A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mészáros Tamás

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: szeptember 20.)
Testalkat: Sportos testalkatom van, amit a minden nap elvégzett reggeli futásnak köszönhetek. Amíg a talan iskolába jártam, addig kézilabdáztam és fociztam is. A varázsvilágban is szeretnék sportolni, így lehet, hogy megtanulok léglabdázni.
Vonások: Hosszúkás, mégis kissé kereded arc, kellemes, pajkos mosoly, kíváncsiságtól csillogó szemek, hosszú, kósza szőke tincsek.
Szem: Gesztenyebarna, melegséget sugárzó tekintetem, ami szinte mindig csillog. Ha haragos vagyok, akkor akár feketéig is besötétedhet a tekintetem.
Haj: Vállig érő, szőkés barna hajam van.
Általános öltözet
Általában sportosan öltözködöm - farmer, sportcipő, egyszerű pólók-, de tudok elegáns, csinos is lenni, ha olyan hangulatom van hozzá. Gyakran húzok fel inget és szövetnadrágot.

Első benyomás, kisugárzás
Első benyomásra kedves, kíváncsi és pajkos srác vagyok, azonban ha jobban megismersz, akkor rájössz, hogy egy igen értelmes, szeretetteljes fiúval van dolgod.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Szegedi Szárnyas Szalamandrák (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Veszprémi Villámló Vércsék

Leírás

1999. szeptember 20-án születtem Szeged egyik kórházában. A szüleim már nagyon vártak, habár csak apám tudta - vagyis sejtette - hogy varázsló leszek. Anyám talan származású és a talanok világában is nőtt fel, míg apám egy híres magyarországi varázslóiskolában tanult, végül visszatért a talanok világába. Apám szülei, a Mészárosok igen gazdagok voltak, de talanok. Apám talan származású volt. Három gyerekes családból ő a legfiatalabb fivér, így ő kapta a legkevesebb pénzt, ami így is igen szép összeg volt. Apám a pénz segítségével megvalósította az álmát és megalapított egy általános iskolát Szegeden, majd a maradék pénzből egy gyönyörű, kertes házat vett Szeged Újszeged részén. Azóta is itt élünk és nem is kívánhatnék szebb házat, hiszen nekem csodálatos és tökéletesen megfelel a 3 szoba, a 2 fürdő és a hatalmas nappali. Soha nem gondoltam arra, hogy mi lenne, ha villánk vagy kúriánk lenne, hiszen nem ismertem olyan embert, aki ilyen helyen lakott volna. Apám az iskolában ismerte meg anyámat és hamarosan összeházasodnak és elhatározták, hogy ha gyermekük születik, ebbe az iskolába fog járni. Ez így is történt, a házasságukra (1996.) 3 évvel meg is születtem én, majd mikor 11 éves lettem (2010.) megszületett a húgom, Lili is. Igen aktív, vicces és kelekótya kisfiú voltam, és azt hiszem még vagyok is. Talán ebből nem is fogok soha kinőni. Az apámra ütöttem ebből a szempontból, hiszen ő is kicsit hóbortos, humoros és hiperaktív férfi. Anyám talán pont az ellenkezője: ő nyugodt, kigondol és meggondol mindent, amit tesz és ésszerűen, nem ösztönszerűen cselekszik. Talán ezért is illenek annyira össze, mert kiegészítik egymást. A húgom anyámra ütött, így mi is mindig jól kijöttünk és kijövünk egymással. Az iskolában igen jó tanuló voltam. Szorgalmas és szinte szívtam magamba a tudást, így hamar kiemelkedtem a többi kisdiák közül. Mindig is imádtam olvasni és ismerkedni. Az iskolában 7 éves koromban egyik nap megmutatkozott a varázserőm. Éppen autósat játszottam az egyik csoporttársammal, és annyira összeütköztek a kocsik, hogy széttörtek. A csoporttársam elkezdett sírni, én pedig látva őt, hogy milyen szomorú, megjavítottam a kocsikat. Apám ezt látta, így hamarosan elmondta anyámnak, hogy varázsló vagyok. Anya igen jól viselte a hírt és mikor elértem a megfelelő kort, jelentkeztünk a Martionba. Addigra apám beavatott minden varázs dologba. Elmagyarázott mindent, megmutatott mindet, amit ő ismert és egy pálcát is kaptam. Ekkorra talpraesett, kedves, őszinte és ismerkedős fiúvá váltam. Soha nem szerettem a konfliktusokat és szeretek segíteni másokon.Remélem, hogy a szüleim büszkék lesznek rám és sikeresen végzem el a Martion mind a 6 évét!

Aktuális állapot:
Tamás egy szürke pólóban, egy fekete kapucnis pulcsiban van ma, illetve egy szürke farmernadrágban, melynek be van tűrve az alja fekete bakancsába. Egy fekete, vastagabb bőrkabát is van rajta, hogyha odakint lenne dolga...

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.30. 21:53:42


Ez a karakter rendelkezik egy Arany nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése