A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Majoros Zelda

 
Beosztása: a MSTV műsorkészítője
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: december 13.)
Testalkat: Formáit tekintve felül deszka, mintha megállt volna az öblösödés a kiskamaszkor tájékán. A többi terület is inkább vékony, de a lábaival határozottan hódíthatna. Magasságát tekintve 168 centiméter.
Vonások: A részletek gyermekien édesek is lehetnének. Kerek arcocska, pisze orr, arányosan telt ajkak, de a szeme és a viselt arckifejezések elrontják az egész kémiát.
Szem: Homogén aranybarna, mélyen ülő, de láthatóan gülü, néha táskás, alapjáraton lesújtó pillantással.
Haj: Barna, egyszerű fazonos, zavaróan enyhén hullámos, ami ellen szokása vasalni.

Általános öltözet
Két verzió van. Amikor emészthetően nőies akar lenni, és amikor nem. Ez előbbihez dekoltálatlan, egyszerű egyberuhácskák járnak, indokolatlan, de mégis odaillő bokacsizmával/bakanccsal. Amikor nem, akkor sort, laza póló, magas kivágású top, ne adj isten skinnyjeans, kapucnis pulóverrel, focimezzel, plusz converse. Mindig sikerül beazonosíthatóra, színesre, de nem kirívóra alakítania magát.

Első benyomás, kisugárzás
Nem neked szól a pillantása, sem a megcsillogtatott mimikája, konstans szemléli a világot úgy, mint egy jobb sorsra érdemes mosómedve. Ha valamivel lehet ölni, pusztítani, az az ő lézerszeme, és ha betársul mellé a mosolya, tökéletesen kaotikusra sikeredik az összkép. Pedig nincs sok rosszindulat a tarsolyban és nem is sátánista. Talán egy-két szitokszó, határozottság, nameg nőneműektől ritka face-to-face, pőre humor, amibe bele lehet botlani. Esetleg ha nem megfelelő pillanatban kapod el, akkor épp, hogy szociálisan visszahúzódó megfigyelőként lehet megismerni.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.23. 00:15:35

Ez a karakter a MSTV céghez tartozik.

Üzenet küldése