A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Magasztossy Délceg Előd

 
Beosztása: Grafikai tervező, Marvel Comics
"... tudod, meg akarom rajzolni a vak hitet, az elmúló nyarat vagy csak egy pillanatát a tisztaságnak."
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: december 22.)
Testalkat: Magas [187 cm], nyúlánk, vállas, szálkás izomzatú srác. Jó erőben van ez látszik, nem fújja el egy könnyű szellő.
Vonások: Szemtelenül jóképű. Tipikusan az a hapsi akitől megzavarodnak a lányok. Arca karakteres és általában borostás.
Szem: Mélybarna, mandulavágású, barátságosan csillogó szempár. Ha ismered, bármilyen érzelem kiolvasható belőlük.
Haj: Sötétbarna, vastag szálú. Hosszas, általában a szemébe lóg. Meleg időkben birkanyíráson megy át, de gyorsan megnő újra.
Általános öltözet
Az utóbbi időben a modern elegancia váltakozik nála a sportossággal. Öltözetét valami sötét farmer / zsebes nadrág, egyszínű póló, tornacipő és zakó / pulcsi / bőrkabát teszi ki. Inkább a kényelmes viseletet részesíti előnyben, félcipőt és frakkot csak tényleg akkor vesz fel, ha nagyon megköveteli a haza.
Első benyomás, kisugárzás
Legtöbbször ha találkozol vele egy A4-es méretű rajztáblával, azon egy papírral és egy grafitceruzával a füle mögött láthatod. Ha ezzel nem, akkor gitárral a hátán. Bizarr helyeken, lépcsőn ülve, folyosón csövezve. Ahol rájön épp az alkothatnék. Első ránézésre kedves és megértő. Aztán csak ismerd meg... meglátod milyen gátlástalan, őrült és hogy mennyire tombol a rákennroll.

Leírás


"Tudom azt, hogy a szerelem szent. Több, mint ami az Ember! Elfeledjük egymás és magunk gyengeségeit, felemeljük egymást és magunkat, tisztelet születik, szeretet, megbecsülés és szépségben oldódó tisztaság. Ez azért van, mert a szerelem többet lát a testnél! Lélek szeret lelket, szellem a szellemet, test a testet. A szerelem olyat is lát, amit a szem nem foghat fel..."
Arany Manna [kép] a legodaadóbb, leggyönyörűbb és legszeretnivalóbb lány a Világon. Történetük egy pillantással és egy mosollyal kezdődött Maróton. Tehát akik azt állítják, hogy nincs "szerelem első látásra", azok óriásit tévednek. Mannával a második kamaszkorát éli, rózsaszínben lát mindent. Minden bizonnyal most tapasztalja meg az igazi nagybetűs szerelmet.
2012. december 1- jén, hajnali 2 óra 1 perckor megszületett a várva- várt csöppség, egészségesen, 4030 grammal és 39 centivel, aki a Magasztossy Zalán (Zazi) nevet kapta.
Azóta boldogan élnek a maróti, Fő utcai lakásban és kialakították már maguknak a kellemes, családias légkört. Teljesen belejöttek a szülőségbe és már nagyon jól veszik az akadályokat. A gyermek szépen nő, cseperedik és irtó sokat kacag. Már lassan egy éves lesz és rettenetesen csintalan.
2014. május 29-én 11:30-kor pedig megszületett Anna. Mama és baba jól vannak, apuka is, bár még a korai kelések problémásak.

Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.01.22. 21:33:01


Ez a karakter rendelkezik egy Borzas nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése