A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mészáros Attila

 
Beosztása: Vizsgázott diák
Nem: férfi
Életkor: 28 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Soványnak mondható, nem kifejezetten izmos, kissé görnyedt testtartású.
Vonások: Nem mondhatni, hogy a lányok nagyon odalennének érte, de nem különösen tér el az átlagos tinédzser fiúktól...néhány pattanás van rajta, de ez ennyi idős korban nem szokatlan, orra kissé horgas, de semmi különös.
Szem: Mocsárzöld színű, nem kimondottam szép, de ízlés kérdése. A szemüveg sem elhanyagolható, ami szép sztk keretes. Bár nem áll neki annyira előnytelenül.
Haj: Barna, rövidre vágott és az a rövidke is százfelé meredő
Általános öltözet
Teljesen normálisan öltözködik. Hord pólót, cipőt, farmert. Legfeljebb annyi említésre méltó van benne, hogy előnyben részesíti a kapucnis pulóvereket, amiken egyszerre veszi igénybe a kapucnit és az egyébként elég gyakran fején leledző baseball sapkát. A színekre a kaotizmus jellemző...abszolút látszik, hogy azt veszi fel, ami van.
Első benyomás, kisugárzás
Eleinte talán nem nagyon szólal meg, elvan ő a könyveivel, tipikus szürke srác, akiből egyszer majd egy szürke fazon lesz. Aztán megszólal, köszön, vagy kérdez...általában első reakcióként ilyenkor hangosan elröhögi magát a beszélgetőtárs, ugyanis szörnyen dadog. Viszont ez őt annyira már nem tartja vissza semmiben. Tisztában van vele, hogy humoros így fel se veszi a nevetést. Egyébként kedves és igyekszik jófej lenni, ami nem megy könnyen, ha egy szó kimondása is fél percbe és minden idegsejttel való figyelésbe kerül.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás

1991. augusztus 20-án született egy Budapesthez közeli városban. Már akkor megállapították, hogy agyi rendellenességgel született, azt hitték értelmi fogyatékos lesz, de végül csak a dadogás alakult ki nála. A szülei talanok, és így ő is abban a hitben nevelkedett, hogy talan, mit sem sejtve mágikus képességeiről. Az apukája légiirányítóként dolgozik, az anyukája meg bérelszámolóként. Egy bátyja van, aki valóban talan és már 20 éves, építészként dolgozik. Attiláról 8 évesen derült ki, hogy valami nem stimmel vele, de ugyebár a talanok szűk látókörűek és nem vették észre az apró jeleket. Viszont afölött nem lehetett elsiklani, hogy a fiú 11 éves korában érkezett egy levél, valamilyen Martion nevezetű iskolából. Hosszas vívódás után végül a szülők elküldték oda fiukat.... Immár a hetedik évfolyam végét tapossa, túl a vizsgán és minden egyéb megpróbáltatáson, ami a világ megmentésével jár.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.04.10. 12:15:42

Üzenet küldése