A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Madame Roublard

 
Beosztása: Boszorkány
Nem:
Életkor: 46 (születésnap: január 11.)
Testalkat: Alacsony, vékonydongájú nő, ehhez mérten vékony mellkassal, de hosszú, csontos tagokkal.
Vonások: Bőrszíne sötét, néger, de legalábbis afrikai származásra enged következtetni. Arca hosszúkás, orra lapos és széles, ajkai húsosak.
Szem: Sötét, csokoládébarna, az írisz körül sárgásan elszíneződött, enyhén bevérzett szempár arra enged következtetni, hogy sokat füstöl.
Haj: Hosszú, nagyon sötétbarna, természeténél fogva hullámos.
Általános öltözet
Ha betérsz a Quittner téri, sötét, füstös sátorba, egy rongyokba bugyolált, tollakat és csontokat viselő nőt pillantasz meg. Hátán egy kötött sál, mellkasán fűzött blúz, szoknyája hosszú, redőkkel tarkított, ezer folttal és zsebbel. Egyik darab sem új, és sötét tónusaival nem túl biztató az egész kisugárzása. Otthon, illetve ha nem vallásával kapcsolatosan találkozik valakivel, teljesen hétköznapian öltözködik, de akkor is a szoknyákat részesíti előnyben.
Első benyomás, kisugárzás
Ha Quittner téren találkozol vele, egyértelműen nem fog rád kellemes benyomást tenni. A fűszeres füstben kivörösödött szem, a dallamos, rekedt, erős akcentusú hang mágiától terhes. Keze véres, benne csontokat tart, a tűzben pedig újabbak hasadnak épen meg. A téren főleg szombatokon és a Hold nevezetes fázisainak idején látni, azon kevesek azonban, akik nem onnan ismerik, csendes, kedves teremtésként gondolhatnak rá. "Civilben" ugyanis csak annyi rendhagyó van a külsejében, hogy centralid származású.

Leírás

Nem kell, hogy higgy a voodooban. Az akkor is működik, ha csak a végrehajtó hisz a szellemekben.

Gyöngyök, csontok, szétszórt tollak, füst és mennyi, de mennyi vér! Persze kell is, különben hogy máshogy lehetne hívni a loákat?
A Quittner téren tanácsért, gris-grisért, vevékből való olvasásért lehet felkeresni. Szolgálataiért cserébe a legelképesztőbb dolgokat tudja kérni. Néha csak egy hajfürt, néhány csepp vér, tyúkok, színes kövek.. bármi elképzelhető, de a pénz a legritkább.

//Karakterkép: Naomie Harris//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.16. 17:43:06

Üzenet küldése