A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Makovecz Klára

 
Beosztása: MIT - Earth, Atmospheric, and Planetary Sciences


Nem:
Életkor: 23 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: Magas termetet örökölt, ehhez pedig egészséges testfelépítés társul. Bírja a tesiórát. A kamaszkor elérésével ugyan megjelentek rajta mindenféle párnácskák, de ezeket távolról sem lehet túlsúlynak nevezni.
Vonások: Szép leány. Kiskorában inkább nézett ki mókusnak, de mostanra egészen kikupálódott. Az arca kerekded, és pirospozsgás, sokat mosolyog. Dús, és sötét szemöldökei pedig nem kevés karakterességet kölcsönöznek neki.
Szem: Barna.
Haj: Rengeteg, megzabolázhatatlan haja van. Már-már önálló entitásnak is beillik.
Általános öltözet
Nem híve a divatolásnak. Teljesen átlagos kamasz. Vannak szép ruhái ünnepekre és különleges alkalmakra, meg csúnyábbak, viseltesebbek a hétköznapokra. Tudja, hogy hová mit illik felvenni, és nem lázad semmilyen rendszer ellen, hogy a külsejével protestáljon.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, segítőkész. Előítéletek lehetnek vele szemben, amiért okos, szeret tanulni, és gyakran látni könyvek fölé görnyedve, de ezeket az előítéleteket a közelebbi ismeretség máris megcáfolja. Nem viszi túlzásba a komolyságot, őt is érdeklik a bolondos dolgok. Ugyan mindig több témájú és hangulatú könyv is van nála, de ez sem a társasági élet ellen szól. Egész egyszerűen ugyanolyan jól elvan egymagában, mint többedmagával. Határozott elképzelései vannak a dolgokról, kiáll a véleménye mellett, és kimondottan csapatjátékos.

Ezen túlmenően vidám, és életerős. Betegség ritkán teríti le a lábáról, még a téli, megfázásos időszakot is letudja két tüsszentéssel. És rettentően élvezi a kamaszéveket. Akaratos, hajlomos némi hisztit is bevetni, ha el szeretne érni valamit. A fiúkkal kapcsolatos romantikus dolgokról pedig szülei legnagyobb örömére egész egyszerűen egyelőre azzal a határozott véleménnyel bír, hogy: fúj, undi.


Leírás

1996-ban születtem, azóta a szüleim elváltak, pont. Ma sem utálkoznak, csak megváltozott a viszonyuk. Nem mondom, hogy mindig kényelmes az ide-oda ingázás, de legalább minden alkalomra dupla ajándék jár. Persze a suli bentlakásos, úgyhogy az elhelyezkedésem problémaköre leginkább a hétvégékre korlátozódik.

Szóval Martionos vagyok, apu ösvényén, a Karpenában. Nem vagyok elfogult, de jól érzem magam itt, megtaláltam a helyem. Vannak itt motiváltak, de nem túlbuzgók, okosak és mégsem állandóan seggelők, és olyanok, akik bátrak, de nem rohannak ész nélkül hősködni. Teljesen az én közegem.

Sokszor furcsállják, de szeretek iskolába járni. Dolgozd fel, csodabogár vagyok. Már a Mirarxos éveim legelején tudtam olvasni és számolni, és azóta sem esik nehezemre, hogy a fejembe szívjam a sok információt. Apu szerint egyszer még kipukkad majd tőlük a búrám, de nem hiszem, hogy igaza lenne. Eddig nem találtam tudományos értékű bizonyítékot az elméletére.

Pedig elég sokat olvastam már a témában. Már ami a tudományt illeti. Néha hallom, hogy összesúgnak a hátam mögött, hogy hatodév végére bizonyára az egész könyvtárat kiolvasom. (Challenge accepted.) Ez van, bírom a könyveket. (A tudás hatalom.) Mondjuk a tudományos folyóiratokat jobban kedvelem. Tiszta jó, hogy a suliban szinte ingyen van az élet, mert a zsebpénzem nagy része ilyen magazinokra megy el. Meg kacatokra. Gyűjtök mindent, ami kapcsolódik a világűrhöz. Ha meglepnél valamivel, akkor egy UFÓ-s kulcstartóval biztosan nem lősz mellé. De lehet az matrica is, vagy bizsu, poszter, akármi.

Mert egyébként hiszek az UFÓK létezésében. De komolyan. Megszámolni sem lehet, hány galaxis, hány naprendszer van odakint. Csak gondolj bele. Kizárt, hogy egyedül legyünk.

De nem csak a földönkívüliek és a világűr érdekelnek. Szeretem a növénytant, a bioszt, a fizikát, a matekot. De a csillagászat, ami különösen a szívem csücske. Igen-igen, tudom, hogy ez elég sokrétű, viszont tényleg szeretek tanulni, meg beadandót írni, de a tudományos versenyek a kedvenceim.

Ami mondjuk nem árt, ha figyelembe veszem, hogy minek készülök. Tudósnak, és bolygókat felfedező asztronautának. Már ki is néztem a szimpatikus szakokat az M.I.T. mágikus részlegén. Igen, ott kint, a nagy Amerikában. Persze még Oroszország is szóba jöhet, meglátjuk, hogyan alakul az ő űrprogramjuk.
Csacskaságnak hangzik, de van egy álmom. Szeretnék találni egy teljesen új bolygót, részt venni a felfedezésében, és aztán segíteni terraformálni. Erről már a Science-ben is volt cikk évekkel ezelőtt. Életmágusként bizonyára kellően releváns tagja lennék az expedíciót végző csapatnak. És hogy miért is? Mert mindjárt elpusztul a Föld! Ébresztő! Senki nem olvassa a tudományos folyóiratokat? Hahó! A mágusok születéskor várható élettartama alapján (a Statisztikai Hivatalban ellenőrizhető az adat) már alig maradt százegynéhány évem, hogy segítsek megmenteni a jövő nemzedékét! Mert a célom nem kevesebb. Szóval odakint találkozunk, de addig is: Segítsd a bolygót, óvd az életet!

Magánélet tekintetében is jól elvagyok, köszönöm szépen. A pasik száma az életemben jelenleg kettő. Ezek közül romantikus felhanggal egyik sem rendelkezik, én pedig rettentő boldog vagyok. Az egyes számú pasi természetesen az apukám, a kettes számú meg Zsombi, akivel már homokvárat is együtt építettünk törpe korunkban.

Hát ez minden, ez vagyok én, a jelenem, és a terveim a jövőre. Kívánj nekem szerencsét. ^^


//Karakterkép: Vanessa Marano//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.27. 22:46:32

Üzenet küldése