is kivételeztek vele, mintha olyan nagyon agyas lenne, és mindent megengedhetne magának, mindenből kitűnő volt, csak a törihez volt hülye. A talan törihez, érted... Különben meg azt hallottad, nem is olyan okos, neki könnyű, mágialátó.
Nem igazán voltak barátai. Ha egy voltál közülük - hát azt is érted, hogy miért.


Aktuális állapot:
Csőfarmer, dorkó, nagy pulcsi agyevő zombikkal és sapka.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.03. 21:01:16

Üzenet küldése