A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mackenzie Willson

 
Beosztása: ELTE EMK - Mágikus Lények Phd.-s hallgató
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: június 06.)
Testalkat: Arányos testalkatú, kb. 176 centis, 55-60 kg körül mozog a súlya, kifejezetten hosszú lábai vannak.
Vonások: Azt mondanád baba arca van, afféle természetes szépség.
Szem: Nagy, zöld szemek gazdája; melyben pajkos fény csillan.
Haj: Természetes/rőt vörös haja a háta közepéig ér, kiengedve hordja általában.
Általános öltözet
Veszélyesen hosszú lábai vannak, amiket előszeretettel mutogat. Ugyanis többnyire miniszoknyában vagy cső szárú, esetleg csípőfarmerban látni. Majdnem tejfehér bőre, nagy zöld szemei és vörös haja van, így a túlzottan színes dolgok fele nem megy a hajához vagy a bőréhez, ezért kénytelen megválogatni mit vesz fel. Ugyanakkor idomai teltek, így előszeretettel vesz fel mélyen dekoltált ruhát is. A kék, zöld és a vörös színeket viseli előszeretettel általában valami feketével, de előszeretettel kísérletezget a narancs és a lila színekkel is. A körme általában vérvörösre van festve, de sokszor a ruhái színéhez igazodó, színes körömlakk virít az egyébként nem túl hosszú körmén. Szereti a hosszú szárú, térdig érő csizmákat; bár a sportcipő vagy az egyszerű saru sem áll távol tőle.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon barátságos, könnyen elegyedik szóba másokkal. A beszéd a kenyere, bárkit könnyedén levesz a lábáról, ha elég ideig hagyják beszélni. Mindig csacsog valamiről. Neki mindegy, hogy a bulvár celebeiről van szó vagy a tananyagról, esetleg a jóképű helyettes tanárról. A számára vonzó férfiak társaságában önkéntelenül is produkálja magát, tudattalanul (vagy épp tudatosan) flörtöl velük. Általánosságban elmondható, hogy az emberek kedvelik, hiszen bájos arcvonásai és közvetlensége folytán hamar megszeretteti magát másokkal. Első ránézésre egy cserfes, örökké életvidám, hiperaktív lány, aki folyton pörög és a környezetére is képes átragasztani ezt a lelkes, pozitív életérzést. Igazi csupa szív ember, akinek a segítségére bármikor számíthatsz hiszen általában ő az, aki mindenkin segíteni próbál ismeretlenül is. //Avatar: Karen Gillan//
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

kívül & belül
életem története
ez történt velem
ismerőseim
egyéb információk


kívül & belül
Külső.... Egyértelműen modell alkatú, magas és vékony, ám arányos testfelépítésű. A combjai veszélyesen hosszúak, csorgatja is a férfinép a nyálát, mikor egy-egy rafinált szoknyában jelenik meg a nagyközönség előtt. Szereti a kényelmes, ugyanakkor alakját hangsúlyozó ruhákat. A lényeg, hogy a praktikusság mellett jól is érezze magát a bőrében. Általában színes ruhákban látni, sosem volt szürke egérke semmilyen formában. Mindenei a hosszú szárú bőr vagy lakkcsizmák, természetesen a telitalpú fajtából, mert abban még futni is lehet. Szereti a bőrdzsekiket, a kis fekete motoros az egyik kedvence. Általában szexisen szeret öltözködni a lehetőségekhez képest, így a hétköznapokban vagy ha terepen dolgozik akkor is. Persze, ha kötelezően előírtak egyenruhát vagy felszerelést, az más kérdés. Ám akkor is igyekszik a stílusa szerint feldobni az uniformisát valami színes kiegészítővel.

Belső.... Le se tagadhatná, hogy skót-ír vér csörgedezik ereiben. Hogy mégis miért? Mert első ránézésre egyértelmű, hogy nem idevalósi. Úgy néz ki, mint valami ír nagyra nőtt kobold és mégis ízig-vérig skót. És ez le is rí róla. Na nem a fukarság jellemzi, épp ellenkezőleg! Olyan életvidám, naiv teremtésnek maradt meg, hogy az örök gyerek jelző tökéletes élő másának is megfelelne. Hiányzik belőle a magyarokra oly jellemző pesszimizmus, inkább megrázza magát egy-egy kudarc után és mosolyogva áll fel, hogy ott folytassa ahol abbahagyta vagy épp teljesen máshol. Energikus, úgy pörög néha, mint valami felhúzott búgócsiga, s míg ki nem fárad bizony nem lehet lelőni se. Rászólni meg egyenesen felesleges, mert még vissza is talál feleselni valami jó csípőset. Ahhoz különösen ért ám, mindamellett egy kedves teremtés ő, csak egy picit túl sok életszeretet akar mások felé áradni időnként belőle. Persze ő is el tud fáradni, bár ez nála inkább szellemi jellegű, mintsem fizikai.

Sokak szerint üres fejű és ostoba cicababa, ő inkább sajátságos látásmódként definiálja önnön viselkedését. Mert valljuk be, néha túlzottan is a megérzései és a saját feje után megy; bár őt nem zavarja a dolog túlzottan. Tipikusan az az ember, aki a saját kárán tanul, s nem egy nem két hibát többször is elkövet, mire megtanulja az élettől a leckét... vagy még akkor sem. Másokkal mindig úgy bánik, ahogy szeretné, hogy vele is bánjanak vagy ahogy szerinte megérdemlik az illetők; de az elmondható róla, sose a rosszindulat vezérli tetteiben. Ugyanakkor, ha feldühítik képes ártani másoknak. Pyromágusként néha túlságosan is a képessége uralja, ha indulatos. Szóval jobb nem bosszantani, ha mérges... de tényleg. Olyan akár valami macska: törleszkedik, dorombol, aranyos ha kell; ám tud harcias is lenni és akkor jobb nem az útjában állni! Elég "hamari" típus, így a különféle ispotályok rendszeres, "hazajáró" vendége. Fantáziája mérhetetlen, szeret a saját kis álomvilágában élni, a rosszat így próbálja kizárni életéből. Az elképzeléseihez, céljaihoz makacs módon ragaszkodik, legyenek azok bármilyen kicsinyesek vagy épp ostobának tűnőek. Ezt a mentalitást kifejezetten apjától örökölte. Minden vágya gyerekkora óta, hogy megszelídítsen egy hatalmas, vad sárkányt és e szerinte oly nemes állat barátságát elnyerje.

M
U
S
I
C
1. Katelyn Tarver - A Little More Free 2. Katelyn Tarver - Favourite Girl 3. Victoria Justice - Here's To Us 4. Julie Andrews - My Favorite Things 5. Victoria Justive - You're The Reason

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.03. 14:52:52


Ez a karakter rendelkezik egy Irtis nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése