A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mészáros István

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 43 (születésnap: március 13.)
Testalkat: 180 cm magas, erőstestalkatú férfi. Látszik, hogy rendesen lejár edzeni. Bőre enyhén kreolos színű.
Vonások: Ovális arc, mondhatni szép és megjegyezhető a gúnyos vigyorairól.
Szem: Gesztenyebarna szem.
Haj: Szénfekete, rövidre nyírt haj, oldalt rövid, felül egy kicsit hosszabb.
Általános öltözet
Laza, nem tartja magát a hivatali előírásokhoz, sose lehet látni díszmagyarban rohangálni. Póló, rövid, hosszú nadrág, egy sportosabb cipő. Bal vállán egy azték naptetoválás díszeleg.
Első benyomás, kisugárzás
Szeret élcelődni, sokat lehet tőle hallani a „Már megint Én..?” „Miért mindig engem..?” mondatokat. A rábízott munkát azonban rendesen elvégzi még ha közben be is szól egyszer kétszer…akik régebbről ismerik azok azonban tudhatják, hogy ifjú korában kedves, segítőkész ember volt, de a világ sokat változott, ahogy Ő is.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás„A Gemmáriusi Hivatal levele:

Mészáros István Gemmáriust, ezennel felmentem Gemmárius szolgálatai alól meghatározatlan időre. Rubin gemmáriusi jelvényét bevonjuk, szolgálati fegyvereit visszavesszük. A kormánytól kapott juttatásait megszüntetjük.

2007. 09. 22.
Tabajdi Pál
Osztályvezető”

Ezzel a levéllel kezdődött minden. Még 2007 nyarán, mart be egy megvadult vérfarkas, az egyik XV. kerületi elhagyott, romos panelban. Rajtam kívül még ketten voltak ott, Ők nem voltak ilyen szerencsések.
Én pedig belekerültem a bürokrácia szemetesládájába, hisz kinek van a mai világban szüksége egy vérfarkas gemmáriusra? Senkinek, bár volt egy két bennfentes alak, akiket nem neveznék nevén, de eléggé féltették az irhájukat, hogy testőrnek felfogadjanak. Ez ment egészen 2012. amikor is a következő levelet kaptam…

„A Gemmáriusi Hivatal levele:

Mészáros Istvánt a Gemmáriusi Hivatal visszaállítja gemmárius státuszába. Az új akció csoport az Éjszaka Lényei Különleges Ügyosztály (ÉLKÜ) tagjává nevezi ki. Juttatásait melyet a kormánytól kapott visszaállítjuk és az új jogszabályokhoz illő kiegészítő képzésben részesíti. Felszerelését visszaigényelheti és kiegészítheti.

2012.05.04
Garabas Jenő
kormány hivatalnok”

Vannak még csodák…

Aktuális állapot:
Fekete póló, kapucnis pulóver, farmer és sportcipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.30. 13:59:22

Üzenet küldése